На пазар във Варна - 43

• 78 462
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Някой да е виждал по магазините бебешки джоб за хранене.Представлява един плат който се закача на обиновен кухненски стол и в нега слагаш .бебето

Не съм търсила, но имам спомен за Сладури. Питай ги дали в момента имат, да не се разхождаш напразно.

# 31
  • Варна
Здравейте!
Има ли директен автобус от Терапията до автогарата?

# 32
  • Deutschland/HE
Здравейте!
Има ли директен автобус от Терапията до автогарата?

Според http://gtvarna.free.bg/liniq121.htm автобус 121спира на Терапията и после до Техникумите. А ето и разписанието https://www.varnatraffic.com/bg/Line/Index/121
Другия вариант е с прикачване, с 12 до Общината и после на 148 или 409 до Автогарата.

# 33
  • Вестерос
Или с 209 до спирката след Спартак и от там право надолу, но не е малко разстоянието.

# 34
  • Варна
Благодаря ви!  bouquet
Това с 12 номер и аз си го мислех, но се надявах, че има директен автобус  Rolling Eyes. Може със 121 да опитам.

# 35
  • Варна
Или с 209 до спирката след Спартак и от там право надолу, но не е малко разстоянието.
Другия вариант е от терапията надолу до Дубровник и от там 7- ца. Поне е надолнище и не е чак толкова голямо разстоянието.

# 36
отзиви за този цирк на бул. Република?

# 37
  • Варна
Здравейте Simple Smile От къде мога да си купя различни размери кашони или твърди кутии? Проверих в няколко сладкарници, но са много високи, на мен ми трябват не по-високи от 10 см

# 38
Здравейте,

Споделете мнение относно магазини за бебешки дрехи- на изгодни цени и с добро качество.

# 39
Здравейте Simple Smile От къде мога да си купя различни размери кашони или твърди кутии? Проверих в няколко сладкарници, но са много високи, на мен ми трябват не по-високи от 10 см

Картонажна фабрика в ЗПЗ (под кръговото на Метро). Имат фирмен магазин в завода.

# 40
  • Варна
Попитай в Практикер, от там съм купувала големи кашони.

# 41
  • Варна
Първо попитай в най близкия магазин - много кашони изхвърлят може и нещо да си харесаш. Simple Smile

# 42
  • Варна
Попитай в Практикер, от там съм купувала големи кашони.
Именно, в Практикер са големи кашони, а тя търси не по - високи от 10 см. Peace

# 43
  • Варна
отзиви за този цирк на бул. Република?
Това Орбита ли е или и друг има?
И аз чакам отзиви, че мисля тази седмица водя дребния.

# 44
на бул.република до марешки е Софиския цирк

Общи условия

Активация на акаунт