За или против обрязването

• 34 321
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
Е глупости, как ще тормозите детето
Особено щом бащата е против.
Друга работа нямаш ли си авторке, та си се замислила над това.

# 106
Моят бивш са го обрязали на 10г и казваше, че не помни много да е боляло, имало 2-3 некомфортни дни, и това е. Но ако е след пубертета, когато момчетата почват да получават ерекции от щяло и нещяло, сигурно е в пъти по-болезнено. Та затова си мисля че ако се прави, да е докато детето е малко и го няма този проблем.

# 107
  • Ямбол
Мислиш ли, че като малки децата не получават ерекция?

# 108
Защо е нужно въобще да се прави? Освен, че на мъжа ти явно му мирише при секс без да е минал през душа?

# 109
Ей тоя бивш, на всяка втора дума.. Съобрази се с мнението на сегашния, нали не дава и дума да се издума. Човека знае по-добре от тебе

Какво си си го навила това нещо.  

# 110
Мислиш ли, че като малки децата не получават ерекция?
А де и аз това се чудя!  newsm78 Те още от корема получават ерекции и дори когато растат не само сутрин развяват байрака ами и "игрите" им! За мъжка мама, малко знае за члена на детето си!

# 111
Ама то още не се е родило!

# 112
 ooooh! То рибата е още в морето, тя тигана приготвя!

# 113
Авторке, радвай си се на предстоящото и  не се чуди за ненужни работи.
Бих казала, че излишно те занимава пи.ката на бившия...наѝ много да обидиш мъжа си с това настояване.

# 114
  • Ямбол
...За мъжка мама, малко знае за члена на детето си!
То като цяло познанията ѝ се изчерпват до една миризма, която е усетила у сегашния си партньор и заключава, че всички така миришат.

# 115
А пък не се сеща, че бившият сигурно се е къпел.

# 116
  • Ямбол
А пък не се сеща, че бившият сигурно се е къпел.
Вероятно е ползвал и подходящо бельо, което да не доведе до появата на гадна миризма. Същото може да се поддържа у всеки мъж, бе да е необходимо да се обрязва.
Интересно ми е как жената поддържа липса на миризма при спонтанно желание и няма възможност за душ. Или важното е на нея да не ѝ мирише, пък за мъжете може би няма значение дали ще надушат нещо.

# 117
  • София
Авторката ще види като се роди бебето, че то ще бъде толкова съвършено, че няма да е нужно да му се реже или пришива каквото и да е!

# 118
При брат ми се наложи обрязване по медицински причини - нашите ли нещо не се справиха, педиатърът ли, не знам, и аз съм била дете, макар и по-голямо. Но още ми се къса сърцето, като си спомня как пищеше това малкото, такъв сърцераздърателен плач, чуваше се из цялата къща, като го натискаха родителите ми да го мажат, почистват или там каквото са му правили. Като беше на около 5, нещата явно вече не са могли да минат с мазане и почистване, се решиха на процедурата и нямаше повече плач и пищене, ама дотогава се измъчи и детето, и нашите. После, като по-голяма, съм си мислела колко болка и стрес можеха да му спестят, ако още като бебе бяха предприели тази стъпка.

Аз имах 15 годишна връзка с обрязан мъж. Обрязването се е наложило заради фимоза и процедурата е била извършена около 15-16 годишна възраст. Определено имаше занижена чувствителност, издържаше доста продължително време, което при орален секс за мен беше уморително. С напредването на възрастта му, намаля и издръжливостта, та нещата се нормализираха.
Сегашният ми партньор не е обрязан, доста по-чувствителен е и на мен това ми доставя голямо удоволствие. По-кратко за сметка на много по-горещо. Оралният секс е много по-приятен (заради чувствените реакции), по-кратък е и неуморителен.
Чистата телесна миризма е в полза на сегашния ми партньор, но тя си е специфична за всеки човек.

При спонтанен секс, преди който известно време не е имало възможност за душ, не разборам защо авторката трябва да включва орален, след като усеща неприятни миризми - аз не бих си го причинила, нито бих поискала от партньора ми. И защо мисли, че при нея не се получава същия ефект, след като не е обрязала срамните си устни.

Не бих обрязала сина си без медицински показания, както не бих пробила ушите на дъщеря си. Всеки да се разпорежда със собственото си тяло, както намери за добре. А да се грижа за бъдещия сексуален живот на сина си ми се вижда доста болно-мозъчно. Пък да се аргументирам за такова нещо пред парньора ми с минали мои сексуални изживявания, никога не би ми хрумнало, особено пък ако не са в негова полза, представям си аз в обратната ситуация как бих се почувствала...

# 119

Общи условия

Активация на акаунт