Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 256
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Синдром на карпалния тунел. Надявам се да се оправя бързо.

# 121
  • На остров
Kristi мислих си за теб, но не смеех да питам как си и дали е минало. Радвам, се че всичко е наред и дано скоро не те боли.

Перу приятно изкарване в Русе, за тревата иска много пазане и много поливане в началото и първата година се оставя малко по дълга Simple Smile .

# 122
Кристи, бързо възстановявоне!
Уанче  Hug четох едно шведско криминале и си мислех за теб.

# 123
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добре дошла на варненската Мира  bouquet

Кристи бързо възстановяване  Hug

Перу да кажеш после какво сте гледали Simple Smile

При нас вали а ние гледаме филм за Махатма Ганди от 1982 година който е взел оскар за главна мъжка роля.

# 124
  • Пловдив
Кристи,така го написа,че помислих че е шега относно това,че все бягаш да сложиш снимка Thinking Да се оправяш!

Отдавна не сме говорили за манджи  Laughing Сптернах аз една крем супа,опекох крутони и един кекс се пече...Моите мъже спят Rolling Eyes

# 125
Мира от Варна, добре дошла!

Даре, нищо. Щракам си и си вия. Чакам К. да започне поне да седи, за да е по-лесно обслужването, докато мине възстановяването след евентуална операция. Отлагам, ама трябва да отида и на лекар пак. Ето, Кристи е минала през същото и веднага ще я помоля да обменим инфо по темата. Ама това, че боли толкова не ми харесва особено  Sad Кристи, да минава бързо  Hug

И на мен ми се ходи на кино, даже гледах какво ново има. Перу, това с Клуни звучи добре. Ели, тоя филм се каня да го гледам много отдавна. Ама не му идва ред.

Днес спах от 9 до 11, можех още 4-5 часа да поспя. Обаче трябва да се работи.
Целувки на всички  Heart Eyes

# 126
Ех Кристи, не ти е лесно, но ще се оправиш и после ще вдигаш детенцето без проблем  Hug
Рейнбоу, и за теб се отнася  Hug Кефи ме колко си активна въпреки болежките  Peace Много обичам Поморие, като дете предимно там съм ходила на море.

# 127
Рейнбоу, четох те сутринта в просъница и забравих. Да се оправяш, момиче!  Hug

Милгамата я пих след като родих заради изтръпването по един участък на бедрото, което се появи към 4 месец от бременността. Още си го имам, нямаше ефект. Май с него ще си ходя. 
Другото поражение май е паднал свод на десния крак. Много ме бори като походя малко повече. Никога не съм имала такъв проблем. Ще трябва да се взимат мерки  Wink

# 128
Мире, като си дойде мм от работа, гостенката вече я нямаше.
Шери, според мм е от дъждовете - има много жаби и съответно и змии. Сигурно е така.
Мимче, гледах в интернет, на голям смок прилича, дано такова да е било, че настръхвам като си помисля за някой сценарий с детето и змия.

Перу, как успяваш!
С бебе и работиш в двора. Аз с диването нищо не мога да направя.
Кристи, бързо възстановяване! Как се чувстваш?
Дъгичке  Hug

# 129
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ох ама и аз съм завеяна - Рейнбоу да се оправяш и да си изкараш хубави почивки  Hug

Аз вчера се натресох в касата на вратата и сега ме боли коляното, поне да бях пияна да не ме е яд  Laughing

# 130
Фокси, за свода ми препоръчаха едни стелки, които се правят по ходилото ти. Ако искаш, ще ти изпратя на лични, къде аз трябва да ходя. В борово или малинова долина се пада. Имам адрес и телефон, дадоха ми го от болницата, че нали сега се опитваме да овладеем 3 проблема в едно-фрактура на Джонсън, неврома на Мортън и проблемите с лумбалните прешлени, та стелките са заради невромата.

Та като пак имаш идване насам, не пречи да ти вземат мерки и да ти ги изготвят. Нямам си идея за пари, колко ще струват, но при мен е въпрос да избегна операцията, та ще плащам като поп. Само не знам лятото аз съм все с чехли или отворени сандали, как точно ще ги нося, но ако не ти е спешно, ще ти дам обратна връзка, как са, струват ли си и т.н.

# 131
Стелки оропедични - подлеза не БСФС, 65 лв. по индивидуална отливка. Ако влизаш в стандартен проблем - между 8 и 40 лв. Мацката обяснява мн добре какъв е проблема. Стават готови за 2 седмици. Мога после да ги ги пусна с курирер като са готови. В чехли и сандали - няма как. Обаче се налага покупка на нови обувки. Със старите няма как - отесняват. Освен, ако не са с фабрични стелки, които да махнеш. И двата с ММ сме с такива.

# 132
Добре дошла на Мира от Варна.
Както е писала Перу, имаме си Мира от Бургас, и Мира от София / моя милост, но си смених ника, че много се обърквах/. Та новата Мира, сподели колко ти е голямо първото детенце, от кога действате за второ.
Кристи, бързо възстановяване!
Рейнбоу, дано и при теб всичко протече добре и приятна почивка на морето.
Май съм пропуснала да честитя двете чертички на Дидка, браво момиче, стискам палци всичко да е наред.
Кей, много неприятна случка, мен много ме е страх от змии.

# 133
  • Варна
Аз нямам първо детенце, едно загубих в много малка седмица преди пет години и оттогава не се получава. Преди две години напуснах мъж, дом и работа за да елиминирам фактор стрес, защото той остана като най- вероятен. Отрязах му главата през кръста както се казва  Mr. Green
Сегашната ми връзка е почти две годишна, открих всичко, което ми липсваше, но засега радост няма.
Един стар подпис стоеше в профила ми, вероятно той подвежда ...

# 134
Явно съм се объркала, Мира от Варна! Пожелавам ти скоро да видиш желаните две черти. Браво за смелостта за такава рязка промяна.

Общи условия

Активация на акаунт