На пазар във Варна - 43

• 79 049
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Някой може ли да ме насочи към магазин за детски обувки в ж.к.Левски?

# 526
Сещам се само за Петолъчко,намира се на ул.Евлоги Георгиев.

# 527
  • ВАРНА
Моля ви,дайте идея къде да търся рокля за сватба! Спешно е вече. Искам нещо по -официално,сестрата на булката съм. Имам 5 седмици,но през седмицата съм с сама с детето и не мога да обикалям.

Срещу централна поща има книжарница АБВ на ъгъла,точно до нея - магазин с мода Данини и Роси  Peace

# 528
  • Варна
Сещам се само за Петолъчко,намира се на ул.Евлоги Георгиев.
Благодаря:)

# 529
Момичета от къде да си купя халат  за баня от микропамук ?на колхозния пазар имаше в едно от магазинчетата , жената даже ми предложи С размер, каза че се водят детски и цената е по ниска, от дамските които започват от М размер.но нямаше избор на цветове,затова искам да проверя и на друго място.цената която беше в това магазинче е 40лв, на други места в които проверих са доста по скъпи а и нямаха С размер.
Извинявайте,пиша от телефона.

# 530
  • Варна
От къде мога да купя химически молив?

# 531
  • Варна
Мацки, много спешно. Коментирано е, но сега като ми трябва да изляза и да купя и ми се изпари всичката информация  Mr. Green
Къде да търся хубава икона? Цената няма значение и ако може да е по центъра, че днес движението в града и особено тук ще е кошмар.

# 532
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ако някой иска да си делим два топ матрака Тед 164/190 на цената на един от промоцията в Метро да ми пише  Peace

# 533
  • Варна
Ако някой иска да си делим два топ матрака Тед 164/190 на цената на един от промоцията в Метро да ми пише  Peace
На предната или по -  предна страница още едно момиче има същото желание.

# 534
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На предната или по -  предна страница още едно момиче има същото желание.
Да, но въпросната дама няколко дни не ми връща никакъв отговор, дори и че е намерила някого и затова реших да пиша в темата Peace

# 535
  • Варна
Ясно  Simple Smile
Успех!

# 536
Мацки, много спешно. Коментирано е, но сега като ми трябва да изляза и да купя и ми се изпари всичката информация  Mr. Green
Къде да търся хубава икона? Цената няма значение и ако може да е по центъра, че днес движението в града и особено тук ще е кошмар.

Аз съм виждала голямо разнообразие в Катедралата Simple Smile Даже има и телефон, на който да се обадиш и да питаш, ако имаш въпроси дали имат на конкретния светец и какви размери Simple Smile

# 537
  • Варна, Пловдив

Аз съм виждала голямо разнообразие в Катедралата Simple Smile Даже има и телефон, на който да се обадиш и да питаш, ако имаш въпроси дали имат на конкретния светец и какви размери Simple Smile
Виж в църковния магазин на "Св. Петка" също.

# 538
  • Варна
Аз си взех рокля сьщо за свадбата на сестра ми ,от едно магазинче около цветята на Чаталджа,подминавш цветята ,една пресечка и там е .Те са два даже ,магазина за рокли,провери там ,имат избор:)

# 539
За магазин за халати за баня пак да попитам? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт