Служебна бележка с резултатите от математически състезания

• 1 597
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Зрдавейте,
дали някой знае как бих могла да се снабдя със заверена служебна бележка с резултатите от следните състезания , на които се е явил сина ми:
   1. Софийски математически турнир, състоял се на 07.11.2015 г.
   2. Общински /областен/ кръг на ученическата олимпиада по математика – 12.12.2015 г. и 03.02.2016 г.
   3. Математическо състезание „Европейско кенгуру”, състояло се на    19.03.2016 г.
   4. Черноризец храбър 2015 година.

Благодаря!

# 1
  • София
Предполагам, че организаторите на съответните състезания биха могли да издадат такива бележки.

# 2
За какво са ти такива бележки? В сайтовете на съответните състезания има всички резултати и никой няма да ти издаде бележка, нито ще ти иска, единствено за олимпиадата може да си вземеш от училището, в което е ходило детето. А и малко късничко си се сетила, подаването на заявления приключи вече.

# 3
  • София
За какво са ти такива бележки? В сайтовете на съответните състезания има всички резултати и никой няма да ти издаде бележка, нито ще ти иска, единствено за олимпиадата може да си вземеш от училището, в което е ходило детето. А и малко късничко си се сетила, подаването на заявления приключи вече.
Не  сте информирани, а се изказвате!

В момента тече подаване на документи за конкретни класове и съвсем наскоро училището обяви местата и документите за кандидатстване.

# 4
Напротив, много добре съм информирана, защото съм минала през това преди 2 години и затова се изказвам - такива бележки не ти трябват, защото резултатите ги има в интернет, единствено от общинския кръг трябва да си вземеш от училището, в което е ходило детето.
пп: в кое училище ще подаваш, ако не е тайна?

# 5
  • Sofia
И аз се интересувах от такива бележки - обясниха ми, че училището, в което детето се явява на състезанието подава резултатите към училището, в което учи (в случай че са различни). И за това бележката се издавала от училището, в което детето учи.

Общи условия

Активация на акаунт