Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои професионални продукти са полезни за косата и кои са най-добрите продукти за грижа за косата?
Кои продукти могат да навредят на косата?
Какви са мненията за продуктите Redken Extreme Anti-Breakage и Redken Extreme CAT?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои професионални продукти са полезни за косата и кои са най-добрите продукти за грижа за косата?
Формулата предлага множество професионални продукти, които са полезни за косата, включително серии като Alterna Caviar, Redken Extreme, шампоани и балсами от различни марки като Alterna, L'Oréal Professionnel , Macadaмиа Natural Oil , Kerastaсе , Living Proof , Лакме , Grow Gorgeoous , Moroccanoil и различни фиксиращи спрейове. Според опита на участниците във форума, най-добрите продукти за грижа за косата включват шампоана Tigi Red, маските Maskinenz и Macadaмиа, както и шампоаните Lakmé и маските с кератин. Освен това маската Kérastase Relax Oil и балсамът от лилавата серия Hydrate на Philip Kingsley също са високо оценени.
-
Кои продукти могат да навредят на косата?
-
Какви са мненията за продуктите Redken Extreme Anti-Breakage и Redken Extreme CAT?
-
Какви са впечатленията от лятната серия на Macadamia?
-
Какви са препоръките за хидратираща серия без протеини?

Коприната ще продължа да си я купувам, хем ми харесва като ефект, хем ми е една такава сантиментална, тя ми беше един от първите такива продукти

Така ми се отразяват и някои крем-финиши, а последно и един спрей на Секси хеър... Много рядко да попадна на финиш, който да не ми прави този (д)ефект "мръсна коса"... Това за сега са Нутри термик, един крем на Shu Uemura и спрея Л2... Балсама без изплакване на Милк шейк и олео Релакс са по средата - един ден са ми супер, друг път (или може би ако прекаля) са ми "тежки"....
))
помня ли ти) и реших да си го взема да го ползвам. И на следващия ден като ми станаха едни пъпки по скалпа, едно неприятно усещане... после едни корички ... и това ми отприщи следродилния косопад, който крепях да не се появи с шампоани, масла и спрея Анафаз на Дюкре... Сега извадих запасите от Лореалските ампули, на Лакме и тези против косопад на Напура. 1 седмица вече водя битката, но косата пада... И нали ми е дълга - мотаят се едни над еднометрови косми из филтъра на прахосмукачката, в парцала за пода... вадя ги от сифона
Ще откача! Повече самите косми ме потрисат, а не толкова косопадът
Оставих само новите неотваряни неща, онези, които ползвам наистина и онези, които скоро съм отворила и имат още някакъв срок на годност. Остава да се прежаля и да пусна каквото наистина няма да ползвам в размените... Прочистих си и бялата, и декоративата козметика... само парфюмите не ги хвърлих, дано стари парфюми не са вредни...

Чак на сън се ужасих що ги купих