Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 235
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ха, здравейте мацки и от мен Simple Smile Нещо тия дни не успявам да стигна да пиша, но ви чета редовно. Имах доста работа, но от днес съм една седмица отпуска, кой кат мен  Sunglasses
Шери страхотна тема както винаги  bouquet много се радвам, че А. е приет на ясла, дано скоро изпробвате и новата палатка Simple Smile
Дидка честито сърчице  Hug момичетата са ти дали съвети какво да правиш, ти само повече почивай, успокой се и леко да си бременееш.
Танзу и Уанче да са ви здрави, щастливи и много обичани сестричките. Аз моята сестричка си я обичам страшно много. Тя ми е най-добрият приятел, най-близкият човек за мен и въобще всичко най най ... Simple Smile
Кей направо цялата настръхнах като прочетох какво сте преживели, ужасявам се от змии ...
Хубава и слънчева събота за всички  Hug

# 76
Преглеждах дрехите в гардероба  Cry Потресена съм .... полата от бременното лято, която на 1 април сложих за преправяне, защото ми беше широка с по 2-3 пръста от двете страни, днес почти ми става. Какво почти ooooh! направо си ми е леееко свободна Това са минимум 3 килограма. За 2 месеца. При положение, че от 3 седмици тренирам и през цялото време внимавам какво ям.    Twisted Evil
Как ще го оправям това  #Crazy

# 77
Дидка, честито сърчице!  HugГолямо вълнение е! Да е всичко безпроблемно до края! И аз да се присъединя – никакво топло, дори топли душове и краката в топла вода. Ходенето също е прекалено според мен, не е зле да почиваш повече.
Танзу, да ти е жива, здрава и щастлива рожденичката Hug
Кей, голям ужас ooooh!. Направо ми прескочи сърцето като те прочетох. Добре, че кучетата са сигнализирали. По новините постоянно говорят за змии навсякъде ooooh!
Фокси, и аз съм така #2gunfire

# 78
  • В градината...
Аз в резултат на реденето и мъкненето на камъни съм намалила сантиметри. Но е страшно тежка физическа работа по 7-8 часа на ден и ядене само на ягоди и череши през деня. Така откарах няколко дни. Но на грамажа не се е отразило  Crossing Arms

# 79
  • гр.София
Танзу,да е честита сестра ти!!!! И аз и пожелавам да я направиш леля Wink
Кей,втресох се като прочетох за змия. Ужас,щях много да се уплаша като теб,ако бях с детето. Има едни апарати,включват се в контактите за гризачи и влечуги,опитайте с такова.
Аз си правя слънчеви бани на терасата,ръцете са ми черни,а краката сирене  Sick

# 80
  • Пловдив
Да ви покажа малко снимки от селската градинка на мама Grinning
Скрит текст:

# 81
Мистик, много е хубаво, особено моравата с розите  Grinning

Явно майка ти е модерна, не отглежда зеленчук.

# 82
  • На остров
Мистик много хубаво  Simple Smile !

Кей голямо преживяване и мен ме е страх от змии, но тук са защитени и са на голяма почит. Научих се да разпознавам смоците и знам, че те не са опасни. Почти не се страхувам от тях.

За столчетата ме активира и сега обмислям и ново за нас  Simple Smile . Това, коеото прочетох. Задължително до 4 или 5 г детето се вози обратно на движението, това от скоро са го приели при нас. Иначе кг вариат според марката.
Има 0/13 тип кошница, 9/18 стол, 9/25 стол, 0/25 стол, 9/36 стол, 18/36 .
Начините на захващане са изофикс като трябва да се има в предвид че ( изофикс позвалява максимално тегло от 33 кг на стол и дете) и колани за всички категории.
I size е специфика на начина на конструиране на стола за съвместим с исофикс.

Аз си харесах be safe easy plus .

Танзу да ти е жива и здрава сестричката и много да се обичате и да си помагате  bouquet Hug ! Ти си ми наборче а тя колко е голяма  Simple Smile . Моята е година и половина по малка от мен.

Ива Миши и аз така с моята  Hug

Дидка много почивка и пак почивка. Това с лежането и почивката дори при мен го препоръчват Simple Smile . Честито сърчице да тупти все така до края  Hug !

Венци в понделник става на 4 седмици юнака и мерси за мястото  Hug .

Мимче да си призная ти си ми пример и вдъхновение   bouquet !

Имаше още нещо но забравих, хубав ден на всички  bouquet !

# 83
  • Пловдив
Мистик, много е хубаво, особено моравата с розите  Grinning

Явно майка ти е модерна, не отглежда зеленчук.
Аааа и зеленчук има,бол и животинки всякакви  Laughing Др. път ще снимам Wink

# 84
Е как така задължително на обратно на движението? Тия хора не знаят ли, че на някои им става лошо така? Аз до ден днешен не мога на обратно. Сега поне не тичам да повръщам. Ама като малка изобщо не ставаше на обратно.
Ние направихме голямо обикаляне към язовир Пчелина и Земенския манастир. Кеф! Сега вечеря - плодове. Милото - бира Wink

# 85
Уанче гледах столчето ама то има ли изофикс  newsm78
Даре, честито ви откриване на туристическия сезон  Grinning

# 86
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре хубава разходка  Simple Smile

Мистик много ми хареса градината и особенно обичките  Heart Eyes

Амини май столчето е с отделна база ако съм видяла правилно.

Днес ходиме да пазаруваме от бг магазина и по път в зелената площ на едно кръгово имаше 7зайчета дано ги преместят милите да не тръгнат да минават през пътя. Иначе си купихме бг розови домати и за първи път от 2 години се накефих на салатата  Mr. Green

# 87
Амини, и заради теб ще обикаляме Simple Smile Макар и на кратки дестинации.

# 88
Днес два пъти писах и мамата все го затрива #2gunfire

Танзу,да ти е честита сестричката.Всички от зодия Близнаци сме разсеяни по природа,така че и гинкото едва ли ще помогне.

Дидка,да тупка сърчицето до термин под твоето и почивай активно.

Венци,еми да те махна от списъка тогава август newsm78?Дано ти харесва работата.Целувки на децата.Маковете ще са следващите цветя,които ще пробвам.

Жаре,добре сте се разходили.

Кей,направо изтръпнах като те четох.Тук града пропищя от змии.Все си гледам из краката.

Танчето ми се губи.

# 89
Танчето е следващато дестинация. Мислим да я навестим към края на месеца. Китки гледам има нови във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт