На пазар във Варна - 43

• 78 495
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро на всички, много бих искала да разбера къде във Варна мога да купя компоненти за бижута и материали за декупаж. Конкретно ме интересуват кожени основи за мъжки гривни, метални елементи с широк отвор и полускъпоценни камъни. В двата мола съм виждала само готови неща, но те не ми трябват. Трябват ми компоненти за сглобяване на мъжки кожени гривни регализ, в идеала,  да не са китайски.

# 301
  • Варна
Знаете ли къде във Варна мога да намеря големи мъжки тениски - обикновени, тънки, но голям размер?
На колхозния пазар има магазин за едри мъже нарича се Биг Бос - там търси
http://www.bigboss-fashion.com/ui/category.php?category-id=35

# 302
Добро утро на всички, много бих искала да разбера къде във Варна мога да купя компоненти за бижута и материали за декупаж. Конкретно ме интересуват кожени основи за мъжки гривни, метални елементи с широк отвор и полускъпоценни камъни. В двата мола съм виждала само готови неща, но те не ми трябват. Трябват ми компоненти за сглобяване на мъжки кожени гривни регализ, в идеала,  да не са китайски.
Аз купувам от един магазин над адвокатската градинка (на ъгъла), беше офис на М тел преди и също от Ем арт, те имат и сайт може да погледнеш. Peace

# 303
  • Вестерос
Също така в един голям точно до Подлеза на Шипка. Както и един по-малък над Слънчогледа

# 304
Къде има разнообразие от продукти на Ревлон?

# 305
  • Варна
Местата, които аз знам са Лили и Дъглас.

# 306
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ревлон има и н Елитис.

# 307
Знаете ли къде във Варна мога да намеря големи мъжки тениски - обикновени, тънки, но голям размер?
На колхозния пазар има магазин за едри мъже нарича се Биг Бос - там търси
http://www.bigboss-fashion.com/ui/category.php?category-id=35

Благодаря за идеята! В магазина на Колхозния имаше, но бяха скъпи. Купих от магазин Мадара. Там има голямо разнообразие на сносни цени от БГ производители.

# 308
Някой има ли представа къде в града има борся за цветя, интересувам се от орхидеи Heart Eyes

# 309
  • Вестерос
Борса има една в морската, но аз ти препоръчвам да обиколиш Кауфланд, Биколаж... в момента в Кауфланд има фалчета по 9,99

# 310
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нови щандове в Лили, марката също я има и в Елитис.

Цветя от Кауфланд на никой не препоръчвам  Peace Колкото пъти сме вземали с колежките все измират.

# 311
Благодаря на всички за отговорите?

# 312
Как се казва магазина който е между Икеа и Декатлон? Преди беше Практикер.

# 313
  • Вестерос
Орхидеята си има специален начин за гледане и поливане, а и се оглежда внимателно преди да се купи! Имам други цветя от там и са си ОК

# 314
Орхидеята си има специален начин за гледане и поливане, а и се оглежда внимателно преди да се купи! Имам други цветя от там и са си ОК
Да, моите орхидеи от там са живи, повторно си цъфтят, но се иска търпение и непреполиване. Имат си периоди на цъфтеж и на почивка.Освен,че ги поливам рядко, други грижи за тях не полагам.

Общи условия

Активация на акаунт