Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 255
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета
Вчера рождения ден мина перфектно. Подаръка беше приет добре от сестра ми, даже се зарадва. Обеща че ще пие гинкото редовно. Да видим.
Учане, три години ни е разликата със сестра ми. Тя е по голяма - набор 74.

Тите, много топло при вас  Shocked  А в същинското лято какви са температурите?

Слагам едно кафе и се залавям с писане, че от два дни отлагам един тежък мейл. Ама няма за кога.
Да ви е слънчева и усмихната неделята!

# 106
  • гр.София
Танзу тебе чаках с кафето  Hug Радвам се,че сестра ти е приела подаръка с усмивка!
Добро утро лейдис!
Дидка,като тийнеджъри сте с патето Simple Smile ,радвам се че зсцапването спира,точно такъв цвят става накрая.
И аз видях маминия двор на Мистик. Как е Наско?
Днес се очертава страхотен ден. Закусихме,изгладих и се обличаме за навън. Ще идем до някой парк.

# 107
Алоха на всички. Чета ви и ми пълните душата и се надявам един ден да мога и аз да се включа по бебешко-детските теми. Hug

Танзу, страйотно звучиш като пишеш за кака ти. Да ти е жива и здрава и все така да се обичате Hug страхотно е, че е приела подаръка с усмивка.

Дидка, да ти е спокойна бремеността и повече да нямаш причини за притеснения. Много ти се кефя, как пишеш за патето Hug

Аз съм на терапия -венозни вливки, защото бях на ЯМР и проблемът се оказа, че е лумбалните прешлени, съчетан с друг на самото стъпало. До утре ми е клиничната пътека и после физиотерапия не знам колко дълго. Ръцете ми са сини от спукани вени и както каза баща ми - кожата ми за тъпан вече не става, но не ме притеснява, стига да ми повлияе добре и спаднат и отоците и херниите, че си ги отглеждам между всички прешлени.

Сега с инфо -ако има проектомама тук, която пие добавки и сред тях е невробекс или комбинация от Б1, Б6 и Б12 (аз пия от година и нещо вече, че ми излезе неусвояемост) , да я замени с Милгама. Неврологът ми обясни, че невробексът се усвоява на 20% и изпишква на 80%, а при милгамата е обратно. Той ми я изписа като инжекция, наред с останалият коктейл, който ми вливат и оттам се заговорихме.

Рядко пиша, че ми е огормна лудница, щото хем съм волницата по половин ден, хем трябва да се поработва, добре че фирмата ми е готина и колегите разбрани, та вършея софия с такси в 3 посоки всеки ден и вечер съм парцал.

Толкова от мен, че след малко тръгвам за вливката, после ще се боядисам и след това ще работя.

Да ви е слънчево и усмихнато на всички Heart Eyes

# 108
Милгаммата е супер, но за съжаление не става за бременни. Иначе аз си я взимах в комбинация с Мовалис.

# 109
Милгамата е супер, но не става и за кърмещи.
Познавам хора, които я приемат за тонус и настроение.
Рейнбоу, време ти е да обърнеш към хепи страница.

# 110
Добро утро, вземам кафе - който се мисли за много хитър да поспи в автобуса, снощибудувах до 3,38 когато се сетих, че ММ не се е прибрал от рожд.ден на шефката, пиша смс и почвам да звъня пак пак до 3,54 непрекъснато. На 60км през планината какво ли не ми мина през ума. Накрая вдигна - задрямал докато кара и отбил да на паркинг да спи. Ама да не се събудя - скоро не се е извинявал толкова многословно - довечера го чакам с орхидея. Какво ли ще изчисли newsm78
Танзу, а аз бих харесала подаръка, а за гинкото направо ми слагай по една снимка до кафето и аз съм много отвеяна, даже забравям да си го купя.
Дидка, дръж фронта, патето само целувки.
Кристи  newsm78 ъъъ къде е снимката? Аз после ще сложа на котка с близалка- без майтап. Ама залепена на дупето, детето решили да я нахрани но докато предложи на муцуната, вече се била обърнала. Няма да разправям колко мислих да я топна ли в легена или да изрязвам.
Танчето  Hug
Кафее и мамо, таваме  - кой спал спал.
Ама и Дъгичката  bouquet Hug аз пих милгама дълго , като я смених със сироп течни витамини на LR Aloe Vera - беше уау ефект. И на втория месец забременях с овнето.

# 111
Мерси за инфото за милгамата, не знаех, че не ми е още до главата, но поне ще заменя невробекса, който пия от декмври 2014 Hug, а ако забременея ше търся варианти

Знам, Мире, и съм започнала, отказвам да се предавам, въпреки, че ми минава през ума -годинки, неуспехи, здравословни проблеми. Ето платих си почивка за юли на Св. Константин и Елена и ще опна краци и баджаци за цяла една седмица Mr. Green а това последните 2 години не ми се е случвало. Отделно се опитвам да се вредя за края на август за санаториума в Поморие за още една седмица - процедури за кръстта и проекто - бебето има, но ще знам живот и здраве другата седмица. Така че, морски прекрсаници, може да се видим на цаца и миди, стига да има желаещи. За варна ще летя и ще съм без кола, но за Поморие ще съм моторизирана

# 112
  • Пловдив
Мария,благодаря,добре е!Обаче тоя Ентерол е гола вода!Лопедиум е решението...ма що слушам докторята ooooh!

Венци,голям цирк с котака Laughing

Рейнбоу да ти минава ии скоро хубави вести!

Тая Милгама,витамини ли е?

# 113
  • Варна
Здравейте, презентирам се при вас като аха аха 36г. мераклийка за втората черта  Blush Много позитивно настроение витае тук и веднага реших да се включа Simple Smile Във Варна живея, имам кот Късметка  Mr. Green Стори ми се, че има мои градски в темата или греша?

# 114
Кристи  newsm78 ъъъ къде е снимката? Аз после ще сложа на котка с близалка- без майтап. Ама залепена на дупето, детето решили да я нахрани но докато предложи на муцуната, вече се била обърнала. Няма да разправям колко мислих да я топна ли в легена или да изрязвам.
Още ходя на работа, а и онзи ден ми правиха операция на двете ръце. Едва пиша, какво остава да търся снимки и да качвам Simple Smile

# 115
Бързо, ама много бързо да оздравяваш, че звучи страшно Кристи, моят хумор малко дървен- разбира се че когато можеш и искаш ще сложиш снимка.
И на Наско да му минава вече.

# 116
Венци, благодаря. Боли, та ми се вие Mr. Green

# 117
Кристи, изтървала съм - що са ти оперирали ръцете?
В тоя ред на мисли - Фокси, ти какво направи с твоята ръка?

# 118
  • В градината...
Вече си имаме и МираВарна, освен Бургас. Добре дошла.
Кристи, що операция?
Чудим се какво да гледаме на кино-Зрителна измама или с Дж. Клуни и Дж. Робъртс нещо за пари беше заглавието. Пътуваме към Русе, та тр да реша.

# 119
  • Варна
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт