Не е вярно това. Дори чисто анатомично прилика няма никаква. Сравнението е крайно неуместно.
Ама ти наистина ли вярваш в нещата, които пишеш? Я вземи и отвори една книга за развитието на човека от яйцеклетката и сперматозоида до самото му узряване и после да говорим! Не говори глупости!!!Не знам колко трае отлепването на кожата, но аз знам за момчета през пубертета, които чак тогава са си забелили пишките напълно. И знам за купища, купища проблеми на деца, благодарение на смегмата натрупана от долу и невъзможността да се изчисти, защото не е забелено докрай. Няма да казвам моят син колко тежка фимоза имаше и как даже беше получил леко срастване с главичката. И това само за една годинка. Не ми се мисли за две години и повече. Досега май не се е наблюдавало дефект при порастнали момчета, които са обрязани като бебета.
Моят син нито съм го рязала, нито съм го забелвала, нито нищо и въпреки това пенисът му е напълно здрав, прав и корав! Така е от бебе! Никога не сме имали проблеми с него, нито възпаления, нито нищо! Отново казвам- като незнаеш недей да говориш!

, но една от вас не за обрязването при жените. Срамните устни също задържат влагата и са разкошна среда за образуването на болестотворни микроби.
как така мъжките и женски полови органи нямат никаква анатомична прилика? Ти съвсем, ама съвсем случайно да си наясно как се формират половите органи и от какво в ембрионалното развитие на човека? Съществуват случаи когато обрязването е наложително, но да се роди едно момченце и родителите му да решат да го резнат ей така за всеки случай си е направо зверско. Та аз на дъщеря си в родилното не дадох да и пробият ушите, защото не сметнах за нужно това малко и крехко създание да го тормозя на принципа " защото е момиченце трябва да му пробием ушите" като стана по-голяма тя сама искаше да й пробием ушите.