На пазар във Варна - 43

• 78 959
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
От къде мога да си купувам градински магданоз - дребен, с къси дръжки и нежни листа?
Този, който навсякъде продават с много дълги дръжки и едри, груби листа, изобщо не ми харесва.
От колхозния пазар.
Там намерих.
Благодаря!

# 241
  • Варна
Здравейте
къде във Варна има добре зареден зоомагазин ?Да има разнообразни храни за кучета .
Почти във всеки се предлагат масови 2-3 вида храни.

# 242
Аз пък да попитам, купих ваучери за хотел Нептун в Константин и Елена, но ще се наложи да съм без кола Как да стигна от сп Козирката до Хотела?Има ли такава транспортна опция.Гледах на сайта за варненския транспорт но не можах да се ориентирам.Друго си е някой който е стъпвал и преди до тами да обясни.И да още да ви питам от Нептун до плажа им далече ли е пеша?

# 243
  • Варна, Пловдив
Здравейте, да сте виждали по магазините този вид бонбони Харибо с джинджифил? Обиколих няколко магазина и ги няма, да знам дали се внасят въобще тук.

# 244
  • гр.Варна
Здравейте, да сте виждали по магазините този вид бонбони Харибо с джинджифил? Обиколих няколко магазина и ги няма, да знам дали се внасят въобще тук.
Намерих ги ,но онлайн.Заповядай. http://www.enoti.bg/bg/haribo-djindjifil-i-limon-175-grama/

# 245
  • Варна
Къде да занеса да ми изперат килимите в района на Левски, Цветния квартал?
Благодаря bouquet

# 246
  • Варна, Пловдив
Намерих ги ,но онлайн.Заповядай. http://www.enoti.bg/bg/haribo-djindjifil-i-limon-175-grama/
Благодаря за усилията, и аз ги намерих само тук онлайн, но в момента не приемат поръчки, и май са само за София. Благодаря все пак. Simple Smile

# 247
Здравейте,някой скоро ходил ли е в Парк Хепи Ленд.Как стои въпросът с храната там.Има ли какво да се обядва и какви са цените.И също може ли а се вкарват храни и напитки.

# 248
  • Варна
Здравейте,някой скоро ходил ли е в Парк Хепи Ленд.Как стои въпросът с храната там.Има ли какво да се обядва и какви са цените.И също може ли а се вкарват храни и напитки.
Приготвят храна там на място, но за съжаление приятелката ми купува и ги донесе до басейна та не съм в течение за цените. Хапнахме пърленки, пържени картофи и кебапчета Simple Smile Предупредиха ни, че не може да се внася храна и вода, освен за децата, но никой не ни е проверявал чантите. Носихме вода и плодове. Интересно е защо на толкова места има маси като не е разрешено самоизхранването Simple Smile Ходила съм два пъти и ми направи впечатление, че на бара не знаят какви са им цените на напитките, които предлагат  Laughing

# 249
  • Варна
Аз пък да попитам, купих ваучери за хотел Нептун в Константин и Елена, но ще се наложи да съм без кола Как да стигна от сп Козирката до Хотела?Има ли такава транспортна опция.Гледах на сайта за варненския транспорт но не можах да се ориентирам.Друго си е някой който е стъпвал и преди до тами да обясни.И да още да ви питам от Нептун до плажа им далече ли е пеша?
Този хотел на пътя за Виница ли се намира? В гугъл излизат два такива. Трябва ти автобус за Златни пясъци и като подмине к.к. слизаш на спирка около новото кръгово. Питай в автобуса, няма начин да не те упътят.

# 250
Приготвят храна там на място, но за съжаление приятелката ми купува и ги донесе до басейна та не съм в течение за цените. Хапнахме пърленки, пържени картофи и кебапчета Simple Smile Предупредиха ни, че не може да се внася храна и вода, освен за децата, но никой не ни е проверявал чантите. Носихме вода и плодове. Интересно е защо на толкова места има маси като не е разрешено самоизхранването Simple Smile Ходила съм два пъти и ми направи впечатление, че на бара не знаят какви са им цените на напитките, които предлагат  Laughing

Благодаря ти!

# 251
  • Варна

От спирката на Катедралата хващате 409 (минава на 15 мин) и слизате на спирка Миньор. Там трябва да пресечете (има подлез) и трябва да повървите до хотела. Пращам снимка http://uploadpie.com/ezils

И все пак няма да е зле да се обадите в хотела да ви потвърдят локацията. Все пак като си купувате ваучери е добре да знаете къде отивате, нали Simple Smile

Иначе на спирката на Козирката минава 109, но той е на 1 час , ако не се лъжа.

# 252
  • Варна
Не е много по темата, но някой знае ли дали има автомивка някъде, която да работи след 21 часа?

# 253
Не е много по темата, но някой знае ли дали има автомивка някъде, която да работи след 21 часа?

Тази на входа на Военноморска болница преди беше денонощна,сега не знам дали все още е така. Всички автомивки на самообслужване също са денонощни.

# 254

Mrs. Right,благодаря много.Аз наистина опитах да се свържа по телефона тогава преди ваучерите, но не вдигаха- после направих това което ми казваш сега,още на следващия ден звъннах пак.Вдигнаха и ми обясниха същото което и ти ми пишеш.Още веднъж, благодаря ти!!!!

Общи условия

Активация на акаунт