Професионални серии за коса - тема 107

• 103 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
О, и аз съм на същото дередже Mr. Green имам с какво да се мия, не е като да няма в банята - другият месец съм навита, ще се уточним на ЛС Hug

# 286
О, и аз съм на същото дередже Mr. Green имам с какво да се мия, не е като да няма в банята - другият месец съм навита, ще се уточним на ЛС Hug
И аз съм така.Решила съм да не трупам нищо докато не свърша абсолютно всичко Simple Smile
Единствено финиши и терапии ме привличат.Шампоани ,маски и т.н не заглеждам дори .

# 287
И аз си ползвам моите серии и нямам абсолютно никакъв интерес към козметика за коса.

# 288
Момичета, сега малко ме разколебяхте с това, че маската на Елексир ултим се усеща балансирана...Аз искам някаква нова маска на Керастаз, но не харесах Дисциплин, а тя е точно балансирана... Да взема тогава Олео релакса ли, какво? Търся все пак хидратация.. Имам следните шампоани в момента - Денсифик, Терапист, Хронолоджист и само една хидратираща маска Маскинтенс Nutritive.. Маска Денсифик ми изсушава при редовно ползване... Та се чудя коя маска да си взема на Керастаз като втора хидратираща? Мислех да е Хронолоджист, но нещо шампоана не ми действа като хидратиращ... Тераписта повече ми харесва, дали да не взема маска Терапист, но пък имам техтия пре-уош и може би ще ми стане много протеиново... Остава маска Олео релакс и Елексир ултим... Голяма дилема, при положение, че имам хиляди други маски Mr. Green... Но искам като ползвам нещо на едно миене да е поне от една марка... Peace

# 289
Здравейте и от мен Simple Smile

Мисля по-късно днес да посетя магазина на Златна рибка и се чудя много между промоционалните пакети на ЛАКМЕ и АЛТЕРНА. Косата ми е естествено чуплива/къдрава и съответно е с тънък косъм, който лесно се изсушава. Трябва ми хидратация. Досега не съм използвала нищо на АЛТЕРНА - идва ми скъпичка, а и не знам наистина ли е тооооооолкова по-добра от всичко друго?
Има ли някой използвал Alterna Caviar Moisture и Lakme Deep Care, за да ми каже има ли действително огромна разлика между двете, защото в цената определено има Simple Smile

Ето между тези две неща се чудя:

https://www.zlatnaribka.com/shampoan-i-balsam-alterna-caviar-moi … lterna&page=2

https://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-lakme/stilen-kom … ozmetichna-chanta

# 290
Алтерната, която си показала е хидратираща серия, аз я ползвам и е много хубава за моята тънка и боядисана коса...Балсама е доста гъст и богат, ако сложиш в корените може леко да отнеме от обема...Но блясък и никаква сухота..Има момичета не се разбраха с Алтерна...
Лакмето е балансирана серия, даже доста се усеща протеина.Тя е за изтощена и суха коса. Имам и нея, но ми идва доста протеинова, а косата ми в момента не харесва протеин..Мирише приятно на праскови нещо такова... Ако искаш протеинова серия, тази доста се харесваше тук във форума... Просто прецени от какво има нужда косата ти, най-добре е да редуваш и двете... Laughing

# 291
  • Бургас / София
Бисквитка, навита съм и за маската и шампоанът в комбинация с Пре Уоша и маслото за обем Елексир ще е супер комбинация за лятото . Аз сега използвам Алтерна за Блясък и съм много доволна, мисля  само него да си използвам сега, дано не ми се появи косопад, както на някои от момичетата тук бяха писали за този шампоан.

Лунна пътека, щом маската Дисциплин не ти харесва, то шанса Елексир Ултим да ти хареса е нищожен . За хидратация определено по добре е Олео Релакс или Маскинтенз и то Маскинтенз, ама не за тънка коса  Peace

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 10:46 от cityofangels

# 292
Благодаря ти много lunna patekabouquet

Май се спирам на ЛАКМЕ. Онзи ден бях на фризьор за прическа и докато ме фризираше ми каза цититрам: "Дали пипам косата ти или метла е все едно"  Sad   Явно си имам нужда от възстановяване.

# 293
  • Велико Търново
На мен Лакме Дийп кеър не ми действаше никак добре Confused, едно време имаше малки разфасовки, ако има такива - пробвай с тях. Наскоро използвах мостри на ш-н и балсам от Моисчър серията на Алтерна и бях много доволна, нямам по - дълги впечатления обаче.

# 294
Ами освен да ида и да си взема някаква термозащита, защото ми свърши и да ги помоля и за мостри на ЛАКМЕ и АЛТЕРНА. Понеже знам, че не дават мостри просто така...
А да питам за термозщита, която да придава и блясък на косата?

# 295
Да, най-добре да се пробва с тестери... Не се знае как ще реагира косата на даден продукт...
За изтощена коса има и други серии, които могат да помогнат- Архитект на Керастаз, Лореал Intense repair, Loreal Absolute repair, Morrocanoil repair, Keratin Nashi, Terapist Kerastase, Keratin Refill Loreal, Pro fiber, кератинова серия на Chi и много други протеинови серии... Peace
За термозащита - имаше коментирано 2-3 страници назад, върни се и прочети... Hug

# 296
  • Бургас / София
Лунна пътека, щом маската Дисциплин не ти харесва, то шанса Елексир Ултим да ти хареса е нищожен . За хидратация определено по добре е Олео Релакс или Маскинтенз и то Маскинтенз, ама не за тънка коса

# 297
cityofangels, благодаря ти... Май ще е Олео реласк, аз отдавна й се каня... Mr. Green

# 298
Chroma Riche и Chroma Captive на Керастас са хидратиращи и хубави. Първата, ако косата е по-сухичка.

Лакме Deep Care ми е много любима серия. С нея косата ми изглежда по-гъста и плътна, има и блясък.

Biskvitka, моята коса с Еликсир Ултим оставаше суха, груба и без блясък. Изхабих ги, като комбинирах шампоана и маската с други продукти на други марки. Сега имам малък размер от подарък на шампоана и се чудя дали в сегашния момент няма пък да ми хареса. Но пак с друга маска.
Според мен няма как да дойдат тежки на никоя коса. За мен не си заслужават парите.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 11:25 от marigold_

# 299
Не ви бях следила няколко теми и тъкмо написах в групата, че няма да чета в темата и много ми залипсвахте!  Heart Eyes  Не издържах и си прочетох цялата тема.

Първо честито на Денси и Магнолия за хубавите новини! И на двете им пожелавам много успех!  Hug bouquet

По въпросите за запис:
1. Продуктите, които винаги ми харесват са тези от хайверните серии на Алтерна. Протеиновата е разкошна, а  хидратиращия балсам в комбинация с ш Хронолоджист се оказа невероятна комбинация за моята коса: никакво фризи, лъскава, на третия ден стои чиста. Просто супер!

2. "Лоши" продукти: всякакви на Лореал. Всичко, което имах подарих. Може би ще направя изключение само за Профайбър, но чак като изхабя някоя и друга серия.

Относно миризмите: страшно много ми хареса Лукс олиото на Вела. Дори 5годишният ми син казва: оооо, мамо, как хубаво ухае"  Mr. Green . Обожавам и мириса на Керастаз Термик.

И други неща исках да напиша, но забравих вече за какво  Mr. Green.  Ще съм по-редовна отсега нататък.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт