Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 248
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Мистик, много красива градина, здравец ли е на едната снимка? Ще чакам още снимки аз Simple Smile

Перу, покажи и ти. Мен сега малко ме е яд на себе си, че и аз мъкнах гранити, дървета и не знам още какво, някои неща изглеждат лесни ама като се захванеш си е тежка работа и без машини отнема страшно много време.

Ех, Даре, много ме радвате с разходките, само така.

Ние ходихме днес да берем/купим ягоди от една ферма, после до друга, грах браха другите, Х спа и аз я пазих в колата. Тук много обичат пресен грах, като семки си го ядат по това време Simple Smile

# 91
Искам и аз екскурзията. Имаше едно руско филмче като бяхме деца " искам на Марусяяяя" . Аз на връщане от работа съм заспала в автобуса и се събудих в следващото село, батерията ми падна като слязох, добре, че една приятелка живее на близо та пихме кафе непредвидено, а и чиста случайност ММ да не е на работа. Иначе трябваше да търся връзка с автобуси. Тя е 70- ти набор и има внучка на 3 год и 8 мес. та си беше у дома да я гледа съботно. Дъщеря й е на 22 и половина - Перу и с двете ми е еднакво забавно, сега се сетих по повод младите мами.
Цветя и тревичка на двора тук се смята за лукс предвид климата. Много свежо и поддържано. Почти усетих аромата.
Шери махай ме смело, август съм готова да скоча по-нагоре, каквото сабя покаже.
Измислих си ник - Theodosia , а а а как е?
П.п. имам мултикукър.

# 92
  • На остров
Даре така е най безопасно. Ако столчето е в посока на движение има повече рискове за малки деца. Лошо ми става и до сега на мен. Много хубава обиколка сте спретнали  Simple Smile .

Мимче много интресно за граха, тук не е така популярен, но в Сконе вероятно е.

Амини мисля няма защото е до 25 кг, но като го видя на живо и пробваме ще споделя  Simple Smile .

# 93
Венци, звучиш като преди  Hug
Даре, завиждам вече на всякакви разходки. Имаше ли красоти за снимане?

К. расте и се променя с дни. Днес пробва от пюрето от тиква на баба си (миналата есен го прави за племенника, ама той не го кусна). Плю един - два пъти, но изяде лъжичката. Утре ще пробваме пак.

Аз мисля да се хоризонтирам до половин час. Много ми идва късно лягане с ранно ставане.
Спокойна вечер на всички  Heart Eyes

# 94
Венци, хубав ник, малко гръцки, малко монашески. Работата ти звучи много добре Simple Smile, да ти е спорна!

Кей е преживяла ужасът в моите фантазии. Успяхте ли да я изведете приятелката?
Преди години майстори намериха пепелянка в двора на вилата... Не е за чудене, нали сме сред природата, но  имам непоносимост към змии.

Дидка, тая холандска лекарка  #2gunfire. +1 с момичетата. Аз имах навик да слагам ръка на корема, док ме отучи, затопляла съм го.

Мистик, майка ти има двор разкош, много труд прозира.

Тук грахът не е станал.

Днес брахме плодове, поливахме. И барбекю на открито, с десерт домашна плодова торта . Преди малко изкъпах М. И водата почерня Simple Smile.

# 95
Уан забравих да кажа, че не съм объркала седмиците на Леу, но в същото време броях една доставка и ...абе на мен по ми допада името му Вале, а пък цялото е суперско.
Карла досега ми пя песента, която подготвят за тържеството на гръцки и накрая изтърсва " пока, пока" - на руски crazyeyes:
Горкото ми дете сигурно е каша в главата й.
Даре поздрави на Танчето, как ли е крака на Дъгата, и Магнет се губи, дано всичко е наред и Лили да е забравила операцията.
Фокси, дано не съм изтрещяла след 6 месечно съжителство със свеки, ММ каза че съм станала много нервна, ама той си е виновен като ми спря секса. Сега ще му го върна, като се обърка.  hahaha На мосю бутай смело пюрета, аз сглупих с това да се водя по детето, кърмене на поискване - ми тя до декември само това искаше, изсмука ми и мозъка. Чак сега се научи да яде марджички и месо - в детската, по кипърски. И затова си стоя и дебела, че и дебелия отгоре, преди 6 години дойдох 49кг сега 61 Sick
Мира,благодаря - това ми е идеята - свързвам го с подаръка си от бог, няколко пъти  Joy
Много ме кефи Момо, да ти жив и здрав, аз едва ги вкарвам и двете в банята, после викам да ги изкарам. А ако са "давете" вътре  ooooh!
Предстои ми точно това.

# 96
Танзу, нека да е жива, здрава и много щастлива сестра ти! bouquet

Ели, и при нас има страшно много зайчета, буквално са навсякъде, но излизат след 6-7 часа надвечер. Вчера на разходката видяхме страхотна гледка- семейство лебеди с 4 малки "грозни патенца". Ама толкова красиви бяха всички и как леко и грациозно си плуваха само. След това пък покрай нас минаха семейство гъски с 5 гъсочета. И те са навсякъде.
Това със змията и аз съм го изпитвала в БГ като бяхме на лозето цели 3 пъти. Голям ужас е.
При нас пък е прието кошницата с бебето да е в обратна  посока на движението, но после следващите столчета да са в правилната посока.
Венци, и на мен ми харесва името ти!

Днес при нас е 39 градуса  #Crazy

# 97
  • В полите на Пирин планина
Привет момичета,Шери отново прекрасна тема си сътворила  bouquet
Танзу,да ти е честита сестричката и аз се присъединявам към пожеланието скоро да я направите леля.
Дидка,честито сърчице стискам палци всичко да е наред до финал  Hug
Мистик,прекрасен двор си има майка ти  Peace
Венци,хубав ник си си избрала,и честит ти мултикукър.
Даре,пи ли една ракия и за мене  Wink

# 98
  • В градината...
Мисти, идилия  Peace
Мимче, тъкмо започва да се показва тревата, всеки ден поливаме по няколко часа. Нека малко да придобие вид. Но наистина - много работим, а като погледнеш, не е кой знае какво, бвано става.

Венци, харесва ми ника.

Танче, как си ?

# 99
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тите много горещо  ooooh! на предишното място където живеехме имаше лебеди и гъоци близо до нас и наистина малките лебедчета са много сладки пухчета  Heart Eyes.

Венци хубав ник Simple Smile

Кали и тя не е писала скоро ка са с Раличка  Hug

Тук послучай че са почивни дни вали, а имаме работа в градината и ние - да се окоси трябва и да монтираме помпата на езерцето която ако са наред изводите за тока ще има фонтаче и водопадче  Simple Smile

# 100
Венци, и на мен ми харесва ника ти. И аз май трябва да си измисля някакъв. Този го написах ей така, за да се регистрирам в мамата, за да прочета нещо. И така си откарах с него ooooh!
Фокси, много е вълнуващо как се променя с дни нали Heart Eyes.
Скрит текст:
Аз много се вълнувам с Б., постоянно. Като го гледам как се развива, придобива умения, настроения, физиономии. Обожавам всеки миг с това дете. Днес го гледам поне час си стои седнал сам, без да пада, взема една играчка, друга, оглежда ги, изучава ги, концентриран. Като ме погледне бруфкааа /бууу с плюнка/, закача се с мен, аз - щастлива.... Heart EyesДо оня ден се радвах, че фокусира играчка над себе си и се опитва да я хване.
Браво на К. за тиквата. Дано да си хапва добре. Б. в началото много ентусиазирано ядеше, дори ревеше докато му дам следваща лъжичка, напоследък не. Половината време от ядене минава в бъркане в купичката, докато е омазан си захапе крака, хване лъжичката и си я размятка, бруфка, а останалата половина време стиска устата. Дали заради жегите, ама не яде лесно последните дни.
Мистик, прекрасна градина Hug

# 101
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ивка сигурно е от жегите, тези дни когато беше топло тук и С не ядеше много.

София днес за първи път се смя с глас поне 10 мин на един слон дрънкалка, та наистина растат дечицата и се променят а ние се умиляваме покрай тях.

# 102
Аууу, направо ме разревахте с емоциите покрай децата Heart Eyes

# 103
  • На остров
Много мили неща разказвате  Heart Eyes .

# 104
Добро утро,сладурани!
Обожавам да си ви чета -дечица,градинки,петъци... Усмихвате сутрините ми!
Продължава да ми зацапва,но цвета е мнооогооо светъл,по скоро бежово.Сънувах,че ми е дошло.Какво облекчение,че е само сън. А,Патето искрено ме разсмя-ти пи ли си ПРОСТАМОЛА??? Отивам да го нацелувам,че се излюпи вече.

Общи условия

Активация на акаунт