Аватарни игри 24

• 25 931
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
И моето подреждане в блиц играта:
5 т. green eyes
4 т. Tiffany
3 т. Джина
2 т. Dee_Dee
1 т. Захарчето

# 61
5т. Ловли
4т. Акаша
3т. Джина
2т. Булгари
1т. Тинче

# 62
  • В Космоса
Есме, благодаря!  Hug

Ох, ние сме в жестока драма. Малката изкара 4 дена и няма индикация да се разболява, но... Реве, та се къса, не иска на градина, иска с мама, иска вкъщи, защото ни обича... Търси начини да я спрем. Два дена повръщала обяда, днес се и напикала. Въобще. Няма надежда в тунела с тази градина. Баси, вече не мога! Записахме час за хомеопат, а дано поне болестите да оправим, но как ще спре драмата като цяло не знам!

Оплаках се навсякъде! Sad

# 63
  • Вестерос
Това, което е направила според мен може да е на пук, че не иска  Blush

# 64
  • В Космоса
Точно така е. Нарочно го прави.  Sad

# 65
Акаша, предвид възрастта й, напълно е възможно и вероятно е точно така - осъзнава, че така може да ви накара да не я водите и прави всевъзможното. Много неприятно наистина, представям си какво ти е  Sad Сигурно сте говорили нееднократно с госпожите в градината, но все си мисля, че процеса за адаптиране е двустранен - вие вкъщи, а те в градината, работите заедно, за да превъзмогне това нежелание. Стискам палци бързо да минава и да имате успех и при хомеопата  Peace

# 66
  • В Космоса
Кари,  Hug

# 67
  • Вестерос
Дано да е временно и от другата седмица да е добре  Hug

# 68
  • Вестерос
Играя с червенокоски

# 69
На мен темата ми е особено актуална, така да се каже  Wink Днес дори говорих доста с една от двете госпожи, които гледат детето ми в яслата, просто ми се отдаде такава възможност, и жената подробно ми обясняваше точно за различните методи за възпитание и адаптиране на децата в яслите и градините. Та, много зависи и от работещите там, а понякога си е и до човек, до подход. Моята мома днес за сефте ревна пред яслата, драматично се разделихме, но после ми обясниха, че се е успокоила и дори е успяла да спи на обяд. Та това са етапи, през които трябва да се мине, няма как  Hug

И да постна моята комбинация за редовната игра:

# 70
  • София
 #Cussing out #Cussing out Тиф за втори път ни се засичат картинки Laughing Laughing Laughing

# 71
За протокола-мислех ,че днес е петък Rolling Eyes ,то било утре ooooh!

# 72
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много искате да идва май уикенда  Mr. Green
Тинче как мина изпита?
Акаша това което споделяш е много кофти.Дано хомеопат помогне.Аз лично много не вярвам.Пробвала си да и даваш сироп от черен бъз.Една приятелка ,чието дете беше едва ли непрестанно болно, много го похвали. Сега е доволна,че цяла зима е бил на градина без да боледува.Виж другото е още по притеснително.Усетила е по какъв начин ще си остане вкъщи.Там вече ще трябват много приказки от ваша страна и още повече от учителките.По някакъв начин трябва да я накарат да и стане интересно в градината.Ти най добре си познаваш детето и знаеш какво ще им помогне.Сподели им и искай съдействие от тях.

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 22:36 от Захарчето

# 73
  • Вестерос
Сори Мори  Hug Flutter

# 74
  • София

Ако нямаш някаква кристална топка - няма за какво да ми се извиняваш  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт