Професионални серии за коса - тема 107

• 103 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Феерия, много хубаво ревю  ! Веднага ми се доиска да пробвам серията. Моите корени бързо се омазняват, как ли биха повлияли маслата на това?

# 346
  • София
Момичета , искам да попитам , дали спрея- 10 в 1 UNIQ ONE All In One прави тези чудеса които са описани ? С коса на кичури съм (почти вече руса). Търся защита , мекота , гладкост и блясък , но без да ми утежнява и да стои като мръсна.

# 347
Денси, благодаря ти bouquet .Започнах сега да звъня първо в БЗ - в Ринг МОЛ я нямат, на Стамболийски я нямат, а в БЗ на бул.Арсеналски има една бройка, ако някой се е запалил да им звъни да си я запази.Иначе точно щях да си я запазя аз и се сетих все пак да се обадя на моята фризьорка, която звънна на своя колежка  Joy
Скрит текст:
доста телефони
и намериха 1бройка, в петък ще си я взема.
Момичета , искам да попитам , дали спрея- 10 в 1 UNIQ ONE All In One прави тези чудеса които са описани ? С коса на кичури съм (почти вече руса). Търся защита , мекота , гладкост и блясък , но без да ми утежнява и да стои като мръсна.
На мен UNIQ ONE All In One ми утежняваше ужасно и единствено ефект "мръсна коса" имах.Ползвала съм това, което е червено и златно, не кокосовото.Аромата е силен, леко мъжки.
От продуктите "много в едно" съм доволна от Милк_Шейк млякото с 12 ефекта.Харесваше ми и когато се изрусявах и сега, когато не се боядисвам с хим.бои, не ми утежнява, но трябва да се слага мъничко.Също е кремче http://zakosata.com/milkshake-incredible-milk-12-effects-150ml , аромата е ванилово-сладоледен.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 12:05 от setony

# 348
Момичета, какъв е точно ефекта от Кенди спрея на Алтерна?
http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-smooth-ultranezhna-mgla-za-pod … ranvane-i-bljask/
JLo, setony,
благодаря много  Hug bouquet Предпазихте ме от покупка на сляпо, за която със сигурност щях да съжалявам.
И да споделя ( макар, че тук и друг път е коментирано)- снощи след измиване на косата с хидратираща серия косата ми пак беше в същото състояние- разхвърчана, фризи, сух горен слой. Сложих 2-3  помпички  на влажна коса и още 3-4, след като косата изсъхна напълно -от Matrix Bio Exquisite Tamanu Oil  - розовата опаковка.
https://www.zlatnaribka.com/matrix/matrix-biolage-%20exquisite-oil-за-всеки-тип-коса/olio-s-maslo-ot-tamanu-matrix-biolage-exquisite-oil-92-ml
Значително прибра фризитата, заглади косата и то  без грам омазняване, при положение, че общото количество, което сложих никак не беше малко. До сега не му бях обръщала сериозно внимание, но определено е много добър финиш. Определено ще си взема  още една опаковка, но ми се иска да разнообразя. Лукс олиото на Вела с подобен ефект ли е? Отдавна му се каня, но все отлагам.

# 349
Lirena,
Аз съм имала олиото Матрикс с таману и точно като теб постигах желания ефект само след минимум 7-8 изпомпвания, което ми се струва прекалено. С вела лукс (както и Митик например) получавам същия резултат с по 2 помички и определено мисля, че си заслужават повече. Peace

# 350
  • Чукарландия
Аз си взех Wella SP Sun UV Spray, но още не съм го пробвала. То едно слънце, едно лято, още го няма при нас. Mr. Green

Да споделя да Wella-SP-Sun-UV-Spray. Вчера пръснах обилно на косата си, преди басейн и да си кажа честно - утежни ми. Незнам доколко предпазва. Ако е за ползване преди плаж - ок, но иначе за всекидневно ползване не ми харесва. А миризмата му... Sick направо щях да се издуша в колата, докато стигнем до басейна. Отвратително ми миришеше, идеше ми да си резна тиквата и да я хвърля през прозореца. Но едва ли щях да мога да шофирам без нея... Joy
И пак си е въпрос на лично възприятие: сина ми каза, че му ухае много хубаво! Rolling Eyes

# 351
Белла  Joy
То и Сахара на Орофлуидо е с тежък ориенталски аромат и е само за ценители на серията.За плаж е идеална.За всекидневието много препоръчвам СС на Керастаз, блясък, мекота, не утежнява.Имам и СС на Алтерна, но на Керастаз ми е много по-приятен.

# 352
А ползвали ли сте на матрикс серията ойл уондърс, чета много хубави отзиви за нея?

# 353
  • Чукарландия
Белла  Joy
То и Сахара на Орофлуидо е с тежък ориенталски аромат и е само за ценители на серията.За плаж е идеална.За всекидневието много препоръчвам СС на Керастаз, блясък, мекота, не утежнява.Имам и СС на Алтерна, но на Керастаз ми е много по-приятен.

Сетонче, нИ моЙ сЪ смЯ, страшен мор, шЪ знаЙш. Mr. Green

На Велата аромата на спрея не е ориенталски, а по-скоро като престояла, развалена козметика.
ПП И сега, докато пиша се замислям, дали пък не е с изтекъл срок на годност?!? Хич не съм го проверила, купих го преди месец. Довечера ще го "изследвам". Със запушен нос! Crazy

# 354
  • София
Феерия, много хубаво ревю  ! Веднага ми се доиска да пробвам серията. Моите корени бързо се омазняват, как ли биха повлияли маслата на това?

Напълно подкрепям  Peace Много хубаво ревю. Добре, че го прочетох, защото тъкмо ги бях поръчала в събота. Чакам ги утре или вземам на морето.  Hug

# 355
  • Велико Търново
Феерийка, както се чудех между Хроноложист и Моисчър на Алтерна, така сега ме замисли за Рикавър на Кюн Wink Точно хидратираща серия ми трябва, Алтерна рипеър ми идва изсущаваща през лятото Confused хидратиращата на Марокан е на свършване.....чакам те, Магнолия и ти да споделиш Hug

# 356
  • Чукарландия

Напълно подкрепям  Peace Много хубаво ревю. Добре, че го прочетох, защото тъкмо ги бях поръчала в събота. Чакам ги утре или вземам на морето.  Hug

Момичета, така ме зарибявате с тази "ударна хидратация", макар че си чакам поръчани по 500 мл ш+б Марокан хидратиращи.

Може ли някой да сравни като хидратация, коя е по ударна серия: Keune So Pure Moisturizing или Keune So Pure Recover? Hug

# 357
  • София

Може ли някой да сравни като хидратация, коя е по ударна серия: Keune So Pure Moisturizing или Keune So Pure Recover? Hug

Аз имам първата и като получа втората ще направя сравнение при две последователни измивания. Мисля днес да направя терапията Керастаз Олео Фюжън, защото след боята нямах време и усещам малко по-твърда косата, но следващото и по-следващото измиване ще ги направя с Кюн.

# 358
  • Чукарландия
Мagnollia!  bouquet

# 359
И аз чувствам малко по-сухи дължините.Отдадох го първоначално на къната, но после се оправи с две поредни ползвания на хидратиращите биосилк /надхвърлиха очакванията ми/, а сега отново ми е малко по-груба.Редувам хайверните протеинови и хидратиращи на Алтерна, включвам понякога Алтерна Тен /с нея ми е супер, но си я пазя и не ми се ще да е за всеки ден/, а понякога анти-фриз.Последно мих с хидратиращите Алтерни и пак ми е по-твърда от желаното.Замислям се и май не ми стига хидратацията от тях.
И за плажна серия се замислям, втората половина на юли ще сме за 10 дни в Гърция и ще е горещо /надявам се  Grinning/...със сигурност ще взема СС на Керастаз, Сахара за плажа, Нектар Термик млякото също, преоткрих го и ми е разкошно.За измивна грижа, обаче още се чудя Thinking, ще трябва да е нещо леко, за всекидневно ползване по няколко пъти на ден  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт