Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 223
  • 992
  •   1
Отговори
# 900
  • München, Deutschland
Защо ме търсиш, Нарчето е рускиня, явно това е някакво руско предаване, което цитира. Simple Smile

# 901
С риск да бъда наречена расистка, не мога да не отбележа, че циганските семейства на плажа това лято са доста. Е, да, всяко човешко същество има право да ходи на плаж, но за тази цел хората отдавна са измислиле банските. Отвратително е да наблюдаваш как цяла група цигани-мъже, влизат с викове и скокове във водата, облечени с потните си, мръсни дрехи-дълги дънки и тениски. Не знам защо го правят, но мъжете така се къпят. Жените понякога са с бански, понякога и те по блузи влизат. Бански ли нямат не знам, но е гадничко...

# 902
Сигурно хем се разхлаждат, хем си перат дрехите. Simple Smile

# 903
В хотел Корал сме нощем е многооо шумно от заведенията на брега като почнаха в 10 и свършиха в 5 сутринта направо се побърках.Това не е почивка ами кошмар а има още 5 нощи и сигурно почивните дни ще е още по неприятно.

# 904
  • София
С риск да бъда наречена расистка, не мога да не отбележа, че циганските семейства на плажа това лято са доста. .........

Sick
това къде ?
само на Хармани не плажувах, но на рибката, градина, каваци, смокиня, че и на централния не видях подобни гнусотии.

Ужас, липсва ми Созопол от преди 15-20 тина години, когато градинката до "Св. Зосим" си беше просто градинка, а не идиотски лунапарк, а човечетата в униформи проверяваха и в повечето случаи изпращаха обратно  всички тъмни субекти от околията слезли на автогарата /джебчийки на стада и подобни/.

# 905
  • София
В хотел Корал сме нощем е многооо шумно от заведенията на брега като почнаха в 10 и свършиха в 5 сутринта направо се побърках.Това не е почивка ами кошмар а има още 5 нощи и сигурно почивните дни ще е още по неприятно.

В Корал със сигурност е страхотия и ми се струва, че е редно да са ви го казали, когато сте правили резервация. В 8.00ч. сутринта е химна, вероятно чувате и него  Mr. Green.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 22:40 от supi4ka

# 906
  • Bulgaria

В Корал със сигурност е страхотия и ми се струва, че е редно да са ви го казали, когато сте правили резервация. В 8.00ч. сутринта е химна, вероятно чувате и него  Mr. Green.

Явно са похвалили само гледката  Laughing Laughing Преди няколко години бях в Корал , и то точно на July morning . Т.е музиката не спря до 8 сутринта . Сега сме в хотел на Веселата уличка и съм пак в подобно положение . Но сякаш тук спира по-рано  Laughing

# 907
  • Някъде по Дунава
Здравейте отново. Имам друго питане относно бъдещата ни почивка в Созопол. Може би хората, които са от града или ходят често ще знаят къде можем да заведем децата( на 9 и 5г) на разходка в околността. Определено ще отидем до Ропотамо, самата аз отдавна го искам, само дано правят разходки поне до 15. 09. Хрумва ми и Беглик Таш.
Моля дайте предложения за места отдалечени на не повече на 30км от Созопол и пътя да е сравнително добър. Ще сме за 10 дни там, а дълбоко ме съмнява към края да става за плаж. Последните 2 дни ще сме в Бургас при приятели.

# 908
  • София
За какви разходки по Ропотамо става въпрос? Ако е за онези от пътя в посока устието, със старинните смрадливи корабчета, те миналата година бяха незаконно функциониращи, а тази най-после ги няма.
Ако е за нагоре по течението, с безмоторни лодки, нямам информация дали съществуват.
Бегликташ е много интересно място, не ни се тръгваше.

# 909
  • Пловдив
За какви разходки по Ропотамо става въпрос? Ако е за онези от пътя в посока устието, със старинните смрадливи корабчета, те миналата година бяха незаконно функциониращи, а тази най-после ги няма.
Ако е за нагоре по течението, с безмоторни лодки, нямам информация дали съществуват.
Бегликташ е много интересно място, не ни се тръгваше.

Работят си една приятелка юли месец се возиха цялото семейство със корабче по течението.

# 910
  • София
Не. В посока устието няма корабчета. Има само в резервата около 30мин. Интересно е и приятно. Корабчетата в обратната посока ще има евентуално догодина. Относно екскурзии може в Странджа към село Кости. Но вече сезона на нестинарските танци мина и освен разходка в гората няма какво. В Ясна поляна са интересни дървените статуи от пленера, ама си е едно село. Най-близо е замъка в Равадиново ако ви се дават пари за това нещо. Ама на децата ще им хареса.

# 911
Може още в Черноморец да видите руините на крепостта Акра.

# 912
Бях си за няколко дни в Бургас, върнах се вчера в Созопол и, о, чудо-абсолютна тишина през нощта! Снощи никакъв звук не чувах нито от Малката Текила, нито от заведенията на Централния плаж. Днес пък ходих на въпросния плаж, легнах точно под "Адам и Ева", където обикновено дъни рап до дупка през деня-съвсем тихичка музика! Към 22ч. се разходихме по новата алея покрай яхтеното пристанище, пак никаква музика откъм заведенията там. В момента наближава 1 посред нощ, отново е тихо като през януари Mr. Green
Какво става, да не съм объркала града? Laughing

# 913
Последните няколко дни между баровете обикаля  полицейската кола и спират музиката. Явно някой, от който зависи това, чете нашия форум. Simple Smile

# 914
По-вероятно е следствие от показните акции на Валери Симеонов в Слънчев бряг. Нищо чудно някои собственици на заведения в Созопол да са били предупредени.

Общи условия

Активация на акаунт