Професионални серии за коса - тема 107

• 102 028
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще правя поръчка в рибата или арлен (все ми е тази) с коректори тонери,които да махат жълтите/рижи оттенъци на руса коса.Това на MilaVanila май не маха жълто..
Да ми дадете някакви напътствия,кое е добро и кое наистина върши работа?

# 526
Ще правя поръчка в рибата или арлен (все ми е тази) с коректори тонери,които да махат жълтите/рижи оттенъци на руса коса.Това на MilaVanila май не маха жълто..
Да ми дадете някакви напътствия,кое е добро и кое наистина върши работа?

Аз ползвам 12/81 на Вела. Много съм доволна. Премахва абсолютно всички рижави оттенъци  Peace

# 527
Тониращите шампоани и балсами за руса коса точно жълтия оттенък махат. Лилавото неутрализира жълтото. Синьото неутрализира оранжевтото и червеното.

# 528
Ето снимките момичета тук съм почти месец след боядисване
Тази е след балсама

# 529
Леле, това е супер! Разказвай всичко. Hug bouquet

# 530
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно премахването на жълтите оттенъци
http://zakosata.com/shampoani-za-kosa/rolland-una-blonde
Аз съм доволна от този шампоан има и маска.Не трябва да се ползва редовно защото изтощава косата.

# 531
  • Варна
Първият цвят е много оригинален,а вторият тривиален.  Laughing Но и с  двата си разкош де. И аз чакам да споделиш повече,че си направих едни кичури,които искам да матирам.  Peace

# 532
Не знам как жълтото ще мине за оригинално русо  Laughing
Иначе мн яко матира и наистина не изглежда пепеляво или перлено, каквито са обичайните тонери.

Ивелина, можеш ли да пуснеш състава на този шампоан? Някак ми е невъзможно да повярвам, че шампоан може да изъощи освен ако не е дълбокопочистващ, а този дори е с неутрално пх-а...

# 533
  • София
Мила, страхотно, много ми харесва ефекта bouquet

# 534
Благодаря ви Simple Smile
Ами незнам какво повече да споделя, ползвам го през измиване. Даже на упътването пише да не се увеличава времето за престой. Аз стоя с него докато си измия тялото и лицето, т.е. 3-5 мин някъде. Боядисвам си корените на 3-4седмици, а цярата коса веднъж на 4 месеца. Имам бели косми и ги покрива  Hug
Ето тук може да видите ефекта от другите цветове, за моя вкус ми идват в повече. Може би розовото бих опитала Simple Smile
https://www.instagram.com/evohair/

# 535
# 536
  • Варна
Не знам как жълтото ще мине за оригинално русо  Laughing
Иначе мн яко матира и наистина не изглежда пепеляво или перлено, каквито са обичайните тонери.

Ами явно имаме различни мерки за оригинално ,или не може?! ..че предизвиках да напишеш какво знаеш или не знаеш?!  Rolling Eyes

Благодаря milavanila!  bouquet

# 537
И на мен ми стана интересно за този продукт и се присъединявам към питането на veli Simple Smile

# 538
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Фрейче,заповядай
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=565981;page=1;#paging

# 539
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
МилаВанила,тази втората ти снимка е направо  Shocked Heart Eyes Разкошен летен цвят,точно какъвто ще правя и аз другата седмица.Поддържаш го с продукта,който даде на линк от фийлюник,така ли?

Благодаря за всички включвания.

Общи условия

Активация на акаунт