Аватарни игри 24

• 25 929
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Тази блиц игра направо ме изпоти, много красиви комбинации!

Затварям очи и гласувам:

5 т. Caramell.
4 т. ♥ LoVeLy Wife ♥
3 т. ~Дар~
2 т. Morríghan
1 т. Джина

# 46
  • В полите на Пирин планина

Благодаря и аз сега ще пратя.  Peace

# 47
Есме, и аз много я харесвам оранжево-синята и ми мина през ума да участвам с нея, но после съм забравила Simple Smile
Аз ще пропусна редовната и междинната, защото след малко изчезвам малко да си починем и да половим рибка Simple Smile Да знаете, да не ме чакате, защото не знам дали ще мога да вляза от там.
Хубав и слънчев уикенд желая и на вас  Hug

# 48
Какъв уикенд, бе Джини? Не е ли сряда? Crazy

# 49
А не е ли четвъртък?  Rolling Eyes Grinning

# 50
  • София
Айде и аз да ударя един глас Wink

5т. Джинна
4т. - bvlgari
3т. - Тина
2т. - Мементо
1т. - Вип

Ахахах като почнем игрите и с това Мори не знаеш за Мементо ли става дума, за мене ли Laughing Laughing Laughing
Аз още не съм мислила нищо за междинната newsm78

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 13:42 от Morríghan

# 51
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Четвътртък е бе момичета  Joy
Приятна почивка Джина  Hug Иска ми се и на мен да забегнем,но уви.......Идва ред на отпуски и сега оставам сама с детето.ММ ще е по цял ден на работа и чак юли ще можем да мърдаме  Sad

# 52
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Джина,и вие ли сте любители на риболова? Mr. Green ММ е луд на тема риболов,но аз хич не обичам....сега си имам и извинение - заради малкия няма как да ходим заедно за риба  hahaha

Дар,и аз си мислех,че сме сряда Crazy

Мори,защо така не ти идва музата,хайде спретни нещичко за междинната Hug

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 14:10 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 53
  • София
Ловли аз съм малко особена в това отношение. Не обичам искрящите цветове, нито някакви чантички, мантички Laughing Laughing  Като трябваше да правим по палитрата ми идваше да си издера очите Laughing Laughing То па взе, че се получи една от графиките, които най-много ми харесват (да не кажа най-много). Ама като я гледам тая капелатата (ебати думата) нищо не ми изскача Laughing

# 54
Верно било четвъртък! Баси, как минава времето!  #Crazy

Мори, ще ме умориш Joy Тая с капелата може да не я съчетаваш с чантички, мантички. Няма да ти подсказвам, защото съм сигурна, че и сама ще се сетиш и ще ес включиш в играта. Mr. Green

# 55
  • София
Споко Дар, аз нямах намерение да залитам към модните аксесоари Laughing Laughing Просто казвах, че правя неща, които май само аз виждам някакъв смисъл в тях, че понякога и аз не виждам Laughing Laughing Laughing Laughing

# 56
  • В полите на Пирин планина
Ами затова е интересно, защото всеки си има негови интерпретации ...

# 57
Точно така! Отдавана да съм спряла да играя ако всички правехме едно и също.  Peace

# 58
  • Вестерос
Не е задължително с чантички  Wink

# 59
  • София
Знам бе хора, споко Wink Ако има тема със задължително модно ревю на нея просто ще я пропусна Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт