Професионални серии за коса - тема 107

• 102 032
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Чукарландия
Да.Маската само омекотяваше при мен.Шампоанът дори не е тониращ,а изсветляващ.Чувала съм,че не действа ако русото е по-тъмно,но твоето е като моето.Нямам идея защо е нямало ефект при теб.Един от най-силните,които съм пробвала.

JLo, твоята коса е по-тъмна,затова.На Бела е много светла и би трябвало ефекта да е силен.

Ще взема да го пробвам пак. Peace

А стоиш ли повечко с него? И колко често го ползваш? Hug

# 556
  • Варна
Мия с протеинов шампоан и после с този.Стоя 5мин.После балсам за 1 мин.по дължините и плакна със студена вода. Дългото стоене с маска и топлата вода обикновено прецакват ефекта от такива продукти. Не съм го ползвала често,а само за разнообразие. Гледам да си пазя цвета от Велата Simple Smile
А, и слагам доста, цялата коса става лилава.Една шепа на корените и надолу толкова.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 10:59 от tyzarka

# 557
  • Чукарландия
tyzarka! bouquet

# 558
Някой изпробвал ли е този спрей?

# 559
-15% на Мороканойл в Арлен днес до 16:00 часа!

# 560
Здравейте. Може би въпросът ми не е точно за тук, но не видях по-нова тема, в която да попитам.
Интересувам се от т.нар. кератинова терапия за коса. Открих стари теми тук във форума и най-различни отзиви в Интернет - как преди е била много модерен лукс, но с времето са я отрекли заради някакво съдържание на формалдехид.

Моля ако някой си е правил такава каратинова терапия в салон, да сподели впечатление. И евентуално ако някой има препоръка за салон в Пловдив.
Предварително благодаря.

# 561
  • София
Здравейте, красивокоси дами!
 Обсъждахте, летните грижи за косата.
Моята коса става доста суха лятно време. И също, ще заложа само на хидратиращи продукти. Наличните ми. Прибрала съм бамбукови и хайверен финиш и т.н... Ще опитам да разредя и боядисването на корените. Като прикривам израстналите с грим и кърпа за глава. От тези микрофибърните, уж дишащи.

А сега ще Ви, разкажа и за промяната. Миналият месец се наложи два пъти да ходя за фризьор за мой ужас. Първият път за боя на корени и малко, леко взимане на връхчетата. Като отново, изрично помолих, косата ми да не бъде филирана/ пикирана и прочие техники. Също така, да си остане равна. Е да ама не. Търпях 20 дни и отидох на друго място. Без предварително проучване, нито някой ми го е препоръчал. След като, стана ясно, че ще трябва да се разделя с 4-5 пръста от дължината си, промених и цвета.
 Салона е Златна Рибка в Пловдив. А русалката, която обгрижи косата ми е Ася Ташева. Ако я познавате, знаете, че е фин човек, с разкошна убийствено дълга руса коса. Точно, като на русалка.
Ася ме подстрига до равно. Изсуши. Напръска с протектор спрея на Лакме за преди боя. Избрахме цвета и боята. От Вела, вече съм с Лакме колаж. В боята добави и колорплекс. Изми ме с киселинен шампоан на Лореал, а маската каза да си избера, коя да бъде. Тук отварям скоба: в салона са налични продуктите от магазините Златна Рибка. И можете да изпробвате, този който искате. В терапия или друго... По съвет на Ася, маската беше на Керастаз за боядисана и суха коса. С която поседях 10минути. След като ме изми, напръска дължините със спрея за лесно разресване на колорплекс. Изсуши ме със сешоар и четка и финално със стимпода на Лореал. От 10:30ч. до 14:30ч. бях там. Цвета ми е тъмен и трудно свиквам с него, но покри идеалнооо всички предишни. Косата ми беше 2ти по лъскава и все още е такава. Нямам пресушаване с оглед на цялостното боядисване или други проблеми. Ася категорично ми отказа обезцветяване. Останах много доволна от резултата и от това, че й се доверих. И двете с Меги са професионалисти и аз им благодаря, сърдечно!

На следващият ден бях в София. Имах записан отпреди месец час за диагностика на косата в м. Златна Рибка на бул. "Витошка". С момичето, което направи процедурата не видяхме нито един увреден косъм. Скалпа ми беше спокоен и здрав. Само на някой места се виждаха малки, микроскопични лъщящи петна. Както е при мазен скалп. Но моят беше мит предният ден. Така, че аз го отдадох на топлината и потенето. Помолих за сертификат, който разбира се не разнасям с мен. Но ей, така да го имам. Напук на фризьори казващи, че косата ми била порьозна, увредена и какво ли още не.

Извинявам се за дългият пост. Blush   Simple Smile  Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 10:26 от Denisha

# 562
Къде се намира салонът?

# 563
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дениша,много много добре ти се е получило,като цвят и вид на косата.

# 564
Дениша, голяма промяна, абсолютно си е заслужавало, чудесно изглежда косата ти в момента  bouquet

Момичета, моля за отзиви за кератин термик.С шампоанът и маската от серията не се разбрах, но млякото ме привлича и му се чудя...

# 565
Дени, супер! Heart Eyes Много ми беше приятно да те чета! Много ти е хубаво и това го казва човек, който не харесва тъмни коси въобще. Hug bouquet

# 566
  • София
Аз днес разгледах в магазина на ЗР обновената линия Митик Ойл ама много бързо, че нямах време. Има нови продукти- сух балсам под формата на спрей (като дезодорант е флакона, под налягане) и също спрей за разресване. Имаше и два вида шампоан, за нормална и за плътна коса. По-нататък бих ги пробвала, харесвам Митик Ойл серията.

# 567
Бюти, бежовия ли поръча, дано и на теб ти хареса. Ще чакаме да споделиш  bouquet
За това бежово ли става дума
http://www.lookfantastic.com/evo-fabuloso-colour-intensifying-co … 140171.1454098936

# 568
Бюти, бежовия ли поръча, дано и на теб ти хареса. Ще чакаме да споделиш  bouquet
http://www.lookfantastic.com/evo-fabuloso-colour-intensifying-co … 140171.1454098936
Да, този е моят, а Бюти е поръчала http://m.lookfantastic.com/evo-fabuloso-colour-intensifying-cond … 602282.1458904979
Simple Smile

# 569
Скрит текст:
Да, този е моят, а Бюти е поръчала http://m.lookfantastic.com/evo-fabuloso-colour-intensifying-cond … 602282.1458904979
Simple Smile
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт