На пазар във Варна - 43

• 78 206
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Grand mall е с по-масови магазини и повече за хапване и кафе. MALL VARNA е с по-скъпи магазини и обикновено е по-спокоен.
За хотел не мога да помогна..

# 646
  • Варна
Реших, че тук ще получа отговор кой мол във варна си заслужава да се посети и ако някой предложи евтино хотелче за една нощувка ще съм благодарна.

Гранд Мол
Хотел Одесос.На входа на морската градина,всичко ти е на близо и барове и ресторанти.Искай стая с изглед към морето.Наши приятели преди отсядаха в Бризовете,но от как разбраха ,че цените в Одесос са същите вече са само там.За цени не знам,те бяха доволни,но това си е и до гледна точка.Сигурно ще може да провериш в нета или да се обадиш да попиташ.

# 647
  • Варна
Реших, че тук ще получа отговор кой мол във варна си заслужава да се поп сети и ако някой предложи евтино хотелче за една нощувка ще съм благодарна.
Гранд мол.
В Грабо има ваучер за хотел Сити, нещо такова. На пъпа на града, на метри от Морската. Отзивите в Грабо за хотела бяха добри.

# 648
  • Варна
В мол Варна абсолютно нищо не си харесвам никога. То и хора няма, може да не се разминеш с никой на етажа.... Не, че обичам лудницата, но все пак не е нормално за мол  Laughing

# 649
Благодаря ! Намрих си плат Simple Smile
А за Приматекс- не само ,че не могат да те консултират , а нормално отношение не получих!
За климатиците - и аз търся хубаво почистване. Не мога да препоръчам хубава фирма все още,но мога горещи да не препоръчам Атанасовклима! Така се бях зарадвала,че разглобиха климатика до последно и едно старателно чистене. Накрая обаче останаха "резервни" болтове и момчето вече с отчаяние ми обясни,че болтовете не са важни "най-вероятно" и не му се разглобявавал пак целия климатик,за да го сложи. За капак поиска и да си го вземе. Не беше изсушил нито една част от климатика ,като го пусна буквално заваля дъжд от климатика и 20 дни след почистването климатика мирише повече от преди ,дори да не е пуснат!

# 650
Здравейте! Някой може ли да ми помогнете с препоръка за бюджетен  магазин за детски обувки?
Търсих в Дайхман, и кварталните магазини (кв. Възраждане), търся маратонки.
Благодаря предварително!  bouquet
Прилични маратонки има в Булдозер, а всекидневни черни обувки съм купувала от Рая

# 651
  • ВАРНА
http://vimax.bg/

Тази фирма сме ползвали за профилактика и почистване на климатик - доволни сме  Peace

# 652
  • Варна
Ние сме доволни от Астра Клима - монтираха ни климатик и вече две години тях викаме за профилактика - доволни сме - много са внимателни и старателни и не им остават болтчета накрая  Mr. Green

# 653
  • Варна
За профилактика не съм доволна от последната извършена от Ефендулов. А ми костваше месец да се запишем за такава! Преди години пак те са я извършвали и бяхме доволни. Имахме проблем с климатика и не можа техника да ми каже какъв е.

# 654
  • Варна
Да сте виждали някъде бели, летни бомбета, намалени?
Вчера гледах в Джъмбо. Имаше само две, щедро изцапани с фон дьо тен  Mr. Green

# 655
  • Варна
Малко тъп въпрос ама не съм плащала данъци до сега, къде се плащат за мпс и за къща?  Grinning

# 656
  • Deutschland/HE
Малко тъп въпрос ама не съм плащала данъци до сега, къде се плащат за мпс и за къща?  Grinning

има на няколко места, зависи къде ти е удобно. В сградата срещу Мебелната палата, в кметство Приморски, срещу Стоматологията в един двор, на центъра до Дупката - Информационен център се води, на касите на Изи пей, но за там май ти трябва съобщението, а на другите места е достатъчно ЕГН на собственика. Може да има и още, но аз за тези се сетих сега

# 657
  • Варна
Малко тъп въпрос ама не съм плащала данъци до сега,
къде се плащат за мпс и за къща?  Grinning
Къщата, ако е в някое село, което се води в друга община, трябва да отидеш там, например в Аксаково.
Може да платиш и в Пощата или пощенски клон, ако общината е далече.

# 658
  • Варна
Благодаря ви, момичета  bouquet

# 659
За климатици-препоръчвам Сервизклима.Свалиха ни ги ,почистиха основно отвън,отвътре,доволни сме,проблеми не сме имали.

Общи условия

Активация на акаунт