Звездни компромати - 288 част

• 139 356
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Добре, Янтре. А този:
Скрит текст:

# 46
Аз си падам по южен тип мъже. И понеже холивудските или са на левия бряг, или на двата, или сте ги накацали по 5, за мен този
Скрит текст:
Eduaro Verastegui

Ааа, Бижу, този ми е разбил сърцето още преди 15 години като танцува с големия г*з Лопес. Crossing Arms

Колкото до гейовете, надеждата умира последна, Люк Евънс излизал с някаква, някои явно отвреме навреме обръщат резбата в нашта посока Laughing

# 47
дането, това да не е Такеши Канеширо? Преди години той ми беше азиатската любоФ (а аз не си падам по дръпнати по принцип).  Mr. Green Но във филма "Летящи кинжали" много ми хареса.

Златка Р. на снимки много ми харесва. Обаче веднъж я видях на живо и главата й ми се стори много несъразмерна с тялото (абе голяма ми се стори с други думи)Crazy Blush

# 48
Аз си падам по южен тип мъже. И понеже холивудските или са на левия бряг, или на двата, или сте ги накацали по 5, за мен този
Скрит текст:
Eduaro Verastegui

Аз нямам определен тип мъже, по който да си падам, всякакви харесвам Laughing  този определено ми хвана окото Heart Eyes Mr. Green

# 49
Аз обаче си падам повече по този:
Скрит текст:

# 50
  • Пловдив
Да се запиша в темата с някой друг пич

William Levy

Mikkel Kesler

# 51
  • Русе/София
Мислех че Домусчиев е висок мъж,но до половинката си изглежда нисичък,и нещо сакото май му е  тесничко.

# 52
Много харесвам докторчето от "Изгубени". Даже има една форумка с него аватар. Всеки път ме кара да се усмихвам.

# 53
Записвам се в новата тема с един красавец, чийто глас е разтапящ (актьор е)
https://www.google.bg/search?q=vin+diesel&client=ms-android- … erfQX8NMLatFDM%3A

# 54
  • На топло
Този вече съм го наплюла и запазала, къш  Grinning

# 55
  • Пловдив
Добре, Янтре. А този:
Скрит текст:
Да, този бива. Ама пак не ми е в личния топ 10. Въпреки, че замъкнах съфорумка да гледаме оня тъпия стриптиз филм с него Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Е те този ми е в топ 10 Simple Smile Уцели ме.

# 56
Много се смях на филма Simple Smile

# 57
  • София
Къш друг път и аз кацам на тоя клон  Crossing Arms
Скрит текст:

# 58
запис и от мен с моя любимец Heart Eyes

Скрит текст:

# 59
  • Вестерос
Ида, ида и не е гей Джери де, би е  Joy
Вие си го делете него, аз искам само мавзолея му.
да ме поканиш да го разгледам  Flutter

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт