На пазар във Варна - 43

• 78 193
  • 749
  •   2
Отговори
# 660
  • Варна
аз плащах данък сгради и такса смет в изипей само егн е нужно. в пощенските клонове също може. може и онлайн в epay.com, където обаче трябва партиден номер, който обърках и парите ми отидоха за благотворителност... налагаше се да платя заради яслата, и не съм се разправяла...

# 661
Някъде да ми предложите хубав комплект за барбекю - разните там щипки,четки и т.н - трябва ми за допълнение към подарък  Rolling Eyes

Вчера влязох в един магазин намира се до Декатлон,не този до него а следващия имаше поне 4-5 различни комплекта и изглеждаха много добре.Не погледнах цените обаче.

# 662
Търся майстор за сушилня Praynig
Изтека гаранцията и дава дефекти...

# 663
Здравейте.
Насочете ме къде боядисват дрехи - става въпрос за официален черен панталон, който се обезцвети след първо пране.
Благодаря.

# 664
  • Варна
в Багра в Аспарухово, в Симпликол на Тракия, като от там и от елитис можеш да си купиш боя на симпликол и да си боядисаш сама вкъщи в пералнята. аз си боядисах така едни панталонки Simple Smile

# 665
  • Варна
в Багра в Аспарухово, в Симпликол на Тракия, като от там и от елитис можеш да си купиш боя на симпликол и да си боядисаш сама вкъщи в пералнята. аз си боядисах така едни панталонки Simple Smile
Къде на Тракия е Симпликол?
Искам на копринена рокля
да подсиля цвета
и заради материята
не смея сама.

# 666
  • Варна
до  Формулата, ето сайта http://www.simplicol.bg/ има различни бои за различните материи

# 667
  • Варна
до  Формулата, ето сайта http://www.simplicol.bg/ има различни бои за различните материи
Благодаря!

# 668
  • Варна
Къде има разнообразие от детски рамки за диоптрични очила? За нас възрастните сме доволни от Леонардо (Драгоман), но там сякаш сегментът е друг и няма толкова детски рамки. Трябва спешно да направим на детето очила, а изобщо не съм се интересувала, къде има избор за деца. Той има някаква представа какво иска, но ми се ще да отидем на едно-две места и да пробва. Самите лещи и поставяне бих направила пак в Леонардо. Възможно ли е така или не? bouquet

# 669
flufi, водя от години сина ми при д-р Светла Николова, тя е детски очен. При нея има доста интересни рамки за деца. На моят син от там му правя очилата когато е необходимо. Ако имаш възможност мини през центъра й и разгледай!
Аз пък исках да попитам сега дали има по хубавите магазини за слънчеви очила добри намаления или да изчакам. Предложения за магазини освен Леонардо?

# 670
Детски очила направихме точно над Пикадили Окр болница. Много съм доволна от рамката. А и обслужването беше добро.
ул Топра Хисар - Фреш оптика

# 671
  • Варна
Благодаря ви, момичета! Записах час за второ мнение в очен център Изгрев, рамки има наистина много и след консулта там се надявам младежът да си хареса. За съжаление при д-р Николова часове има за края на септември. Ще го имам предвид занапред.  bouquet

# 672
Къде на Тракия е Симпликол?
Искам на копринена рокля
да подсиля цвета
и заради материята
не смея сама.
Недей на Тракия, девойката от там ми направи копринена черна рокля на мазни петна, а избелелите черти си останаха!

# 673
  • Варна
milanda много ти благодаря, че ме предупреди!
А, ти после пробва ли отново сама да я оправиш?

# 674
Изчистих петната с LOK, но се чудя на Багра ли да я занеса или да си купя от тези бои и да пробвам сама.

Общи условия

Активация на акаунт