Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 264
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Ей на това му се вика елиминиране на стреса  Mr. Green Ти да не си Скорпион?

Съжалявам а загубата, Мира  Hug Дано се получат нещата леко и спокойно.

Даре, благодаря! Ще трябва да я свърша тая работа. АМА КАК ТАКА ЩЕ СИ СМЕНЯМ ОБУВКИТЕ, БЕ  Shocked Аз за какво си ги трупах  Mr. Green
Сега сериозно - може ли само на единия крак да се носи стелка?

# 136
Не вярвам проблемът да е само в единия крак. Ти кажи кога ще си в Сф и ще идем при мацката. Тя май повече от 10 години се занимава с това. Всичко ще ти обясни. Някои обувки са със стелки, които можеш да махнеш и да сложиш ортопедичната.

# 137
Ми, трябва да се организирам - мислех тая седмица да забегна за 2 дни. Да видим тая ли ще е или следващата.

Като се замислих, начина на елиминиране на стреса, дето Мира от Варна го е приложила, при мен работи. Смених мъжа и станаха нещата  Sunglasses

# 138
  • Истински се вижда само със сърцето.
Разсмяхте ме с това елиминиране на стреса Simple Smile ние сменихме държавата явно при нас това е бил проблема  Laughing

Мира пожелавам ти скоро да се похвалиш  Hug

# 139
  • Варна
 Mr. Green Близнаци съм, след два дни имам рожден ден  Mr. Green
Край мен всички ме нарекоха смела, което мен ме изненадваше тогава, май не всички правят така  ooooh!
Благодаря, Илейн Simple Smile

# 140
Хъм, аз смених спалнята и матрака  newsm78 дали ще проработи?

# 141
  • Варна
Хъм, аз смених спалнята и матрака  newsm78 дали ще проработи?

Стискам палци Simple Smile

# 142
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре може и да стане Simple Smile

# 143
Добре дошла Мира от Варна! bouquet Дано да ти е на късмет темата!

Дъгичке, всичко, което ти е на главата сега като здравословни проблеми- да изчезват бързо като отидеш да почиваш на север и на юг! bouquet
Между другото почивката във Варна е най-хубава септември.

Танзу, да такива са летата тук- с много високи температури и висока влажност, защото има много езера и реки.

# 144
  • Варна
Благодаря, А_тита Simple Smile
Пропуснах нещо важно, преди на напусна дом и мъж, с който живяхме 13 год. и успяхме да създадем нов, прекрасен дом, намерих котенце на улицата, прибрах го и го кръстих Късметка   Mr. Green
Тя определено ми донесе късмет  Heart Eyes

# 145
Мира от Варна,добре дошла и от мен.Май доста Близнаци се събрахме Mr. Green.Дано ти е на късмет темата.А сега работиш ли?

Кали,разпиши се и кажи как е Упоритка.

Даре,стреса и основен виновник за несполуките.Дано ви се получи.

Рейнбоу,дано всичко при теб минава бързо .

# 146
  • Варна
Благодаря, Шерифка Simple Smile Работя, средата и колегите са напълно ок. В университет работя от Септември 2015, няма го работния стрес определено.
Родом съм от Добрич Simple Smile

# 147
  • На остров
Мира и аз да кажа собре дошла . Успех пожелавам.
Тите много топло при вас тук най много 29 г е ставало.

# 148
О, Уанче, тук е ставало и още по-топло. Но днес сутринта беше определено по-хладничко и много приятно.

# 149
Ето, Кристи е минала през същото и веднага ще я помоля да обменим инфо по темата. Ама това, че боли толкова не ми харесва особено  Sad Кристи, да минава бързо  Hug
Ами ще ти напиша при мен как се случиха нещата. Имах изтръпване на ръката от самото начало на бременността, после започна и на другата. Първо беше мравучкане в пръстите, което не беше болезнено и се оправяше като ги разтръскам. След това започна да става все по-зле до степен, в която не можех да спя от болки. На всеки час трябваше да ставам за по 15 минути, мравучкането беше постоянно 24/7 и спях на стол с ръце надолу и крака на табуретка Mr. Green
Скрит текст:
ЖК = ми бременна си, така ще е. Невролог = ми нищо не можеш да пиеш, избери си ти ли ще си добре или бебето Shocked Начев = ми тсх-то ти е ОК, не е от това в момента. И така нататък, все удрях на камък. Моят ортопед не искаше да ме реже, събраха се три умни глави и казаха сигурно е недостиг на витамини и минерали, пусни 10 изследвания. Пуснах всичко - калций, калий, желязо, каквото се сетиш и си бяха добре. Хората зяпнаха. Накрая ме пратиха на ЕМГ, за да се потвърди синдром на карпалния тунел.

Гледа ме човека 40 минути и каза, че съм между втора и трета степен, с прогресия. Изгубила съм сетивност, започнала съм да губя и двигателност Sick Импулсът трябваше да минава за 4.2 мс, а при мен беше 7 Mr. Green Потвърди, че обикновено след раждане минава, но каза и че обикновено от бременността не е толкова зле. Съответно не се ангажира с мнение, че няма да стане по-лошо до края. Присъдата беше, че сама си нося риска и ако стигна до 4-а степен, ще си остана така до живот и дори и операция няма да помогне. Както можеш да си представиш, направо ми се прирева. Как така до живот, бре?! И ме пратиха при ортопед да си хортуваме за операция веднага.

Там ми споделиха, че при мен заради бременността и щитовидната жлеза, съединителната тъкан се е удебелила повече и вероятно ще продължи. Предложиха да изчакам след раждането, но не дадоха гаранция колко ще е зле тогава и ми обясниха, че възстаноявяването ще е до месец на ръка. Е, как с пеленаче без ръце Shocked

Охкахме, пъшкахме, мъдрихме и насрочихме дата за след седмица. На двете ръце Mr. Green Вече в операционната човекът се чудеше с кой акъл се е съгласил, ама се препоти 3 пъти и го свърши за има-няма един час с цялата подготовка. А то си имаше подготовка - "ох, не така, ми така, че нали знаеш кръста боли", "ох, чакай, чакай, сега да се завъртя леко". "ох, не искам абокат тук", "аууууу ма тая упойка боли" и прочие лиготии от моя страна и от страна на анестезиолог, сестри и който се сетиш.

Самата операция е елементарна - отварят тунела, режат малко тъкан, за да освободят нерва и зашиват. Преди това обезкървяват ръката с маншон като за кръвно. Най-гадното е вкарването на ледокаина и абоката. При мен беше в крака, но сложиха бебешки. Иначе и там цирк - краката ми така бяха отекли, че жената се мъчи 10 минути да вкара иглата Mr. Green Кръвното ми обаче пушка! 125/75, с пулс 85. Всички бяха изумени.

След това ме пуснаха да си ходя, но изрично с придружител. Гадното беше, че трябвае да си отвися гладна до операцията, а се замотаха много с предварителните изследвания и ме вкараха чак в 16.00, както и че трябваше да съм стерилна. След толкова пункции вече като си помисля за събличане и откачам. Но пък иначе ми бяха дали самостоятелна стая, защото съм бременна и да не стоя с евентуално болни хора. Гледаха си ме като писано яйце, по време на операцията шегички и закачки, на изписването само дето не се разпрегръщахме.
Ако ти кажа, че не боли, ще те излъжа. Но всеки ден минава по малко. Днес вече мога да мърдам всички пръсти и се надявам, че до раждането ще съм като нова. Хубавото на операцията е, че е до живот, ако е успешна. Причините да са неуспешна е, ако се направи твърде късно или ако хирургът е много зле. Но това са няма и 5% от случаите. Така че защо не направиш едно ЕМГ да видите накъде са нещата и да си направиш сметката? Аз съм камикадзе с двете ръце едновременно, по принцип хората го правят по ръка на месец. Тогава можеш спокойно да извършваш почти всичко от всекидневната дейност.

Кейче
, и по-добре съм била, ама нали ти казах и по-рано - БРЕМЕННА СЪЪЪЪЪМ. Нищо друго няма значение Simple Smile

Мистик, аз много се шегувам, ама не и с такива работи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт