Професионални серии за коса - тема 107

• 102 056
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
И аз бих взела шампоан и балсам Инфра, но да ми понамалее една от сериите, които имам. Иначе при мен не се получи лош ефект с миризмите, а ползвах шампоан на Керастаз, които си ухаят силно. Обаче ефекта е толкова добър, че изобщо мириса не ме вълнува...не спирам да си гледам и поклащам косата. Heart Eyes

# 481
Did-ko да кажеш за Маракеша-като го пробваш,дано да е успешна покупка  bouquet
пак ви изпуснах но не сте писали много.Имах да доизхабявам пробички на Сатин ойл на Кюн-балсам и маска,балсамът самостоятелно ми е много недостатъчен,маската-бива,последно ги смесих,от шамп.имам пълен размер,е не знам как я определяте тази серия хидратираща-много ми е суха косата от нея,само първия път резултатът беше Уау,после 5-6 ползвания през различен период-един и същи резултат-суха коса която едвам сресвам  Tired
Линде -подмятам коприната и червената и златната-по едно малко шишенце -сега ми се прииска да я пробвам след твоя отзив най-накрая  Mr. Green  Hug

# 482
Az ползвам цялата серия Инфра, харесвам ги. Този спрей все го забравям обаче...аз не виждам и ефект от него  newsm78 Коприната ще продължа да си я купувам, хем ми харесва като ефект, хем ми е една такава сантиментална, тя ми беше един от първите такива продукти  Laughing

Искам код за намаление вече, че съм за боядисване. Има в Рибката за маски и балсами ,но не ми трябват сега 4U15

# 483
  • Бургас / София
Второ миене с Макадамията за тънка коса. Аромата го обожавам на бисквити  Heart Eyes Heart Eyes . Косата е хидратирана, обемна. Шампоанът не ми и утежнява, даже в краищата косата е суха и сложих и от балсама той доста хидратира . Ще си поръчам серията, ама не е налична в рибката, ако я взема от ензо дали ще е читава, а и с 9 лева по евтино  Rolling Eyes

# 484
Мишелче, Маракеша още в петък го получих, ама изчаквах да го ползвам няколко поредни дни. Много ми харесва bouquet За ежедневна грижа е супер за косицата ми - омекотява, разплита (най- вече връхчетата) и след него цял ден косата и с пръсти мога да разреша. Явно от голямата жега крем-финишите ми правят още по-суха косата - като изкуствена става, но само по олио заедно със спрейче и после пак олио я чувствам чудесно Peace
Тоя Кератинов мист на Чи го ползвах много, когато косата ми харесваше протеин като спрей без отмиване - харесвах го защото омекотяваше острата ми тогава коса. Къде ми беше ума - взех голяма опаковка - ми няма изхабяване това нещо #Crazy

# 485
На мен коприната на Чи (червената) ми идва малко протеиново... След протеинови и балансирани серии е по-добре, но след хидратиращи ми разхвърчава и леко изсушава косата по краищата.. Как я ползвате и въобще ползвате ли я и след хидратиращи серии?
Миризмата й не ме дразни, даже не е много трайна при мен...
При мен олиото оказва голямо влияние върху крайния вид на косата след изсъхване... Например при една и съща серия за измиване и след ползване на различно олио за финиш и косата ми е тотално различна... Например след хайверените Алтерни косата ми е много мека, свободна, блясък, подвижна... Ако направя "грешката" да сложа някакво олио и косата моментално се променя - матира се, става суха, вяла, започва да се заплита при сресване, на допир става една плътна като след фиксиращ продукт, да не кажа с усещането за мръсна коса... И това още при изсъхването на косата след баня... Да не говорим как я изтрайвам така до следващото миене... Joy Така ми се отразяват и някои крем-финиши, а последно и един спрей на Секси хеър...  Много рядко да попадна на финиш, който да не ми прави този (д)ефект "мръсна коса"... Това за сега са Нутри термик, един крем на Shu Uemura и спрея Л2... Балсама без изплакване на Милк шейк и олео Релакс са по средата - един ден са ми супер, друг път (или може би ако прекаля) са ми "тежки"....  Hug

# 486
  • София
А така...  Joy Кажи, Линде, коя коприна с кой цвят шише е това. Смешно ми е, защото тъкмо бях отписала Чи и сега пак започвам да бленувам ефекти Simple Smile))
След сериозно обмисляне, смея да твърдя, че си прецаках косата с двуминутния реконструктор на Афоджи. Мотаеше се в другата ми къща от 1-2 години ( Crazy помня ли ти) и реших да си го взема да го ползвам. И на следващия ден като ми станаха едни пъпки по скалпа, едно неприятно усещане... после едни корички ... и това ми отприщи следродилния косопад, който крепях да не се появи с шампоани, масла и спрея Анафаз на Дюкре... Сега извадих запасите от  Лореалските ампули, на Лакме и тези против косопад на Напура. 1 седмица вече водя битката, но косата пада... И нали ми е дълга - мотаят се едни над еднометрови косми из филтъра на прахосмукачката, в парцала за пода... вадя ги от сифона  Sick Ще откача! Повече самите косми ме потрисат, а не толкова косопадът  Crazy
Изводът от цялата история е - никакви застояващи продукти! Всичко в коша  newsm28  Оставих само новите неотваряни неща, онези, които ползвам наистина и онези, които скоро съм отворила и имат още някакъв срок на годност. Остава да се прежаля и да пусна каквото наистина няма да ползвам в размените... Прочистих си и бялата, и декоративата козметика... само парфюмите не ги хвърлих, дано стари парфюми не са вредни...

# 487
Пролет, 2 минутния реконструктор не бива да се нанася по скалпа. Ти до там ли го нанесе?

Иначе за срока на годност съм абсолютно съгласна. Някои неща могат да изтраят по-дълго време, но маските на Марокан например, веднага се вмирисаха на пластмаса и застояло след една година. А да не говорим за маниакалното трупане на продукти, към което сме склонни 90% от пишещите тук  Laughing Аз също се съвзех и започнах да изчаквам. Колкото и да ми се иска да пробвам нещо ново, търпеливо изчаквам поне да ми свърши нещо друго за да си го купя. Омръзна ми навсякъде да ме гледат продукти за коса и да нямат свършване  Grinning

# 488
Пролетче, класическата коприна с червената капачка Wink
На следващо миене ще тествам и Мис Юнивърс олиото, състава даже ми допада повече, защото има и масълца (макадамия, моринга, коприна и оризов протеин Crazy )

# 489
Здравейте,
Косата ми е за подстригване и съм в проучване на добър фризьор да ми направи равна и хубава черта отзад.
Имам цъфнали крайща и то е ясно,че ще режа до здраво. Забелязвам, че на цъфналият косъм по-нагоре 1-2см. се е развдвоил отново. При ресане се къса, това раздвоеното по-нагоре.
Против цъфтеж ползвам на Лореал двойния серум Липидиум.
Някакви предложения за други продукти?
От къде поръчвате ампулуте на Напура?

# 490
Клои, ампулите Напура от Златна рибка.
За цъфтежите и накъсването - серум Терапист Керастаз, Цимент или Кератин (по лек) термик, серумите от линията Про файбър (може би лилавия за теб, много го харесвах аз заедно с червения), въпросната коприна Чи, която обсъждаме точно, Анти снап Редкен, на алтерна има един двуфазен за цъфтежи точно, но е безумно скъп за малко количество.
Аз лично бих избрала Про файбър, сравнявала съм състави старателно, сходни са със серум Терапист, който също е доста скъпичък, но пък наистина чудесен.
Това са финиши все обаче, а за късане определено има нужда и от една по-силна маска за изтощена коса.

# 491
Линда,благодаря ти bouquet.
Аз маски нямам само балсам слагам. Досега си мислех,че косата ми няма нужда и ще се омазнява или утежни.
Предожения за маски?
Тъкмо да поръчам заедно Simple Smile

# 492
  • Пловдив
Момичета, пробвали ли сте този балсам на Керастаз https://www.zlatnaribka.com/balsami-i-maski/grizha-kerastase-dis … uidealiste-200-ml ?

# 493
  • София
Линде, щом аз пожелах коприната, дето органически не я понасям, смятай как я описваш  Laughing  Joy

В етапа, за който Фрей говори съм. Нищо не купувам, само изразходвам. Е, купих си само слънчевата серия на Керастаз, ама това не се брои  Mr. Green Преди два дни сънувах, че има разпродажба на шампоани Керастаз и аз съм си взела три  hahaha Чак на сън се ужасих що ги купих  Joy

Добре де, серума Терапист и червеният Про Файбър серум дали може да се ползват като прости финиши, без сушене със сешоар? Аз не се суша в 90 % от времето, но ми се иска да си ги ползвам  Grinning

# 494
  • Пловдив

Да. Хубав е балсама. Рядко опирам до него, даже го бях забравила, но разплита и подрежда много добре косата. Приглажда я. Какво още те интересува?

И аз искам намаление  на бои.

Общи условия

Активация на акаунт