Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~157

• 53 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Нерде сте  newsm78

# 721
# 722

°♥♥Özcan Deniz♥Yalan mı♥Лъжа ли е? ♥♥°

https://youtu.be/R-etiSFMFJs

# 723
# 724
Криси HugНаде Hug

Ани Hug,бързаш да изпишем темата с финала на Част от мен! Laughing
Скрит текст:
Имах гостенин-сина! Laughing

# 725
# 726
Злати - да искам да пусна новата тема, за да не се занимавам по време на финалния епизод....
Благодаря за поста  Hug
Скрит текст:
Сега сина ти като живее отдално и той ти гостува...Така е...

# 727

Първата целувка....

# 728
# 729
# 730
# 731
  • Варна
 Здравейте, сладуранки, Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ох,  само да знаетееееее колко ми липсвахте !!!!!!!!   no no no no no
Скрит текст:
Обаче….. бях на екскурзия – с колектива, разбира се! В нашето училище има традиция- всяка година си правим по една прекрасна екскурзия за релакс. Тази година си избрахме маршрут в Северна България, по-точно – в Северозападна. Посетихме Белоградчишките скали, крепостта Баба Вида и любимите ми пещери- този път бяхме в „Магурата“, „Леденика“ и „Венец“. Въпреки, че съм посещавала двете известни пещери, отново см очарована от видяното, а за „Венец“ просто нямам думи!!!!! Нощувахме в комплекс „Магура“- прекрасно местенце с изключително сърцат персонал. Изобщо  всичко беше наистина прекрасно! Мога само да ви пожелая и вие да отидете и да се насладите на красотите, които предлага нашата свидна Родина и да се заредите с чудесните емоции, с които и аз самата съм заредена! newsm10
Разбира се, че имаше и интернет, но емоциите на живо не ми оставиха миг за да стигна нито до таблета, нито до интернета  …….. Joy Joy Joy Joy Joy! Само заспивайки в 3 ч след полунощ си мислех, че задължително трябва да вляза в темата и поне да ви прочета….. Thinking Обаче емоциите започваха още в 5 ч сутринта и отново се понасях на друга вълна. smile3555 Ама вие сте ми страхотни приятели и ще ми простите, че ви зарязах така, нали, мили мои! newsm17 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001
Вече съм тук-у дома- и веднага бързам да изпълня желанието на Ани- последната част от финалния епизод на „Съдбата“   Stop

╰⋟♥✿♥⋞ KYG⋞⋟son ⋟♥✿♥⋞╮

# 732
Бризчеее Hug,имаш извинение за отсъствието си! LaughingХубави места си посетила! Peace Благодаря за клипа! bouquet

# 733
# 734
  • Варна
За всички Вас, мили мои виртуални приятели- една прекрасна песен на Ози- в клипче с чудни местенца от Турция. Бъдете ми живи и здрави!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Много ви обичам! love001 love001 love001

Общи условия

Активация на акаунт