Професионални серии за коса - тема 107

• 102 030
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Дали отнема от обема и дали омекотява косата? Моята е много непокорна и отдавна чета отзиви за него.

# 496
  • Пловдив
Озаптява непокорна коса. Сегаааа за омекотяването ... Thinking , моята не е твърда и бих казала, че я омекотява до известна степен и доволно отнема от обема. По едно време, когато не исках да ползвам преса, завършвах винаги процедурата по измиването на косата с него, защото не я разхвърчава. Ако искаш обем, обаче няма да се разберете с този продукт, освен ако с нещо друго не го постигаш, примерно издухване от корен.

Да попитам, тъкмо се сетих: ровейки в Арлен за боя, ми попадна код за намаление на слънцезащитни на Керастаз за 15%, но нещо не действа. Да не би да е изтекъл?

# 497
Вив, то тези финиши си се водят точно заздравяващи и възстановяващи серумчета, т.нар. leavi-in и си мисля, че при тях термозащитата е по скоро бонус свойство. Двойния липидиум също е такъв, има ксилоза за термична защита.
Виж при термиците на Керастаз с тяхното термо гланциране предполагам няма да го има полиращия ефект, но пък не пречи да се пробва и да се види Grinning

# 498
  • Варна
 Мацки кажете ми как се проверява срока на годност на това

http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-absolut-rep … tirane-na-kosata/ Нещо хич не ми мирише на митично олио. Има тежка странна миризма.
 Искам да ви благодаря за всичко,което споделяте в тая тема и да похваля

наистина постигнах това,което искам с нея. Хидратирана тежка коса  Hug

# 499
prinzesata, това термо Липидиум не мирише на Митик ойл термо крема -ако търсиш същия аромат де.

# 500
  • Варна
prinzesata, това термо Липидиум не мирише на Митик ойл термо крема -ако търсиш същия аромат де.
  Уф...много странна миризма има да му се не види,аз съм си свикнала с митичните и се стресирах  Laughing. Иначе е Ок косата ми е като коприна само ходя и се връткам пред огледалото  Joy

# 501
  Уф...много странна миризма има да му се не види,аз съм си свикнала с митичните и се стресирах  Laughing. Иначе е Ок косата ми е като коприна само ходя и се връткам пред огледалото  Joy
Ами тя и маската на Биосилк една никаква на аромат ама гледай какво действие има само Heart Eyes
А иначе ти продължавай с връткането де Mr. Green

# 502
Мацки кажете ми как се проверява срока на годност на това

http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-absolut-rep … tirane-na-kosata/ Нещо хич не ми мирише на митично олио. Има тежка странна миризма.
 Искам да ви благодаря за всичко,което споделяте в тая тема и да похваля

наистина постигнах това,което искам с нея. Хидратирана тежка коса  Hug

Сподели повече за него -как ти действа , колко често го ползваш?

# 503
  • Варна
 Дам...и маската не става за ароматерапия Did-ko-права си,но явно работи. От четене в темата си бях решила,че след като се изсветлявам от години косата ми се нуждае от протеин...та наблегнах на протеиновите продукти. В резултат се сдобих с метла на главата-ужас.   Серията на Лакме TEKNIA Deep Care доста пооправи нещата-ползвам я от около месец,но явно си има протеин и в нея и се налагаше доста олио на Макадамия да ползвам като финиш,за да прибере фриза и да тушира сухотата.
 Маската на биосилк скоро я коментирахте като добра и дълбоко хидратираща та я поръчах.  Ползвала съм я два пъти. Измивам с шампоана на TEKNIA,после намасям маската и стоя поне 20 мин. Мия,нанасям серума от серията и трмозащитата. Суша/косата ми съхне в пъти по-бързо от преди/ и накрая слагам малко олио на Макадамия за разкош   Laughing.
 Моля да ме извините за лаишкия речник по темата. Още се уча кое как и за какво. Иска ми се да пробвам много неща,но са си бая финансово натоварващи. В лутане изпонакупих доста продукти,които едва ли ще ползвам,но не съжалявам. Засега си намерих моите,за което съм ви искрено признателна. bouquet bouquet bouquet

# 504
Здравейте момичета, за пореден път се нуждая от съвета ви  bouquet. Свършва ми хидратиращата серия (Joico Moisture recovery) и не знам каква да си купя. Косата ми не е боядисана, не ползвам преса, стилизанти, сешоар особено лятото-рядко. Не знам защо, но мисля, че Джойко-то не ми беше най-добър вариант. Сега си мисля за хидратиращата серия на Филип Кингсли, Кюн (една зелена мисля бяхте хвалили напоследък) или Наши арган, като не съм ползвала нито една от трите преди. И ако вие имате някакви впечатления да ме насочите.
Също и някакво олио за финиш-сега съм с Loreal Professionnel Liss Unlimited, но и то свършва и ми се иска пак нещо такова (имам предвид под формата на олио)-чудех се пак за коприната с червена капачка на Чи, която обсъждахте тук или нещо на Митик ойл.....
Благодаря ви и хубав ден.

# 505
Олио Чи Мис Юнивърс - предвид отзива ми за коприната от вчера, с това олио ефекта е много подобен (косата пак е плътна и жилава много) с тази разлика, че явно от маслата в състава имам повече мекота. След сушене даже беше леко, но наистина само малко, бухнала косата, но сложих две капки пак за да пригладя. След час вече косата слегна, доби форма като че съм я правила и е много лъскава. Пак тествах само с шампоан и явно и коприната и това олио са със силно и отличително действие, щом ми докарват косата до състояние като след маска и оформяне. Определено съм много впечатлена и ще пробвам и други неща на марката.
А да, Мис Юнивърса ухае и сладичко-плодово някак, готино Wink

Редактирам само да добавя, че като цялостен ефект коприната ми допадна малко повече, по-стегната и тежко падаща ми беше косата. С олиото е по-мекичка и съответно по-лека някак, но за твърда, плътна коса ще е супер и то.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 11:44 от Анонимен

# 506
Олио Чи Мис Юнивърс - предвид отзива ми за коприната от вчера, с това олио ефекта е много подобен (косата пак е плътна и жилава много) с тази разлика, че явно от маслата в състава имам повече мекота. След сушене даже беше леко, но наистина само малко, бухнала косата, но сложих две капки пак за да пригладя. След час вече косата слегна, доби форма като че съм я правила и е много лъскава. Пак тествах само с шампоан и явно и коприната и това олио са със силно и отличително действие, щом ми докарват косата до състояние като след маска и оформяне. Определено съм много впечатлена и ще пробвам и други неща на марката.
А да, Мис Юнивърса ухае и сладичко-плодово някак, готино Wink
Това ли е ? http://www.arlen.bg/product/1923/intenzivno-podhranvasht-serum-s … minate-59-ml.html

# 507
Чаровничка, то е да Peace
И странно, но излиза по-евтино да се вземат 4 малки по 15мл от 7лв (60мл за 28лв) отколкото да се вземе едно голямо от 35лв...обикновено трябва да е обратното Rolling Eyes

# 508
Чаровничка, то е да Peace
И странно, но излиза по-евтино да се вземат 4 малки по 15мл от 7лв (60мл за 28лв) отколкото да се вземе едно голямо от 35лв...обикновено трябва да е обратното Rolling Eyes
А за колко време стига едно мъничко? Simple Smile
Отдавна го заглеждам , но след твоя коментар вече ще го взема  Laughing

# 509
Мога да кажа само че и олиото и коприната са икономични, слагам буквално 2-3 капки...не знам за колко ще ми стигне, поне за месец сигурно тези 15мл, аз мия косата често обаче.

Общи условия

Активация на акаунт