На пазар във Варна - 43

• 78 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Точно така Simple Smile Аз ги кисна обаче

# 316
  • Варна
Вилхемина, напиши в гугъл "Анести шивашка работилничка" и виж адреса, защото пиша от телефона.
В района на лятно кино Тракия е.
Цип точно не съм сменяла, но от всички други корекции по дрехите ми, съм била доволна.
Обаче, мисля, че тази седмица работилничката е отпуска.
Благодаря ви за отговорите Simple Smile
Реа, ако не се лъжа магазинът се казва Домино или нещо от сорта.

# 317
  • Варна
Здравейте, мами от Варна Simple Smile

Издирва се коректен професионален домоуправител. Моля, мамите, които са доволни от услугите на фирмата, която ползват в блока (или пък частно лице), да споделят име и координати.

Благодаря ви предварително Peace

# 318
  • Варна
Бях питала преди, но никой май не отговори  и сега пак да питам - Къде във Варна дават народни носии под наем ??? ??

# 319
  • Варна
Бях питала преди, но никой май не отговори  и сега пак да питам - Къде във Варна дават народни носии под наем ??? ??
http://formaciabulgarka.com/Site3.html
https://www.facebook.com/MagazinAtelieZaTancovoOblekloHorce/phot … d=877050245710059

# 320
  • Варна
Дайте идея къде да направим семейна фотосесия ,която ще е на открито newsm78
Морска градина ,плаж? Друго?
Не знам къде другаде да питам Praynig

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 14:33 от Velina_p

# 321
Велина, на прима виста - скали, гора, поляна, поле със слънчогледи  Peace bouquet

Момичета, аз имам друг проблем.  Praynig Имам нужда от официална рокля за лятна сватба, искам нещо над коляното, светло, свежо, цветно, и все пак официално. Не съвсем от най летните роклички. Тъй като не ми се е налагало да търся рокля за такъв повод във Варна се надявам да намеря добри идеи при вас  Hug  bouquet

# 322
  • Варна
Velina_p, "Еко парк", Казашко. Там сме правили и станаха страхотни. Ако искаш ще ти пусна линк да видиш. Добри стават и на плажа, ако го обичате. Ние не сме по тези места.
Плиска също е добър вариянт, но има 70км път.

Pif_4e, не съм фен на дамското на НМ, но вчера разглеждах намаленията в сайта и попаднах точно на 2-3 рокли такъв тип.
П.с. вече ги няма да ги покажа. Може нещо все пак да ти хареса.

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 15:14 от eli70o0

# 323
  • Варна
Момичета, аз имам друг проблем.  Praynig Имам нужда от официална рокля за лятна сватба, искам нещо над коляното, светло, свежо, цветно, и все пак официално. Не съвсем от най летните роклички. Тъй като не ми се е налагало да търся рокля за такъв повод във Варна се надявам да намеря добри идеи при вас  Hug  bouquet
Горе-долу за каква сума?
Мога да ти дам линк към фейсбука на един магазин.
Имат интересни, нестандартни и малко повтарящи се неща.
Някои от роклите са на една известна марка, но са около 150лв
Обаче, няма избор на номера.
Магазинът се води малко като бутик и заради това няма никаква гаранция,
че нещо ще ти допадне.

# 324
  • Варна
Заинтригува ме мен с нестандартните неща. Ще споделиш ли?

# 325
Горе-долу за каква сума?
Мога да ти дам линк към фейсбука на един магазин.
Имат интересни, нестандартни и малко повтарящи се неща.
Някои от роклите са на една известна марка, но са около 150лв
Обаче, няма избор на номера.
Магазинът се води малко като бутик и заради това няма никаква гаранция,
че нещо ще ти допадне.

Давай, всяка идея ми е добре дошла!  bouquet Мисля да вложа 60-70лв, но ако нещо ми допадне мога да дам и 100-200лв, така че цената не е проблем, въпроса е да намеря нещо.  Hug

Ели, благодаря, ще погледна. Миналата седмица ходих в магазина и всичко беше основно потници, тениски, не видях подобно но ще проверя пак  bouquet

# 326
  • Варна
Адресът е ул" 27 юли" номер 17, "Red dolls"
Замислих се, че няма смисъл да дам фейса,
защото почти не качват снимки на дрехите.

Сетих се за още един магазин, но не знам дали ни съвпадат вкусовете Simple Smile
Проблемът е, че така и не съм влизала и не знам какви са цените.
Последно пролетта се любувах на дрехите на витрината му.
Да не те разходя до там напразно Simple Smile
Намира се в най, най, най-първия МОЛ, зад Военноморското.
На ниво улица е и витрините гледат към улицата.
Имаше "Италия" в името му, нещо подобно.

# 327
Адресът е ул" 27 юли" номер 17, "Red dolls"
Замислих се, че няма смисъл да дам фейса,
защото почти не качват снимки на дрехите.

Сетих се за още един магазин, но не знам дали ни съвпадат вкусовете Simple Smile
Проблемът е, че така и не съм влизала и не знам какви са цените.
Последно пролетта се любувах на дрехите на витрината му.
Да не те разходя до там напразно Simple Smile
Намира се в най, най, най-първия МОЛ, зад Военноморското.
На ниво улица е и витрините гледат към улицата.
Имаше "Италия" в името му, нещо подобно.

Отностно магазинът в най-първият мол-съвсем случайно следвам мацката в инстаграм, качва доста неща.Мисля че ще ти е от полза,да си предцениш дали да се разходиш.Има интересни неща така като гледам.За съжаление не съм ходила до там,и незнам цените как са.
https://www.instagram.com/italianshopbg/

# 328
Да, в италианския пускат интересни роклички и цените са ниски Peace  Това им е фейсбука: https://www.facebook.com/italianshop.bg/?fref=ts

# 329
  • Варна, Пловдив
Погледни и тук -  можеш да разгледаш фейсбук страницата им, също и шият по поръчка, аз така направих една рокля, стана за седмица някъде.

Общи условия

Активация на акаунт