За предателството и самотата в брака

• 16 942
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
Авторке, аз те разбирам, защото играх в този филм, с тази разлика, че аз бях водеща и за емиграция и за всичко. Него го влачих като куфар без дръжка.
Тези, които я критикувате, обърнахте ли внимание, че прекрасният кариерист не знае добре езика? Дали чак толкоз пари изкарва без език? Дали кариерата му е така блестяща, без език? Направи ли ви впечатление, че този прекрасен тати, от които тя иска да лиши децата, всъщност е много рядко у дома? И не се занимава с децата си дори в тези редки моменти. А че тя е била в болница и не я е погледнал? Нормално ли ви се струва?
За какво и е такъв? И без това полза от него няма и тя си гледа децата като самотна майка.

# 61
  • Sofia
Как очаквате една изтормозена жена да не звучи "злобно", особено към мъжа си?! Работел бил и с това му се изчерпват всички отговорности към семейството явно... Много е хитро да се правиш на много работен, хем не се занимаваш с хиляда проблема вкъщи, не ти се мотат разни деца, искащи внимание, хем трябва жената да те величае, защото в края на месеца можеш надменно да й плеснеш пачка пари в лицето. Simple Smile

Жената явно е оправна, като се отърси от потискащата среда, ще може и работа да си намери, и за децата да се погрижи. А при децата психическото състояние често рефлектира върху физическото, едва ли не забелязват отношенията между родителите им. А и не всички работодатели гонят майките след третото им отсъствие.

# 62
Авторке, не знам какъв съвет да дам. На мен не ми стана ясно:
- в България какво би работила и има ли кой да ти гледа малкото дете, което боледува често? Защото май ще трябва да разчиташ на бавачка, ако няма баба да помогне.
- голямото дете какво мисли за България, харесва ли му тук?
- в страната, в която живееш, няма ли възможност (в бъдеще) да започнеш работа? Въобще ли не искаш да останеш там или смяташ, че няма да се справиш?
-мъжът ти ще се съгласи ли да вземеш децата в България и да ви плаща издръжка?

# 63
  • София
Именно! Но някои тука явно мъж чакат да им падне и дебнат под вола теле.  Laughing Две не виждат от мерак и четат избирателно. Няма да се обяснявам с всеки хейтващ. Начешете се. Не ми пречи!  Whistling
Като гледам, на теб ти пречи единствено когато ти даваме акъл да почнеш работа, след като искаш да имаш до себе си мъж, а не банкова книжка.,
Но, явно мерака ти е друг- мъж до полата ти и някой трети да ви храни, да ви гледа децата, докато вие любовно си гукате. Mr. Green
Нищо чудно и да си намерила вече друг клон, щом си готова да пуснеш този и да останеш само на присъдената издръжка.
Само че, аз пак те питам- ако мъжът ти реши, че иска децата, кво прайш? newsm78
ПП. Няма злоба в постовете ми. Има трезва оценка на ситуацията ти и поглед върху последиците от безумното ти решение без грам подсигуряване и мисъл.

# 64
Аз не разбрах заглавието на темата какво общо има с коментарите на авторката ???? Предатво разбирам като изоставяне , ианевяра ,а самота в брака разбирам като "нямам си работа по цял ден и намирам време да съм самотна" .
И в моите постове няма злоба ,нито виждам такава в тези на Абсурт .
Има един лаф - хем сърби ,хем боли .
И  да допълня ,аз ако съм тръгнала на майната си на "гурбет " в друга държава ,изоставила съм си дома и съм си помъкнала децата , никога няма да стоя 10 години без работа ,а ще блъскам здраво за да не поема само мъжа ми разходите и за да спестя пари ,да знам защо съм там , никога не бих дала пари за помощничка в домакинството защото не са ми ръцете в г*за ,нали за това съм там -да ги изкарвам тези пари .И да имам деца , и да нямам мъж и куче и котка имам , нямам прислужница ,работя здраво и си гледам домакинството .Хм и това го казва жена и майка .

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 20:17 от ЗЛОДЕИДА

# 65
  • Sofia
Баш си е предателство в тежка ситуация да те оставят да се оправяш сам.

# 66
Как да се оправя сама , не я ли издържа той ?
Ама вие иската да сте принцеси , да ви хранят ,да ви гледат децата ,да ви купуват дрешки и да ви казват колко сте красиви по цял ден ли ?  Mr. Green момичета няма такъв филм
Каквото даваш в брака това получаваш , ето аворката не му дала година и половина , ми и аз да съм мъж и глава на семейство ,да издържам всички и да не получавам грам знак за любов и аз ще се пусна по енерцията

# 67
Ох, стига бе хора,  какво ви става? Момичето пита как  да прекрати брака си ,възможно най-безболезнено за ДЕЦАТА. Не пита дали да се разделя, а и на мъжът не му пука ще се разделят ли или не. Решението е взето и при двамата по един или друг начин. Питането е как да стане и кое ще е най-добре за децата. Какво сте заначуквали канчета  да си стояла  в безлюбовие, щото видиш ли - сама си е виновна  ooooh!

Именно! Но някои тука явно мъж чакат да им падне и дебнат под вола теле.  Laughing Две не виждат от мерак и четат избирателно. Няма да се обяснявам с всеки хейтващ. Начешете се. Не ми пречи!  Whistling

Ми защо пускаш тема, като не щеш да чуеш и друга гледна точка???
Чак пък мъж ни трябвал... Ми аз лично съм женена откак се помня, и ми се ще да харижа на някой моя, ама го търпя hahaha

То не е друга гледна точка, а друг филм направо Simple Smile)).

Авторке, защо не го направиш на етапи. Първо се изнасяте и оставате в същата държава. Така ще може да дадеш и шанс, ако все пак иска, да може да контактува с децата. Етап две, ако няма адекватност и ти не се чувстваш все още добре, прибирате се в БГ с децата.
Отговарям така, защото си мисля, че специално за по-голямото дете ще е проблем смяната на училището, ако по принцип си има проблем с концентрацията.

Абсурд, дамата каза, че в Б-я има възможност да работи, т.е. не бяга от това Simple Smile))). Ама като хейтвате, поне четете, бе, хора Simple Smile.

# 68
Абсурт, дали може да обясниш като как виждаш тръгването и на работа, и конвулсиите на малкото дете при температура? Без значения в България или другаде. А хиперактивността на другото дете?
Ей така, чисто практически, ако може да обясниш как ги виждаш нещата, защото  от постовете ти излиза, че си вряла и кипяла в купища житейски ситуации и си намирала изход.
Та да помогнеш и на други, нали това е идеята...

# 69
Извинявам се ако съм прозвучала в някой пост грубо , аз си говоря така  много хора мислят че е грубо .... та  за първи път в живота си аз заемам позицията на мъж и го разбирам едва ли не  Crazy
Авторке , истината е една - ти просто не обичаш мъжа си .Казваш му го тогава и се разбирате за напред как ще отглеждате децата си .Ако ти беше жена която истински обича мъжа си ,не би се замислила дори ,че ти гледаш децата и къщата ,а би го правила с радост и би осъзнала своя истински принос за вашето мини общество -семейството .
Но едно ще ти кажа - няма по-хубаво от това да видиш как децата ти растат .Ти си жертвала кариерата си ,а той тези  мигове в името на една цел - съществуването на това семейство и отглеждането на децата - заедно в добро и лошо ,здраве и болест ...
Да ти кажа ли колко е трудно да си и баща и майка ,можеш да полудееш ,дори да забравиш какво всъщност си  ooooh! от работа с напуканите ръце и подпухналите крака да бързаш да сготвиш и приготвиш дрехи ,раници и т.н.т ,да ама не е само това , то и потребности има това дете , иска да ходи тук там , иска майчина ласка , иска да разходи кучето , и ти винаги трябва да си там ,да си свежа и отпочинала и с пълни сили и концентриран ум да отговаряш на изискванията на живота ,защото трябва да се оцелява ... да ама денонощието е само 24 часа ,как по-точно да стане всичко ...

# 70
  • София
Абсурт, дали може да обясниш като как виждаш тръгването и на работа, и конвулсиите на малкото дете при температура? Без значения в България или другаде. А хиперактивността на другото дете?
Ей така, чисто практически, ако може да обясниш как ги виждаш нещата, защото  от постовете ти излиза, че си вряла и кипяла в купища житейски ситуации и си намирала изход.
Та да помогнеш и на други, нали това е идеята...
Обяснявам веднага.
Гърчовете са от висока температура, т. е., когато се разболее детето, а не всеки ден и час.
Хиперактивността на голямото не пречи да ходи на училище.
Ако тя иска, може да започне някаква работа на 4 часа- до обяд, за да се почувства човек, а не защото ѝ се налага.
И да, не аз, но моя близка в САЩ, с хиперактивно дете, не спря и да работи, а сега и да е глава на семейство, след като хубустникът ѝ си би камшика.
От друга страна, защо ме питаш мен как тя да се оправи сама, а не питаш нея къде се е запътила без работа?
Дай ти идея как хем да напусне мъжа си, хем да гледа децата си, хем да не бачка.
То, тя си го каза- там давали издръжка на жената.
Е, въпросът ѝ е решен- ще продължи да си седи вкъщи, но без екстри, само на издръжка и ще чака принца на белия кон.

# 71
  • София
Тези, които я критикувате, обърнахте ли внимание, че прекрасният кариерист не знае добре езика?

Обърнахме внимание на тази дребна лъжа, която се губи на фона на голямата - самата тема.
Той за 6 год. на отговорна работа, така и не научил езика, за разлика от нея, която по цял ден мери диваните и се занимава с "хиперактивни" деца. Поне е научила, че в чужбината тая диагноза е модерна сега. Упорито обаче отказва да ни информира за коя чужбина става въпрос сигурно, за да не лъсне още по-ярко лъжата ѝ, не че и без това не лъщи.
Поредната пързалка от скучаеща откачалка.

# 72
  • Sofia
Как да се оправя сама , не я ли издържа той ?
Ама вие иската да сте принцеси , да ви хранят ,да ви гледат децата ,да ви купуват дрешки и да ви казват колко сте красиви по цял ден ли ?  Mr. Green момичета няма такъв филм
Каквото даваш в брака това получаваш , ето аворката не му дала година и половина , ми и аз да съм мъж и глава на семейство ,да издържам всички и да не получавам грам знак за любов и аз ще се пусна по енерцията
Кои "вие"?
Защото аз не се виждам в твоите описания.
Какво като я издържа, ако отказва да й помогне с едно дете, докато тя търчи с другото по болници? Много важно, че той е платил за шампоана й, ако не може да отиде  в болницата да я види как е.
Хората имат нужда и от емоционална близост, съпричастност и подкрепа, не само от касичка...
И какво лошо има в това някой да се чувства като принцеса? Знам, че е възможно, и абсолютно не означава, че другият не получава същото отношение.

# 73
Много важно, че той е платил за шампоана й, ако не може да отиде  в болницата да я види как е.

+ храната, сметките, здравните такси и т. н.
ма мноу важно, разбира се, шампоанът   Joy

а коя не иска да се чувства като принцеса?  Mr. Green
аз за такава не знам, но колко се чувстват реално така?  Whistling
а и принц, на който не му се пуска година и кусур ... мдам  Wink

Абсурт, +100

# 74
 Alexandria* и на мен ми направи впечатление това , с кариера ,а език не знае , ако се поровя още несъответствия ще излязат сигурно . Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт