На пазар във Варна - 43

• 79 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте момичета,
ПОДАРЯВАМ униформа за момиче на МГ-Варна.Сакото е 38 размер -обличано 2-3 пъти,панталон-34 размер-изобщо не е носен/стрелкичката за етиката стои на него/,има и вратовръзка,която е носена.Децата ходят на училище основно с риза и вратовръзка, а сакото и панталон/пола са единствено за официални случаи и празници.Моята дъщеря учи от 5 до 7 клас в МГ и за това размерът на униформата е малък.Питах приятели -ненамерих интересуващи се,а ми е жал да я изхвърля.Ако някой се интересува или познава някой,който би се заинтересувал, пишете на лични.

# 166
Момичета мисля да водя дъщеря ми на басейн "Младост",но досега не съм ходила там.Казаха ми,че трябва да си носим бански,хавлия и чехли.Това означавали,че трябва да се преобуваме като влезем или?И също забравих да попитам дали можем да си внесем вода.

# 167
Още нещо се сетих не попитах колко е дълбок басейнът и как стои въпросът с чадърите. ooooh!Ако някой има информация ще съм благодарна да я сподели.

# 168
Можеш да си влезеш с каквито обувки ти е удобно. Оставяш ги до басейна или шезлонга и влизаш в басейна. Вода можеш да си носиш, носила съм и бисквити, солети и др. Шезлонгите се заплащат, на чадърите не обърнах внимание, има дървета и на места има сянка. Басейните не се поддържат обаче, има изпочупени плочи, боклуци и листа във водата. Има и плитка част за малки деца има и дълбока част,два метра мисля, че нямат. Второ посещение от моя страна няма да има.

# 169
  • Варна
Утре има ли къде да си направя зъбна снимка?
Обаче, цената да не е като за почивен ден  Mr. Green

А какви са въобще цените на снимките? В един сайт видях цена 7 лв - това ок ли е или има и по-евтино?

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 19:23 от Киса

# 170
Можеш да си влезеш с каквито обувки ти е удобно. Оставяш ги до басейна или шезлонга и влизаш в басейна. Вода можеш да си носиш, носила съм и бисквити, солети и др. Шезлонгите се заплащат, на чадърите не обърнах внимание, има дървета и на места има сянка. Басейните не се поддържат обаче, има изпочупени плочи, боклуци и листа във водата. Има и плитка част за малки деца има и дълбока част,два метра мисля, че нямат. Второ посещение от моя страна няма да има.
Благодаря,Клю!Май ще се ходи на плаж.

# 171
  • Варна
Здравейте момичета,
ПОДАРЯВАМ униформа за момиче на МГ-Варна.Сакото е 38 размер -обличано 2-3 пъти,панталон-34 размер-изобщо не е носен/стрелкичката за етиката стои на него/,има и вратовръзка,която е носена.Децата ходят на училище основно с риза и вратовръзка, а сакото и панталон/пола са единствено за официални случаи и празници.Моята дъщеря учи от 5 до 7 клас в МГ и за това размерът на униформата е малък.Питах приятели -ненамерих интересуващи се,а ми е жал да я изхвърля.Ако някой се интересува или познава някой,който би се заинтересувал, пишете на лични.
Moже да пишеш в тази тема, ако все още никой не е проявил интерес.

# 172
Продава ли се подправка за паеля някъде във Варна?

# 173
  • Варна
Шафран съм виждала в Пикадили преди време, в индийския магазин или арабските на пазара сигурно ще има. Ако не можеш да намериш, куркума също ще ти свърши работа.

# 174
Шафран съм виждала в Пикадили преди време, в индийския магазин или арабските на пазара сигурно ще има. Ако не можеш да намериш, куркума също ще ти свърши работа.

Аз използвах една която си е специално за паеля. Искам да намеря същата. Само куркума няма да ми свърши работа.

# 175
  • Варна
По принцип в паеята се слафа шафран и черен пипер, евентуално сол.

# 176
  • Варна
в магазини Дрога?

# 177
vivacom много съм доволна и от нета и тв. а и това с превъртането на предавания, пропускането на реклами и гледане на вчерашния епизод на сериала, когато си поискам в рамките на няколко дни не го заменям за нищо  Naughty
+1 Peace

# 178
  • Варна
http://prikachi.com/images.php?images/826/8821826M.jpg
трябва ми такова чудо, даже не знам как се казва, за дълга дръжка на чанта за пътуване  newsm78

# 179
  • Варна
Откъде купувате качествена извара и на коя фирма? Трябва ми за бебе. Кисело мляко и сирене купувам на Алфатар, но извара нямат. Доскоро купувахме и на Добруджанско Ситово от магазин РАлица на пазар Чаталджа, но откакто видях, че и те са в списъка фирми, използващи растителни мазнини, вече не знам какво и как да избирам.

Общи условия

Активация на акаунт