На пазар във Варна - 43

• 78 258
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Мацки, много спешно. Коментирано е, но сега като ми трябва да изляза и да купя и ми се изпари всичката информация  Mr. Green
Къде да търся хубава икона? Цената няма значение и ако може да е по центъра, че днес движението в града и особено тук ще е кошмар.
Магазинът зад Операта- бившето СБХ. Оттам купих за Кръщене преди 3 месеца и имаше голямо разнообразие.

# 541
  • Варна
За магазин за халати за баня пак да попитам? bouquet

Не помня името , но в сградата на магазин Мадара има магазинче за български хавлии и халати. Зимата купувах халат на дъщеря ми, много добро качество, има разнообразие и цените са нормални.

# 542
  • Варна
Много благодоря на всички! Бях забравила за този магазин зад Операта и намерих каквото ми трябва.

Халати и хавлии и аз купувам от магазина за хавлии в Мадара. Български са.

# 543
Икони има в момента много хубави в морската градина на панаира на занаятите.

# 544
Благодаря!

# 545
къде във варна  мога да поръчам акумулатор   за кола с безплатна доставка  до адрес?

# 546
  • Варна
Коя фирма бихте препоръчали или не за довършване на апартамент по БДС. Вземахме в Акварел 3 (затворените комплекси на Планекс) и съответно мислехме те да довършат, но такава дебела оферта са ми спретнали, че искаме да видим поне още две фирми. Търся мнение, за която и да е, че ейтака в нета да си харесам за такова нещо ми е доста трудно, да не кажа невъзможно.
Отделно някой правил ли е с Планекс? Заслужава ли си?

Всякакви мнения ще са ми от полза.

# 547
  • Варна
Ние търсихме фирми за основен ремонт на старо строителство. Ами в крайна сметка се отказахме от фирмите и намерихме майстор. Двамата със сина му се хванаха и направиха почти всичко. Офертата им беше с няколко хиляди лв по-надолу от тези на фирмите. Но съответно бяха само двама и малко по-бавно се случиха нещата. Ако държите на фирма, тази, която ни даде най-ниска оферта, беше Ню Билд 7. Знам, че работят добре.

# 548
Здравейте, къде в Аспарухово има шивачка? Ако може и някъде другаде да ми препоръчате някоя, която да не взима много пари. Трябва ми за едно перде да ми ушие.

# 549
Благодаря Ви! Simple Smile За рокля мо останаха само да видя до тези след цветята на Чаталджа, на Червения площад се сетих за два от двете страни по един и зад църквата на центъра (не й знам името). Там ходих да видя магазин Аггата и видях още два до него,но бяха затворени в неделя. Това са ми последните надежди и после се отчайвам Simple Smile
За ремонта- ние си го довършихме до БДС с различни фирми и майстори. Просто имаме контакти в тези среди и разпитвахме доста. Излезе и по- евтино и добре направено. Просто за всяко нещо наемахме различни хора ,които работиха едновременно и стана бързо Simple Smile

# 550
  • Варна
Здравейте, къде в Аспарухово има шивачка? Ако може и някъде другаде да ми препоръчате някоя, която да не взима много пари. Трябва ми за едно перде да ми ушие.
По пътя на 2-ката /или новия маршрут на 12/, след центъра, точно преди да завие вдясно нагоре по баира, в ъгловата къща има шивачка. Над нея е фризьорски салон. Аз лично само при нея съм носила неща. Има и още едно ателие, като стигнеш павилиончето на Краев Експрес, веднага вдясно по уличката. Има обущар там, и шивач, малко преди платения паркинг.

# 551
  • Варна
ChocolatePotato, благодаря ти! Не държим на фирма, но така ще е по-лесно да се синхронизират майсторите и за това към такава се ориентирахме първоначално. Не ми е спешно и не сържа да стане бързо, а качествено. Тези двама майстори всичко ли правят или се наложи да търсите и други? Дърводелец имам, от който съм много доволно и ще разчитам на него да обзавеждане, за врати също имам, но за остналото- ел. техник, ВиК, плочки, ламинат, боядисване ми трябват майстори. Интереорен дизайнер също няма да ползвам, т.ч. и такъв не ми трябва. Наистина иначе фирмите дават по-високи цени заради комплексната работа. Трябва да проверя и други, че да не се лъжа само, че на Планекс е висока, но наистина ми идва в повече. Работата е по-скъпа от материалите. На повечето места са с едни цени.

# 552
ChocolatePotato, благодаря ти! Не държим на фирма, но така ще е по-лесно да се синхронизират майсторите и за това към такава се ориентирахме първоначално. Не ми е спешно и не сържа да стане бързо, а качествено. Тези двама майстори всичко ли правят или се наложи да търсите и други? Дърводелец имам, от който съм много доволно и ще разчитам на него да обзавеждане, за врати също имам, но за остналото- ел. техник, ВиК, плочки, ламинат, боядисване ми трябват майстори. Интереорен дизайнер също няма да ползвам, т.ч. и такъв не ми трябва. Наистина иначе фирмите дават по-високи цени заради комплексната работа. Трябва да проверя и други, че да не се лъжа само, че на Планекс е висока, но наистина ми идва в повече. Работата е по-скъпа от материалите. На повечето места са с едни цени.

Аз горещо ти препоръчвам Екостил Варна ЕООД.  Вече три апартамента ни правят, всичко винаги е било наред, също и цените. Много са ангажирани и понякога се налага да почакаме някоя и друга седмица, но относно изпълнението, качеството и идеите нямат равни. Млади хора са, с модерно виждане за вътрешния дизайн, като всичко това е съчетано с практичност. Имат и фейсбук страница и сайт, но няма да ги пусна тука да не се счете за реклама.

# 553
  • Варна
Благодаря ти! Намерих ги. Ще разгледам работата им. Края на седмицата отиваме за проекти и да решаваме, на кого ще се доверим. Клоня към фирма, за да видя работата им. Най-много държа всичко да е изпипано, защото ви е писнало да връщам майстори да оправят, а си признавам, че гледам абсолютно всичко и дори за някой дребен детайл не бих си затворила очите. С две думи съм кошмара на майсторите   Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 13:02 от eli70o0

# 554
  • Варна
Някъде да сте виждали по магазините черен поднос за сервиране?
Предпочитам да е изчистен, без много шарки по него.

Общи условия

Активация на акаунт