Професионални серии за коса - тема 107

• 102 021
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
milavanila, снимките ти са страхотна реклама на продукта, перфектно  bouquet
Отивам да видя и другите цветове, жалко само, че ги няма във ФЮ...

# 541
Иска ми име и парола, сигурно не е публична снимката.

# 542
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ок,аз си поръчах тониращия балсам на МилаВанила от амазон.Ще споделя впечатления скоро.Почти нищо от английските сайтове вече не се праща в Щатите,заради конфликт на интереси.

# 543
Бюти, бежовия ли поръча, дано и на теб ти хареса. Ще чакаме да споделиш  bouquet

# 544
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама то бежовия ли трябвало?
Поръчах платинено русото в лилавата опаковка като мислих,че него ползваш.

# 545
  • Чукарландия
milavanila, страхотен ефект от балсама! bouquet
И аз искам!!! Heart Eyes

Смятам да си поръчам платинено русото, като Beautyholicа, целя бяло-русо, не искам бежови оттенъци. Peace

# 546
  • Велико Търново
Мила, много хубав цвят се е получил Heart Eyes

Момичета, имам нужда от съвет - искам хидратираща маска, която да мога да съчетавам с ш-ните на Мароканойл/Рипеър и хидратиращия, от тях имам по половина/, свършиха ми съответстващите им маски, но в момента не мога да си позволя подновяването им Confused Та, чудя се между - So pure, Vital nutrition на Кюн или Intense repair на Лореал Thinking Не се ограничавам само с тях, но те като че ли отговарят на изискванията ми за търсен ефект и цена...Ще съм благодарна, ако ме подпомогнете в избора Wink bouquet
Припомням косата си - боядисвана, права, тънък косъм.

# 547
  • Бургас/Пз
Момичета, имам нужда от съвет - искам хидратираща маска, която да мога да съчетавам с ш-ните на Мароканойл/Рипеър и хидратиращия, от тях имам по половина/, свършиха ми съответстващите им маски, но в момента не мога да си позволя подновяването им Confused Та, чудя се между - So pure, Vital nutrition на Кюн или Intense repair на Лореал Thinking Не се ограничавам само с тях, но те като че ли отговарят на изискванията ми за търсен ефект и цена...Ще съм благодарна, ако ме подпомогнете в избора Wink bouquet

Бисквитка, а за Макадамия мислила ли си?? На мен Витал Нутришън не ми е така хидратираща както Интенс Рипеър. Ако искаш по-силно изявена хидратация, вторият вариант е по-добър.

# 548
  • Чукарландия

Бисквитка, а за Макадамия мислила ли си?? На мен Витал Нутришън не ми е така хидратираща както Интенс Рипеър. Ако искаш по-силно изявена хидратация, вторият вариант е по-добър.

Иначе, момичетата коментираха, че Keune So Pure Recover е ударна хидратация. Аз бих заложила на тази маска. Peace

# 549
  • Велико Търново
Ани, ще си поръчвам боя от Арлен, и мислех да съчетая поръчката с една маска Wink а там не се предлага Макадамия - иначе, съм ползвала старата маска и бях супер доволна Peace
BBeLLa, благодаря ти bouquet

# 550
Здравейте момичета Simple Smile От днес се записвам и аз да следя вашата тема понеже нямам много време днес да чета назад попаднах на тема 106 за професионални сешоари.Имам нужда от консултация - професионалните сешоари за домашна употреба.Марки цени от къде мога да си закупя.Понеже съм от Бургас и най вероятно онлайн ще се наложи да поръчвам . Grinning

# 551
  • Варна
И аз искам!!! Heart Eyes

Смятам да си поръчам платинено русото, като Beautyholicа, целя бяло-русо, не искам бежови оттенъци. Peace
Тониращият шампоан на Лакме ми прави чисто бяло русо за 5 мин. без никакви оттенъци.Опитай го ако не си.Аз си харесвам цвета от боята,но съм го ползвала няколко пъти за разнообразие.Повечето ми дават сив оттенък,този изчиства идеално и доста бързо.

# 552
  • Чукарландия
И аз искам!!! Heart Eyes

Тониращият шампоан на Лакме ми прави чисто бяло русо за 5 мин. без никакви оттенъци.Опитай го ако не си.Аз си харесвам цвета от боята,но съм го ползвала няколко пъти за разнообразие.Повечето ми дават сив оттенък,този изчиства идеално и доста бързо.

Тузарче, за Lakme Clair ли говориш? При мен нямаше никакъв ефект. Дали да не взема маската от същата серия? Rolling Eyes

# 553
Az ползвам този Лакме от години. Чак такъв ефект няма при мен( и при всичките ми познати, които го ползват), има си оттенъци косата, но някак  избистря цвета. И за разлика от други тониращи не ми прави косата сива.
Не обичам да ползвам тониращи шампоани, зашото не ми измиват добре косата и винаги се чудя с какво да ги комбинирам.

# 554
  • Варна
Да.Маската само омекотяваше при мен.Шампоанът дори не е тониращ,а изсветляващ.Чувала съм,че не действа ако русото е по-тъмно,но твоето е като моето.Нямам идея защо е нямало ефект при теб.Един от най-силните,които съм пробвала.

JLo, твоята коса е по-тъмна,затова.На Бела е много светла и би трябвало ефекта да е силен.

Общи условия

Активация на акаунт