Професионални серии за коса - тема 107

• 103 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Аlex, със много суха коса и скалп съм, дълга до средата на гърба. В момента ми е разкош само силните хидратации и тези които, имат много масла в състава си Hug

Благодаря  Hug

Мнение за балсама имаш ли или направо да взема маската?

# 376
Балсама не съм ползвала. Обикновенно са ми недостатъчни и доомазвам с олиа Mr. GreenМаската ми е достатъчна и без финиш.

# 377
Балсама не съм ползвала. Обикновенно са ми недостатъчни и доомазвам с олиа Mr. GreenМаската ми е достатъчна и без финиш.

Благодаря ти още веднъж  bouquet
Ще взема ш-на и маската  Simple Smile

# 378
Да споделиш после как е при теб. Ще се радвам да ти хареса и да не съм те подвела Simple Smile

# 379
  • Пловдив

Жижи, Рикавър няма тестери, за съжаление. Нещо не сте се разбрали.

П.П. Не уточних защо според мен серията няма тестери. Купих я от салон, който работи само с Кюн. Исках преди да закупя тестери, защото съм се заринала от неподходящи продукти. Обясниха ми, че всички тестери на Кюн се заплащат. Политика на производителя. Съгласих се да платя. Обадиха се на вносителите и казаха, че тестери на серията не се произвеждат.
Това,което ми дадоха може да се води и травъл опаковка защото е 0,50мл.
Аз не се стърпях и напръсках спрея на суха коса и сега чакам да поизсъхне за да видя какво ще стане с косата.

# 380
Да споделиш после как е при теб. Ще се радвам да ти хареса и да не съм те подвела Simple Smile

Поръчах ги и към тях вземах и минита на ш-н и балсам на Кардашиян да не ми е толкова постна поръчката  Mr. Green
Задължително ще споделя. Няма страшно, аз не съм от тези които ако нещо не им хареса, другите са им виновни  Simple Smile

# 381
  • Чукарландия

Поръчах ги и към тях вземах и минита на ш-н и балсам на Кардашиян да не ми е толкова постна поръчката  Mr. Green
Задължително ще споделя. Няма страшно, аз не съм от тези които ако нещо не им хареса, другите са им виновни  Simple Smile

От къде ги поръча, ако не е тайна? Hug

# 382

Поръчах ги и към тях вземах и минита на ш-н и балсам на Кардашиян да не ми е толкова постна поръчката  Mr. Green
Задължително ще споделя. Няма страшно, аз не съм от тези които ако нещо не им хареса, другите са им виновни  Simple Smile

От къде ги поръча, ако не е тайна? Hug

Естествено, че не е тайна. От Гръцки сайт, аз не живея в БГ. Не можах да устоя да не си взема нещо  Simple Smile. Все пак бяха намалени на - 40%

Ако искаш мога да проверя дали изпращат до БГ

# 383
  • София
Момичета,
намаление на козметика за коса в Парфимо. От 20 до 60%
Балсама на Редкен Екстрийм е 12.50
Балсама на Алтерна Тен е 66 лева,
има още намаления на някои продукти на Марокан, Вела и т.н., за който се интересува.
Промоцията е валидна още около 8 часа.
http://www.parfimo.bg/praznichna-super-promocia?category%5B%5D=4 … =&gprice=DESC

# 384
  • Чукарландия

Благодаря ти! bouquet
Не се притеснявай. Тук ги има в Енцо и то на доста приемливи цени. Hug

# 385

Благодаря ти! bouquet
Не се притеснявай. Тук ги има в Енцо и то на доста приемливи цени. Hug

bouquet Hug

# 386
alex.viki , аз се включвам малко след свършен факт, но да си кажа- ползвала съм и аргановите Чи /балансирана серия по-скоро/ и хидратиращите на Биосилк /ш+б/.Биосилк са по-хидратиращи, много хубави, даже наскоро писах на два пъти колко добре ме изненадаха.Сега се замислям също да си ги взема, защото имам мини само и ми е останало колкото за едно измиване.Дано ти харесат!

# 387
alex.viki , аз се включвам малко след свършен факт, но да си кажа- ползвала съм и аргановите Чи /балансирана серия по-скоро/ и хидратиращите на Биосилк /ш+б/.Биосилк са по-хидратиращи, много хубави, даже наскоро писах на два пъти колко добре ме изненадаха.Сега се замислям също да си ги взема, защото имам мини само и ми е останало колкото за едно измиване.Дано ти харесат!

setony Благодаря  bouquet
Аз след като питах се сетих, че точно ти ги беше хвалила. Дано и на мен ми харесат.

# 388
Момичета, имам проблем. Косата ми винаги е била много суха, но сега направо е ужасна. Една стръхава и хвърчаща ако не я изправям със сешоара е просто отврат. Мия до 4 пъти седмично,като редувам протеинов и хидратиращ шампоан и не мога да разбера от какво точно се нуждае косата ми.Преди да изсуша нанасям термокрема Митик ойл,,флуида за изправяне на Напура,и накрая олиото Митик.Добре изглежда само първия ден след изсушаването.На следващия е вече както казах пършава и хвърчаща и трябва пак да мия,,пак сешоар...Въртя се в омагьосан кръг.Мисля за нещо с което да се опитам да я начупя и да може поне 2 дни да изглежда добре.Какво бихте препоръчали за такава суха коса?

# 389
  • Бургас/Пз
Мия до 4 пъти седмично,като редувам протеинов и хидратиращ шампоан и не мога да разбера от какво точно се нуждае косата ми.

Кои точно серии ползваш. Опитай да измиеш два-три последователни пъти с протеин, за да видиш кака е. Ако стане по-зле, тогава пробвай интензивна хидратация - пре уош с масла, еластизайзър изобщо ударна хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт