Професионални серии за коса - тема 107

• 102 029
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Мога да кажа само че и олиото и коприната са икономични, слагам буквално 2-3 капки...не знам за колко ще ми стигне, поне за месец сигурно тези 15мл, аз мия косата често обаче.
В горещините и аз мия често косата.На два -три дни максимум Simple Smile
Ще си поръчам едно малко за проба Simple Smile .

# 511
Аз мия косата си ежедневно, слагам колкото...хм...лешник от коприната на влажна коса Laughing и ми е супер икономична. Последното шише от 177мл. съм купила месец юни миналата година  Mr. Green и имам още.
Но понякога я редувам и с други олиа  Peace не ползвам всеки ден само нея.
Митик оила май не ми харесва  Laughing  Мисля, че ми е леко, а взех рич варианта  Thinking.
 Някой ако го иска, а има друго излишно съм насреща  bouquet

# 512
L i n d a да знаеш ,че го поръчах .Simple Smile)
Дано и на мен ми хареса колкото на теб .

# 513
  • Бургас / София
Аз пак да питам някои взимал ли е Макадамия от Ензо и дали продуктите са окей ? Интересувам се конректно от хидратиращата серия за тънка коса Simple Smile

# 514
  • Пловдив
Аз пак да питам някои взимал ли е Макадамия от Ензо и дали продуктите са окей ? Интересувам се конректно от хидратиращата серия за тънка коса Simple Smile
Аз в края на мин. лято си взех от старата маска Макадамия 2х500 мл. Едната кутия ми свърши, вече съм на 2рата и днес и проверих срока на годност.  Излезе, че е произведена април 2015 - перфектна!
Момичета, от къде най-изгодно излизат Марокан? И има ли някъде маски от 500 мл ?

# 515
  • София
Момичета, отзиви за това олио на Дарфен:

Скрит текст:
http://beautyshop.bg/product/12315/darphin-revitalizirashto-suho … talising-oil.html

Поръчах го, но съм нетърпелива, ако сте го ползвали, ще ми е интересно как се отразява на косата.

# 516
  • Варна
Момичета, извинете ме, че нахлувам така в темата ви, но имам нужда от помощ в избора си на окислител за боя. Искам да си поръчам от интернет и се колебая...
Мога ли тук да задам въпроса си?

# 517
много пусто в темата  Rolling Eyes

аз съм в чуденка относно пяната за обем (имам 1 на Керастаз и 1 на Джойко)-
къде точно да ги вместя между всички финиши? като първи продукт или като последен да ги слагам?
вие кога получавате най-добър резултат???

# 518
  • Велико Търново
Какви други финиши ползваш?
Ако слагам пяна, бих я сложила след измиване, на леко влажна коса, около корените, а по дължините - термозащитен продукт/ предполага се, че ще сушиш заради пяната/, накрая, по желание /но аз винаги нанасям/ - олио-финиш за краищата bouquet

Аз нищо не съм купувала, нищо ново не мога да споделя, бавно и упорито си хабя наличностите Wink днес ще направя един еластисайзер - много си харесвам косата след това. Обмислях и маслена маска, но още не съм овладяла косопада и имам чувството, че след маслата пада още повече Confused

# 519
Влизам да споделя мнение за страхооотни тониращи балсами  Heart Eyes
http://m.lookfantastic.com/elysium.search?search=evo+fabuloso
Открих ги случайно в инстаграм и ми направи впечатление колко силно тонират. Веднага си харесах светло бежовото и го поръчах. Амии всичко което искам е: видимо оцветяващ, силно подхранващ и хидратиращ и стоя с него 3-4 мин. Понежя не обичам да стоя с часове с подобни продукти и то за минимален ефикт, а иповечето тониращи продукти са пепелни, перлини и пр.,а аз целя бежово. Споделям ги тук, а не при блондинките, защото има и други цветове. Мисля да пробвам и някоя друга серия от марката. Вие нещо пробвали ли сте от тази марка EVO?

# 520
  • София
О, Милаванила, благодаря, че сподели Heart Eyes
Няма ли ги из нашите сайтове, хич не ми се поръчва от вън ...

Мише, аз също бих процедирала като Бисквитка, в корена пяната, надолу - каквото си ползваш като финиши.

Аз вчера отново изрязах някаква част от боядисаната ми коса и бавно, но славно косата ми започва да има вида, който целя.

# 521
  • София
Зависи за какво ще ползваш пяната.
Аз обем в корена си имам, но около лицето имам едни подкъсени кичури, на които харесвам да слагам пяна Денсифик за уплътняване на дължините. В салона също са ми слагали по дължината. Иначе по принцип се слага първа или след серум/ампула за скалпа, ако ползваш. После финиш и термозащита.

Мила, звучи супер! Задължително ще си взема bouquet

# 522
Утре ще кача снимки преди и след балсама, за да прецените ефекта  bouquet

# 523
  • софия
Супер ,чакъм с нетърпение,а покриват ли бели коси (имам 10тина😭)

# 524
и аз се нареждам да чуя  bouquet
http://www.arlen.bg/product/2433/marokansko-arganovo-maslo-za-vs … eatment-25ml.html от това съм мнооого доволна за сега ползвам цяла година много икономично ,не омазнява

Общи условия

Активация на акаунт