Аватарни игри 24

• 25 935
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Акаша да не би наистина нещо да има проблем в самата градина?
Дар пробвай,но при малкия нищичко не помага.Гелче,хапчета какво ли не съм пробвала.И дето казваш ти през деня спи без проблем.Дано при малката да е за кратко,че е много кофти когато продължава дълго.А Кирил има още три зъба да вади  Crossing Arms

# 91
Сори,че се намесам ,но понеже написа ,Акаша,успокоителни гелчета- да си кажа,че на емоционално ниво хомеопатията дава отлични резултати с минимални усилия,а това как се чувствате  и тримата е важно,нали сте  екип Grinning  За общо укрепване на организма както се разбира в най-общия случай ,не знам какво  да се очаква,но за мен спкойния и уверен индивид ,опрделено   е с по-висок имунитет и за това това гоня аз Wink
Хубав и спокоен последе работен ден и последен в ДГ  Heart Eyes bouquet Ваканцияяяя Joy

Дар,не пробвай ако се съмняваш в ефекта.Резултати има само ако си сигурен в тях Peace
За да има ефект стабилен и безвреден за лечене.ие извън алопатичното трябват търпение и време. Когато се касае за дете страховете на родителите се отразяват и върху самото дете и по-трудно се постиге ефект с хомеопатита,а не че тя "не работи".

# 92
  • В полите на Пирин планина
Акаша, вероятно нещо не ѝ харесва на къдрокоска в градината. Малкият ми син беше така - ходеше, но с не особено желание, обаче при едната госпожа. Когато другата беше първа смяна нямаше никакви проблеми. Причината я разбрах след доста подпитване. Следващата година смениха и двете учителки и аз бях в първоначален потрес, че ще има драми, но той ги хареса от раз и спря да мрънка.  Peace

Дар, дано бързо се успокои детето.  Hug

# 93
Със зъбоникненето при каката сме приключили отдавна. Забравила съм даже. То нямаше и какво да помня там, де. Но това малкото е друга бира. Пък най ми е кофти, когато не съм се наспала. Нервна съм и се притеснявам, че не съм достатъчно адекватна, а не мога да си позволя да не съм, защото сама с двете деца си е задължително да съм внимателна, нащрек и в кондиция.
Захарче, а К. от зъбите ли не спи?

# 94
Здравейте, момичета!
Честита победа на Джина и поздравления на Ловли, Тинчето, Грийни, Тифани и ДиДи  Heart Eyes Страхотна игра се получи! Чакаме следващата, предполагам след почивните дни  Thinking
И какви красоти творите по редовната игра, малееее... Тинчето стана истинска майсторка, я вижте как хубаво е "аранжирала" творбата си  Heart Eyes А Мори, прощавай, ама това, което си ни представила, е повече от хубаво, хич не е за из между другото  Heart Eyes

Моята мома тази сутрин съвсем вече осъзнаваше къде отива и бая помрънка, да не говорим, че вече всеки ден ме вдига в 6,15 ч.  Crazy Забаламосах я както аз си знам, но като слязохме от колата и видя вратата на яслата, писна  Sad Та за втори ден подред се разделихме с рев, много е гадно наистина  Cry

Зъбоникненето ми е болна тема и на мен. Много неприятно, болезнено ако щеш и в повечето случаи пика на проблема е нощем. Дарче, стискам палци по-бързо да избиват зъбчетата и да се успокои детето  Hug

Тинче, браво за изпита, ти си нашата гордост! Мементо и тя се мори на изпити, всички да ги взимате бързо и да се похвалвате, ей  Hug

# 95
  • Вестерос
Честито, Джини  Hug И на другите, мерси , че сте ме сложили на 5-та позиция  Hug Hug

Като ви чета се стресирам за себе си за бъдещите ми деца  Blush

# 96
  • София
Мерси за милите думи Кари ама имах много яка идея, а не я осъществих. Нещо съм забравила триковете с маските Sad

Shocked Shocked Леле момичета като ви чета и направо ме е страх. Просто не мога да си представя картинката аз и деца Sad  Помня, че за сестра ми ползвахме някакви гелчета newsm78 Помагаха поне малко.  Точно вчера говорихме с една позната, че в САЩ ги били спрели щото били вредни.

И аз все си мисля, че малката ще свикне да ходи на градина Wink За някои деца наистина е по-трудно newsm78 Наистина голяма роля в този процес играя учителите и техния подход към децата Wink

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 12:32 от Morríghan

# 97
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Привет,момичета Hug

Честито за победата на Джина,честито и на останалите призьорки bouquet.
Благодаря ви за второто място,много съм радостна Grinning

Моят мъник си има само две зъбчета засега,не е ревал повече от обичайното когато му излизаха(миналия месец Crazy), защото той си е ревльо попринцип. Гелчета не съм пробвала...ако знаех,че ще излизат зъби може би щях да пробвам.Иначе през нощта си ставам по N на брой пъти....вече съм зомбирана и не ми прави впечатление Crazy  Sick

Мори,и аз не си представях какво ще е като имам дете,всъщност представях си го,но като много по-лесно,а то се оказа дооста трудоемка работа Mr. Green

А ето моето предложение за играта - ще участвам с блондинка  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 11:25 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 98
Честита победа, Джина! Поздравления за всички класирани!  bouquet
Благодаря, че и аз съм сред тях!  Hug

Аз май ще си преработя комбинацията. Сравнена с вашите при мен преобладават храната и напитките.  Joy

# 99
  • София
Що? Така си го видяла, така си го направила Wink Много е готина Wink

# 100
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кари има го и този период да.Сега осъзнава къде е и,че ти липсваш затова.Мисля си обаче,че бързо ще мине и този период щом я оставят за цял ден и спи там  Peace
Дар вече силно се съмнявам,че е от зъби.Да го боли ама пък всяка нощ и толко дълго.... ThinkingТо наистина всичко при него става бавно,но то това за две години да не поникнат всички зъби  #CrazyЩе чакам да мине.Нали казват,че около третата година се оправяло спането.Имам още малко време.Ако ли не съм казала,че си взимам възглавницата и се изнасям в гаража в джипката да спя.По далеко,за да не го чувам  Naughty 

Новите комбинации са страхотни  Heart Eyes Усещам,че отново ще е трудно гласуването.

# 101
Кари, голичка си Mr. Green

# 102
Ми то само това остана след днешния ми предиобед  Crazy Crazy Crazy
Аз пък се виждам, или сигурно вече давам на заето  Rolling Eyes

# 103
Тц не се виждаш  Thinking Голичка си.

# 104
Сега вече трябва да е ОК, бях забравила, че бгмама не приема имгурски снимки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт