Аватарни игри 24

• 25 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Вестерос
И аз бях така, знам английски и немски, говоря италиански и малко руски, който учих в Москва за кратко (споменавала съм го и преди) , но за съжаление в България тези неща не са от значение точно за Правото  Laughing

# 121
Включвам се в редовната с моя цвят. Simple Smile

# 122
  • София
И аз бях така, знам английски и немски, говоря италиански и малко руски, който учих в Москва за кратко (споменавала съм го и преди) , но за съжаление в България тези неща не са от значение точно за Правото  Laughing
Тиииииф, живяла си в Москва - благородно (да, бе! Joy) ти завиждам! Heart Eyes Heart Eyes

Мементо, много хубава и свежа комбинация! Heart Eyes

# 123
Благодаря, Тинче.  Hug
Толкова картинки изтеглих, че имам за още 5 комбинации поне. Mr. Green Жалко, че нямам време да си поиграя, след време ще е. Сега мисля да сглобя нещо за междинната.

# 124
  • Вестерос
Недей, беше за много малко, искам в Лондон аз  hahaha

# 125
Мементо, супер цвят имаш!  Heart Eyes Искам и аз такъв!  Simple Smile

# 126
  • В Космоса
Аз заложих на къдравелките от всички цветове. Crazy

# 127
Джина - 5 точки
Акаша - 4 точки
Мементо - 3 точки
Джина - 2 точки
Тифани - 1 точка
Момичета, Грийни е гласувала два пъти за Джина, да поправяме ли резултатите или така да оставим нещата?

# 128
  • Вестерос
7 ли си ги сметнала или 5?

# 129
Не съм сигурна, но по-скоро 7 т.

# 130
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Булгари 7 си ги смятала.Върнах гласуването и ги сметнах отново.При това положение точките на Джина стават 30 и Ловли става първа с 31.

# 131
Мементо, супер цвят имаш!  Heart Eyes Искам и аз такъв!  Simple Smile
Благодаря, Грийни. Доста време експериментирах с различни цветове, от платинено русо до синьо черно.  Grinning Бях забравила какъв ми е естествения цвят. В един момент ми писна да я изтощавам с бои и просто започнах да "чистя" боята с маслени маски и чаках, и чаках да израсте. Вече съм си тъмно руса с балеаж. Направо се родих, чувствам се най-накрая като себе си. Mr. Green

# 132
  • Вестерос
Аз мисля, че трябва да се коригира  Blush

# 133
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз мисля, че трябва да се коригира  Blush

И аз  Blush

# 134
Аз мисля, че трябва да се коригира  Blush
Булгари 7 си ги смятала.Върнах гласуването и ги сметнах отново.При това положение точките на Джина стават 30 и Ловли става първа с 31.
Нямам против да се коригира, но тогава Грийни трябва да промени гласуването си, т. е. да реши на кого дава 5 т. и на кого 2 т.

В Библиотеката поправих поста и е с победител ♥ LoVeLy Wife ♥. Мисля, че каквото и да реши зеленоочка, няма да се промени победителя. Още веднъж извинявайте за недоразумението, не е било умишлено, надявам се, че никой не си го е помислил. Приятна вечер и лека нощ!

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 23:02 от ##bvlgari##

Общи условия

Активация на акаунт