На пазар във Варна - 43

• 79 070
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Не, не.
За детето бяхме в Областната дирекция на МВР.
За мен в Първо РПУ.

# 511
Здравейте, в новия каталог на Метро има оферта за топ матрак Тед memo line lavender с мемори пяна и аромат на лавандула  1+1 (плащаш едно взимаш две) на цена 166,80 за размер 164/190. Някой да желае да се кооперираме? Ще ни излезе по 83 лв.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 10:44 от rozita_2703

# 512
  • Варна
Мерси за новата тема  bouquet

Къде във Варна има голям избор на гранитни мивки?

Schock, Eurolux и Blanco са все марки скъпи мивки. Понеже не исках да инвестирам минимум 600 лв в мивка усилено търсих по-евтини варианти, които да имат не по-лоши качества и открих Simple Smile
Доста обикалях и забрлязах, че всекк магазин работи с една-две фирми производители и предлага техни мивки. Ето защо не мога да кажа къде има най-голям избор, но мога да споделя информация за някои марки.
Марката на моята мивка е Sanitec, гръцко производство. Закупена е от Декорати (до Гюрлата на Терапията). На друго място във Варна не съм виждала мивки на Sanitec, но може и да има. Същата на вид мивка на Eurolux, струваше двойно повече.
Иначе в Бриколажа, Строймаркет и Сима има мивки на българската фирма ФАТ (майка ми има такава и е доволна). Освен това във Filbo в ЗПЗ имат гранитни мивки на някаква варненска фирма, не им запомних името.
Аз съм много доволна от моята мивка. Препоръчвам горещо - http://www.sanitec.bg/basin.html?code=809

# 513
  • Варна
Да знаете някъде да продават часовници с логото на футболни клубове.

# 514
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Mrs.Right, мерси.Мивката от средата на юли е купена и вече се ползва, но инфото ще е полезно и за други.

# 515
  • И аз не знам къде
  Търся си телче от Амуей.
 Отсъствах два дни от дома и като се върнах, го нямаше. ММ е толкова разсеян, че съм сигурна, че го е ползвал и после метнал в коша, ама не не знае къде е, бе, то само изчезнало... Wink
Ако имате данни за продукти на Амуей, някъде да се предлагат, или да познавате представител...
Той има колежка, от която ги поръчва, обаче тя сега била в отпуск и т.н., а пък аз не мога нито ден без туй телче.
Имам , но не е от Варна.Трябва по куриер да ти ги изпраща,ако те устройва това пиши на лични

# 516
  • Варна
Къде продават от онези балони с хелий, които са като цифри?

# 517
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Парти магазините.

# 518
Здравейте виждали ли сте някъде да продават реплика на nike air max за деца,нещо подобно не държа точно на тези цветове.Не искам да е от онлайн магазин,трудно ще нацеля номера.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 11:59 от Никрис

# 519
  • Варна
Някой вече да е посетил новия магазин JUSK, да сподели впечатления?

Да си кажа. Вчера вечерта ходих, разочарована съм. Магазинът не е голям, няма кой знае какво разнообразие от стоки. Втори път не бих го посетила.

# 520
Някой вече да е посетил новия магазин JUSK, да сподели впечатления?

Да си кажа. Вчера вечерта ходих, разочарована съм. Магазинът не е голям, няма кой знае какво разнообразие от стоки. Втори път не бих го посетила.

Tъкмо мислех да мина след работа...Снощи гледах репортаж, че били лидери в продажби на възглавници и матраци....

# 521
  • Варна
Mrs.Right, мерси.Мивката от средата на юли е купена и вече се ползва, но инфото ще е полезно и за други.

Извинете за неадекватно закъснелия отговор. Нещо съм се заблудила през телефона, идея си нямам защо съм попаднала на стари постове. Дано поне бъде полезен на някой друг Simple Smile

# 522
Моля ви,дайте идея къде да търся рокля за сватба! Спешно е вече. Искам нещо по -официално,сестрата на булката съм. Имам 5 седмици,но през седмицата съм с сама с детето и не мога да обикалям.

# 523
  • Варна
В булчинските магазини  bouquet

# 524
Моля ви,дайте идея къде да търся рокля за сватба! Спешно е вече. Искам нещо по -официално,сестрата на булката съм. Имам 5 седмици,но през седмицата съм с сама с детето и не мога да обикалям.

можеш да провериш в магазин Андрюс/българска марка с хубави качествени  мъжки и дамски официални облекла/-в двата мола имат магазини,за сватба си бях купувала рокля преди няколко години-90лв,цените са в този порядък някъде.
Друг магазин в който можеш да  провериш-Дафне-цени с намаление може и по 50-60лв да намериш,зависи.
Тони М-български магазин по Владислав,не съм си купувала нищо от там,но можеш и там да погледнеш.
Това се сещам в момента,успех bowuu Peace

Общи условия

Активация на акаунт