Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~157

• 53 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Гости нормално е, след учебната година да си почине от шума и голямата отговорност към децата....

Лу радвам се, че отново си тук  Hug хубав ден и прохладна седмица  Hug

♫♥⊰░⊱♥ Annem♥⊰░⊱♥♫

https://youtu.be/DK2CcaAETV8

# 706

Вълшебно клипче като за край на сериала!
Благодаря на Ани, Морски бриз, Сиси, Божи, Злати, Гости, Крис, Деси,  Дила ханъм и на всички, които може би пропуснах в този момент, за виртуалната компания, за доброто отношение, за многото информация, която научих, за фотосите и клипчетата! Благодаря на всички Вас, че бяхме толкова време заедно и то вътре в този хубав сериал!

# 707

Изстраданото бебе - Топрак!

# 708

Нека да е лято...!

# 709
Здравейте обедно! Hug Hug Hug

Ани HugБоби HugГости HugЛу Hugи за всички,които наминат по-късно! Hug Hug HugБлагодаря за кафенцата,клипчета и пожеланията! bouquet bouquet bouquet bouquet

Сиси Hug,благодаря за преводите! Hug

Бризчето Hug,да беше писала къде е,че да не я мислим! Hug

Снощи нали гледах поредния мач,не наминах! Peace А сутринта бях на плаж! Laughing grinning039 sport027

Прекрасен ден и лека нова седмица! Hug Hug Hug

# 710

Добър да ви е денят, куклички!

Довечера е последният епизод на този не лош сериал. Казвам, не лош, защото се прекали от сценарийният състави от продуценти. Но благодарение на тази чудесна игра, която ни даряват съседите, другото се преглъща. Йозджан не го бях гледала отдавна. Пораснал малко и още по-хубаво играе. Чудесен поглед има този човек! Хатидже, без да е голяма актриса, камерата много я обича. А и ние също. Има много женственост в играта ѝ. За Каймет, Зия, Саадет, Шукра...също. А Саадет се появи доста късно в сериала, но веднага ни сграбчи с образа си. Разбрах, че Кютук било име, а не ваше прозвище на героинята!  Laughing

За съжаление, тук ми се случи и голямо разочарование от един друг добър техен актьор, когото много харесвах. Аз съм така устроена, че колкото и да ми хареса някой, ако се проеви в лоша светлина с постъпки, които хич не харесвам, то преставам и да харесвам този човек. Знам, че има хора, които не дават и прашинка да падне върху любим образ, човек. Не искам да подразня никого. Споделям, така както споделях с вас и времето, през което гледахме заедно сериала. Някои от вас не за първи път.

На всички благодаря за хубавата компания. Иии продължаваме с нови сериали, нови емоции, но и със старото, вече и за мен, приятелство!

За нас!

# 711
Злати  Hug Лу  Hug Криси  Hug
При нас стана като на екватора - всеки след обяд вали  umbrella
От моето пръскане дали ще има файда  Thinking Thinking Thinking

Криси, Лу много мили думи за темата и участниците в нея....Но малко ми навява като на сбогуване  Thinking Сакън да не сте си го помислили  Naughty Naughty Всички на линия - ще пишем отсъствия  Grinning Grinning Grinning Grinning

До сега правих новата тема - от тези бързите - любимите на Гости   Grinning Направих я червена - това е любимия цвят на почти всички момичета, а и ще пишем по-дълго в нея, та да ни е красива.....

Дишайте спокойно - ведмата Дафа няма да се появи..... Party Party Party Party

# 712
Малко закъснях с кафето....но за къде да бързаме....

Скрит текст:

Ей сега ще се целунат  love001 love001

# 713
Здравейте. wavey
Ето, че дойде финала.
Ще запомня този сериал с две неща, които го отличиха в моите очи сред останалите, които съм гледала макар и не от-до.
Първото, което споделих още в първият ми пост в тази тема бе, че това е сериалът в който лошотията, интригантстването и гадориите се лееха на талази на всеки ъгъл, и почти във всеки един момент.
Хубавото в случая най-кратко казано е, че доброто в крайна сметка взе превест над злото, и Елиф, и Кахраман заслужиха своето изстрадано щастие.
Второто е, че това е първият турски сериал(за други не знам), който не бе прекъснат в нищото от БТВ и пуснат на по-късен етап в момент, в който зрителите едва ли биха си спомнили какво са гледали.
Така се прави, но не вярвам това да се превърне в обичайна тяхна практика.

# 714
Приказката на Елиф и Кахраман започна така....

И ще продължи така....

# 715
Наде - привет  wavey
Сериала, който следихме заедно има много специално място в моята душа.
Това е сериала за който съм изхабила най-много нерви....дори се чудя как изгледахме всички гадории, които ни поднесоха сценаристите...Но това е благодарение на всички момичета, които писах в темата за сериала. Взаимно се успокоявахме и чакахме доброто да победи злото, любовта да победи омразата.....
Благодарение на този сериал създадохме много нови виртуални приятелства.
Този сериал ми даде много и аз благодаря на всички момичета, които писаха и продължават да се отбиват в темата  Hug Hug Hug Hug Hug
Поздрав за всички момичета, които харесват Елиф и Кахраман  Hug

*•❀•*Özcan Deniz ❀ Canım*•❀•*

https://youtu.be/NL3gt1TzCRo

# 716

*•❀•*Beni Affet*•❀•* Прости ми! *•❀•*

https://youtu.be/sckoeg9iO9U

Благодаря на Бризчето за всички клипове, които направи за сериала  Hug Hug Hug Hug Hug
Изпълняваше всички наши желания, независимо от личните ангажименти...
Бризче бъди жива и здрава и все така добра  Hug

# 717
# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт