На пазар във Варна - 43

• 78 237
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
http://www.ikea.bg/eating-and-drinking/Serving-bowls/Trays/57923/83215/

В Икея намерих.

Може би и в Джъмбо ще има или по домашните потреби...

# 556
  • Варна
Къде оформят хубаво вежди с конец? За предпочитане в района на Лятно/Зимно Тракия или Колхозен пазар newsm78

# 557
  • Варна
http://www.ikea.bg/eating-and-drinking/Serving-bowls/Trays/57923/83215/

В Икея намерих.

Може би и в Джъмбо ще има или по домашните потреби...
Благодаря! Рових се в Икея, но този него видях.

# 558
  • Варна
Къде оформят хубаво вежди с конец? За предпочитане в района на Лятно/Зимно Тракия или Колхозен пазар newsm78
Чувала съм за една туркиня в уличката под Съда. Знам, че е много търсена. Ако някой се сеща- може да даде координати.

# 559
  • Варна
Аз ходя при нея, но не за вежди, а за скубане на мустак  Simple Smile Серджи се казва, а салона е Fashion. Аз и звъня по телефона, ако те интересува, ще ти го пратя на лично съобщение.

# 560
Аз ходя при нея, но не за вежди, а за скубане на мустак  Simple Smile Серджи се казва, а салона е Fashion. Аз и звъня по телефона, ако те интересува, ще ти го пратя на лично съобщение.
И аз отдавна имам интерес към обезкосмяването с конец. Болезнено ли е много и как е като резултат- трайност, космите намляват ли, изстъняват ли? И друго, което ме интересува дали работи в събота и бърза ли е процедурата?

# 561
Можете ли да ми препоръчате добро химическо чистене? Става въпрос за официален костюм... Нямам вече доверие колко добре се справят някои, та искам да видя и вашето мнение какво е.

# 562
  • Варна
Аз ползвам Clean Zone на  ул. Любен Каравелов и нямам никакви забележки

# 563
  • Варна
Чувала съм за една туркиня в уличката под Съда. Знам, че е много търсена. Ако някой се сеща- може да даде координати.
и аз ходя при нея от време на време, че нямам на кого да оставям диването ... много съм доволна. не е болезнена процедурата и сякаш по-дълго време не растат косъмчетата. а и изглежда все едно не си имала косми преди това ххихи
работи в събота да, трае 10мин някъде процедурата  Wink

# 564
  • Варна
Аз ползвам Clean Zone на  ул. Любен Каравелов и нямам никакви забележки

И аз позлвам тях Wink

# 565
и аз ходя при нея от време на време, че нямам на кого да оставям диването ... много съм доволна. не е болезнена процедурата и сякаш по-дълго време не растат косъмчетата. а и изглежда все едно не си имала косми преди това ххихи
работи в събота да, трае 10мин някъде процедурата  Wink
Благодаря много за информацията  Hug Значи  Серджи от Fashion трябва да търся, а дали има страница във фейса или нещо такова на салона за да се ориентирам и да видя координати?

# 566
  • Варна
0897 804455, намира се на ъгъла на Неофит Бозвели и Ангел Кънчев, по-скоро на Неофит Бозвели

# 567
0897 804455, намира се на ъгъла на Неофит Бозвели и Ангел Кънчев, по-скоро на Неофит Бозвели
Благодаря  bouquet

# 568
  • Варна
И аз съм доволна, доста дълго време минава, докато пораснат космите. За болезненост не мога да кажа - понякога повече ме заболява, понякога не, но се търпи, не е нещо, което да не може да се изтърпи, а и трае 2 минути цялата процедура (може би с веждите е по-дълга). Дори да няма свободни часове, ме приема, тъй като бързо приключва. За ориентация мога да кажа, че се влиза в ул. Неофит Бозвели (на ъгъла е магазин Бонато) и е от страната на магазина около 100-200 метра навътре в уличката. Този телефон имам и аз  Peace

# 569
И аз съм доволна, доста дълго време минава, докато пораснат космите. За болезненост не мога да кажа - понякога повече ме заболява, понякога не, но се търпи, не е нещо, което да не може да се изтърпи, а и трае 2 минути цялата процедура (може би с веждите е по-дълга). Дори да няма свободни часове, ме приема, тъй като бързо приключва. За ориентация мога да кажа, че се влиза в ул. Неофит Бозвели (на ъгъла е магазин Бонато) и е от страната на магазина около 100-200 метра навътре в уличката. Този телефон имам и аз  Peace
Намерих го салона от Гугъл и го видях и през Стрийт Вю, благодаря ви отново Hug При първа възможност ще мина и на място и евентуално да махна някой косъм и аз Laughing

Общи условия

Активация на акаунт