Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде са паркингите в Стария град на Созопол?
Къде мога да отседна в Созопол, без да е луксозно и има възможност за приготвяне на барбекю?
Има ли безплатни места за паркиране в Созопол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде са паркингите в Стария град на Созопол?
-
Къде мога да отседна в Созопол, без да е луксозно и има възможност за приготвяне на барбекю?
-
Има ли безплатни места за паркиране в Созопол?
-
Какви са цените на чадърите и шезлонгите в Созопол?
-
Къде мога да намеря готвени рибни ястия за вкъщи в Созопол?

Бяхме там от 07.08 за седем дни. Отседнахме във Фанарите, в новия град, на главната улица. Предубени, че ще е крайна мизерия и с готовност да се местим, останахме приятно изненадани. Свежа и ремонтирана стая с балкон и (малко) морски изглед. Два дни ходихме на Харманите на плаж, в свободната зона, НО.. тъпкано, пълно с „братя” роми, водорасли като за салата в китайски ресторант, плюс „засадени” фасове в пясъка, плуващи пликчета и чашки в морето. Но пък мазут нямаше. На третия ден, след много мрънкане от моя страна (ама то на Градина не е така, ама на Градина водата е еди-каква си
),се метнахме до Градина и.. рай за душата ми. Това е моето място, за мен това е най-добрия плаж по Южното ни Черноморие. Място - колкото искаш, за каквото искаш, вода - кристална, бай мангал - йок! Само че трябва да се ходи с кола или пеш от Черноморец. Ние още първия ден намерихме закрит паркинг до стадиона /за сумата от 6 лв. на ден/ и там си и остана колата до края. Тъй че хващахме рейса до Черноморец и от там 2 км пеша на посока. На ММ не му беше никак забавно, натоварен с чадър и хладилна чанта, пълна с лед и напитки, но какво пък.. заслужаваше си!
Ами неприятно ми е да чувам 7 различни топ чалга хита от всичките ми страни, невъзпитани цигани да ми блъскат, да ми крещят до ухото, да се държат просташки и да ме оглеждат. Точно толкова, колкото ми е неприятно и в родния ми град, където живея. А те повечето се държат еднакво навсякъде. Да, има и изключения, което не отричам.
Една вечер се разходихме почти по цялата плажна ивица на Харманите, и пак не видях мазут. Може би е бил в други участъци.