На пазар във Варна - 43

• 78 207
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте! Някой може ли да ми помогнете с препоръка за бюджетен  магазин за детски обувки?

Аз обувки купувам вече само от Декатлона. Имат на съвсем прилични цени и оцеляват на краката на моя малък футболист. На теория имат 2 години гаранция, аз лично никога не съм се занимавала да връщам, ако  на някоя нещо й се случи след 1 година употреба ( на едната й се разтвори единият шев някъде през втората година ).

# 631
  • Варна
Олаф, благодаря! Не бях се сетила за там!  bouquet

# 632
Здравейте, момичета Simple Smile
Влизам с въпрос. Трябва да си намеря рокля, повода е сватба. Искам нещо изчиствно, семпло и ненатрапващо се. Но в магазините откривам двете кракности - или супер кич, или някакви всекидневни рокли. Моля да ме ориентирате за магазин. Благодаря предварително Simple Smile

# 633
  • Вестерос
Изчистени и не скъпи рокли аз си намирам винаги в едно магазинче в уличкта с банките под Планет.

# 634
Влизам с въпрос. Трябва да си намеря рокля, повода е сватба. Искам нещо изчиствно, семпло и ненатрапващо се. Но в магазините откривам двете кракности - или супер кич, или някакви всекидневни рокли. Моля да ме ориентирате за магазин. Благодаря предварително Simple Smile

И аз се присъединявам към въпроса-на обичайните места-двата мола и магазините по Владислав не откривам нищо....

# 635

И аз се присъединявам към въпроса-на обичайните места-двата мола и магазините по Владислав не откривам нищо....

На страница 22-23 има предложения от момичетата за магазини с дрехи подходящи за повода тъй като и аз търсих. Погледнете предложенията ако искате  bouquet

# 636
  • Варна
И на мен ми трябва рокля за сватба. Наближава края на лятото и явно булките са се активизирали Simple Smile

# 637
Адресът е ул" 27 юли" номер 17, "Red dolls"
Замислих се, че няма смисъл да дам фейса,
защото почти не качват снимки на дрехите.

Сетих се за още един магазин, но не знам дали ни съвпадат вкусовете Simple Smile
Проблемът е, че така и не съм влизала и не знам какви са цените.
Последно пролетта се любувах на дрехите на витрината му.
Да не те разходя до там напразно Simple Smile
Намира се в най, най, най-първия МОЛ, зад Военноморското.
На ниво улица е и витрините гледат към улицата.
Имаше "Италия" в името му, нещо подобно.
От страната на бензиностанцията ли е входа?

# 638
  • Варна
Адресът е ул" 27 юли" номер 17, "Red dolls"
Замислих се, че няма смисъл да дам фейса,
защото почти не качват снимки на дрехите.

Сетих се за още един магазин, но не знам дали ни съвпадат вкусовете Simple Smile
Проблемът е, че така и не съм влизала и не знам какви са цените.
Последно пролетта се любувах на дрехите на витрината му.
Да не те разходя до там напразно Simple Smile
Намира се в най, най, най-първия МОЛ, зад Военноморското.
На ниво улица е и витрините гледат към улицата.
Имаше "Италия" в името му, нещо подобно.
От страната на бензиностанцията ли е входа?
Да.
След моя пост, момичетата са дали линк
към фейсбука и инстраграма на магазина.

# 639
  • Варна
Здравейте, момичета! Търся магазин за платове, където мога да получа КОМПЕТЕНТНА  Simple Smile помощ в избора на плат за ушиване на еластичен слинг. Пробвах в Приматекс и не можаха да ме консултирах, бях и в няколко малки магазинчета на пазара, където трудно комуникирах на български език Twisted Evil Имате ли идеи? Благодаря предварително!

# 640
  • Варна
Здравейте, момичета! Търся магазин за платове, където мога да получа КОМПЕТЕНТНА  Simple Smile помощ в избора на плат за ушиване на еластичен слинг. Пробвах в Приматекс и не можаха да ме консултирах, бях и в няколко малки магазинчета на пазара, където трудно комуникирах на български език Twisted Evil Имате ли идеи? Благодаря предварително!
Из темите/групите за носилки не могат ли да препоръчат?

# 641
  • Варна
За съжаление, май никой не си шие вече слинг Grinning а аз от едно парче искам да направя два- за мен и бъдещия ми племенник. Та затова питам за адреси на магазини за платове с поне българоговорящи  Laughing продавачи.

# 642
  • ВАРНА
Някъде да ми предложите хубав комплект за барбекю - разните там щипки,четки и т.н - трябва ми за допълнение към подарък  Rolling Eyes

# 643
  • Варна
За съжаление, май никой не си шие вече слинг Grinning а аз от едно парче искам да направя два- за мен и бъдещия ми племенник. Та затова питам за адреси на магазини за платове с поне българоговорящи  Laughing продавачи.

Може да пробвате да питате - http://kayadesign.net/ .

# 644
Реших, че тук ще получа отговор кой мол във варна си заслужава да се посети и ако някой предложи евтино хотелче за една нощувка ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт