Аватарни игри 24

• 25 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасна си Кари bouquet,ама ти си знаеш ,де? Joy

# 106
Еее, момичета, много благодаря за първото място  Hug Не го очаквах, като че ли нямаше толкова гласували за мен Simple Smile
Ще кажете кога искате друга блиц Simple Smile
Ние си изкарваме страхотно - тишина, спокойствие, чудесна гледка Simple Smile Само въдиците не сме разпъвали още Simple Smile Кой пита за рибарството - ние не сме толкова запалени, ходим по-скоро на природа, а между другото пускаме по някой червей да се къпе Joy
За зъбките и отказа от градина много ви съчувствам - минали сме и през двете и единственото спасение е израстването Sad Стискам палци да е скоро при вас!

# 107
Ех, пак сте изписали страниците...не мога да смогна. Напоследък нямам много време Rolling Eyes
Честито на Джина! Много ми хареса нейната комбинация, въпреки че е черно-бяла.
Честито и на останалите подгласнички! Hug Между другото очаквах и аз да се видя на стълбицата, стори ми се, че доста хора гласуваха за мен, което означава, че комбинацията се е харесала, но явно съм се заблудила.
Ще в пускам в търся/предлагам, ако някой я иска...да свирка. Whistling
По новата тема съм до никъде...ще се опитам да скалъпя нещичко.

# 108
  • София
Хайде вече можеш да отдъхнеш Тинче.Нали беше последен този изпит.Братовчедка ми завърши в Англия първото си висше.Казваше,че там е много по леко.
Аз завърших бакалавър по право във Великобритания и беше доста трудно. Сега завършвам магистър по право в LSE и нищо през живота ми не е било толкова трудно и, в същото време, приятно. Peace

Аре, стига, бе - на трето място съм в блица! Shocked Много благодаря, момичета, въобще не очаквах! Embarassed И честито на Джина! Hug Hug

Кари, нИ мЪ Фали - шЪ сЪ изчервЪ. Embarassed Embarassed Hug

Мементо, давай - още малко! Hug Знам колко е гадно в сесия, особено към края, но си мисли за спането после. Mr. Green

# 109
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Върнах назад постовете с гласуването за блица за морето.Булгари Випчето има 26 точки  Peace което според класирането я прави на трето място.

# 110
Ех, пак сте изписали страниците...не мога да смогна. Напоследък нямам много време Rolling Eyes
Честито на Джина! Много ми хареса нейната комбинация, въпреки че е черно-бяла.
Честито и на останалите подгласнички! Hug Между другото очаквах и аз да се видя на стълбицата, стори ми се, че доста хора гласуваха за мен, което означава, че комбинацията се е харесала, но явно съм се заблудила.
Ще в пускам в търся/предлагам, ако някой я иска...да свирка. Whistling
По новата тема съм до никъде...ще се опитам да скалъпя нещичко.
Ужас!  smile3511
Вип-че, сега като спомена и погледнах, ДА С 26 т. СИ НА 3-ТО МЯСТО!!!
Ще поправя в библиотеката, много, много съжалявам, но сутринта в 6 ч. явно не съм се била събудила!
Още веднъж извинявай!

# 111
Ооо, момичета, няма никакъв проблем. Снощи бях много изморена и не съм чела/писала във форума, но като легнах прехвърлих през телефона и така ми се стори и затова го споменах, иначе изобщо нямаше да ми направи впечатление.
Случва се, не се притеснявайте. bouquet Сега пак от Джина чакаме. Mr. Green Mr. Green
Тинче, възхищавам ти се, със сигурност не е лесно да завършиш право в чужбина и всичко, което се изучава да е на чужд език. Hug Hug

# 112
  • София
А, така е по-добре - на четвърто място съм. Sunglasses По-реално ми е. Mr. Green А и, като всеки българин, обичам четвъртото място. Joy Випче! Hug

Випче, hahaha
аз завърших Американския колеж в София, а преди това от 6-годишна учех английски, та повече мисля на английски, отколкото на български. Embarassed Embarassed Аз се възхищавам на тези, които са учили бакалавър в държавата си и после правят магистър в чужбина. bowuu И различни образователни системи, и различни езици.
Много бързо ми мина тази една година, много трудно също, обаче не ми се приключва... Cry Cry

# 113
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тинче явно зависи от специалността и университета.Казваше,че има три дни в седмицата лекции.Тя кара и двете си висшита паралелно,а после бакалавър записа в Холандия.Така и не пожела да остане никъде и си се прибра в България.

# 114
  • Вестерос
Сигурно е и много скъпо.. аз си мисля за магистратура втора в чужбина точно, но не знам къде, сигурно европейско право ще е  newsm78

# 115
Тиф доколкото знам от нея в Холандия е по евтино и въпреки това качествено образованието.Тя много държи на качеството и внимателно си подбираше университетите.Ако искаш ще я питам за повече инфо  Peace

# 116
  • София
Тинче явно зависи от специалността и университета.Казваше,че има три дни в седмицата лекции.Тя кара и двете си висшита паралелно,а после бакалавър записа в Холандия.Така и не пожела да остане никъде и си се прибра в България.
Захарче, това, че имаш 3 дни в седмицата лекции, не означава, че е лесно. Принципно, образованието във Великобритания специално, те оставя сам да учиш. Тоест, може реално цяла седмица да не стъпиш в университета, но учиш като за световно - имаш дълъг списък с неща, които трябва да прочетеш, имаш есета, курсови, и прочие. Поне при мен беше така в бакалавъра. В магистъра всеки ден имах я семинар, я нещо друго, и четях по нощите - случваше се да имам около 300-400 страници на седмица общо, които да бъдат прочетени. Rolling Eyes Затова е важно и да се отсява правилно. hahaha Но си права, че зависи много от специалността и още повече, от университета. Peace

Тиф, много е скъпо за магистратура във Великобритания, така е. За разлика от бакалавъра, рядко дават стипендии, но не е невъзможно. Моята магистратура е точно Европейско право. Heart Eyes

# 117
  • Вестерос
За Право ли? Може да, въпреки че даже не съм и разучавала, но скаш пак ми се учи, то и средства трябват повече естествено  Laughing В крайна сметка и Софийския е опция за магистратура при положение, че за моята професия никой не ти гледа колко магистратури си изкарал,все им е тази на клиентите .

Аз Англия съм я отписала като вариант, не ми е хич по джоба и да се спукам от работа

# 118
О,Тинче имат облекчен режим така да се кажа,но определено казваше,че не може да си позволи да отсъства.Иначе степента на натоварване си я има да.Обаче то това е такова същество,че никога нищо не и стига в учението.Две висшета едновременно,плюс два курса по испански и немски се записа да кара там.Сега знае тези плюс английски и италиански.  Crazy

# 119
  • София
О,Тинче имат облекчен режим така да се кажа,но определено казваше,че не може да си позволи да отсъства.Иначе степента на натоварване си я има да.Обаче то това е такова същество,че никога нищо не и стига в учението.Две висшета едновременно,плюс два курса по испански и немски се записа да кара там.Сега знае тези плюс английски и италиански.  Crazy
Намерих си човек от моята кръвна група! Flutter Heart Eyes Аз съм същата. Ама вече трябва и да поработя... Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт