Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 201
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • В градината...
Дидка, честито сърчице.
Вече са ти казали - с кървене-лежане, никакво затопляне. И кървенето не е от най-нормалните неща

Венци, ех, някой ден се надявам да успеем да стигнем до теб  Hug

# 61
  • гр.София
Добрутро!!!
Еййй Дидка честитоооо! Според мен си поне 7 седмица с това сърчице  Heart Eyes . Ела да пишеш,че си прочела и няма да затопляш корема!
Звездичке,откакто си смени аватара,все искам да ти кажа,че немога да откъсна очи от него,много е готски Wink
Венци,не разбрах за кой списък на полусъединител  Rolling Eyes Как е малката сладурана? А ти?
Шерка,поздравявам те за яслата,им стискам палци А да свикне лесно,а ти да стартираш един успешен бизнес Wink

# 62
И аз да подесетя - не затопляй корема и пий н-шпа, а не парацетамол. Кога се изучихме повече от докторите!?
Уанче, и на теб да ти се случи момичешко чудо!
Да ви кажа - хич не се чувствам подмладена от бременността. Даже първите месеци бях много зле чисто физически, все още не съм се опрявила. Кг свалям все още лесно, воля нямам никаква.
Вчера кучетата събудиха Д от обедния й сън. Разлаяха се жестоко. Но и без това, тя беше спала повече от два часа и й беше време да става. Гушнах я и излязохме навън, като оставихме входната врата отворена за да се проветри. Кучетата стояха и лаеха на няма и метър от вратата, където имаме диван и шкаф. Помислих, че някое заблудено коте се е скрило,моставих детето в количката, защото чух уплашено съскане и преместих дивана леко да видя котето. Кучетата продължаваха да лаят, какафония голяма. Точно в тоя момент тя излезе от под дивана, шмугна се зад шкафа - голяма, съскаща, виеща се и лигава змия. И тръгна към отворената входна врата на къщата. Добре, че кучетата ймпрепречиха пътя, грабнах детето, затворих се вкъщи и не излязох, докато мм не се прибра от работа. Не съм преживявала такъв ужас, сега все се оглеждам - и като излизам, и като влизам в приземния етаж, където ни е пералното.

# 63
Добро утро девойки
С това европейско много окъсняхме снощи и тази сутрин не можем да отлепим  Rolling Eyes

Дидка, честито сърчице   Heart Eyes  И аз да кажа, макар другите момичета вече да са го направили - НЕ затопляй шкембака! Тук изрично забраняват дори къпане с много топла или гореща вода. Предизвиква контракции в ранна бременност. И ходенето също ограничават при кървене. По малко натоварване, почивка и по често лежащо положение. Дано се стабилизира бебчето и скоро да спре кървенето за да си спокойна  Hug

Аз да почерпя днес, че завеяната ми сестра е рожденичка  Mr. Green  Да ни е жива и здрава! И дано гинко билобата да облекчи положението в работата и в къщи  Joy

# 64
  • Пловдив
Оллеееле,Кей...страхотия!Наистина има много змии заради дъждовете сигурно.Браво на кучетата!

Късно съботно кафе newsm78 Танзу,по задачки ли си?
Каня ви тук...вече ми е такова настроението,ма е далеч почивката Peace

Приятна събота!

п.п.Танзу,да е жива и здрава сестра ти!
Дидка,пази се Hug

# 65
Кей , голям ужас, мислех че змиите са при нас. Добре, че кучетата са наострили вниманието ти.
Миме, за списъка на чудесата съм.
Танзу да е здрава сестричката.
Мистик улучила си ме, само лайнера не се вижда от моята веранда.

# 66
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кей направо настръхнах докато те четях  Hug добре че си имаш верни пазачи.

Танзу да ти е жива и здрава сестричката и да почне поне малко повече да помни ангажиментите си Simple Smile

# 67
Кей, страшно е било  ooooh!

Дидка, честито сърчице Hug няма ли при вас други прогестеронови препарати, например дуфастон (пие се паралелно с утрогестана)? Аз с него си оправих кървенето+3*2 папаверин или но-шпа.

Пропуснала съм рожденичката на Танзу, да е жива и здрава, а за разсеяността няма лек, по себе си съдя  Wink

# 68
Кей, кошмар, аз съм много пъзлива на такива гадини, направо си представих какъв ужас си преживяла  Hug Добре, че си имате такива пазачи  Hug
Мария, нали  Simple Smile, да пиша по-честичко  Wink
Танзу, да е жива и здрава сестричката ти, и по-малко белички да ти прави  Hug Simple Smile
Венци, искам и ааааз  Hug Свекър ми скоро беше на ваша територия.

# 69
Кей, кучетата са голяма работа да знаеш! Ще рискува то да бъде ухапано, но да предпази теб и детето! Нашето дворното на село преди няколко години се би с пепелянка, за да предпази татко. Ухапа го за носа змиицата, после се влачи горкото 5 дни. На шестия се опери и пак започна да се ежи. Дано нямате повече такива неканени гости  Hug

# 70
  • В градината...
Нашите на село постоянно трепят змии /смоци/, даже вкъщи намерили змийчета.

Танзу, да ти е здрава сестра ти и леля да я направите  Peace

# 71
Танзу, да ти е жива и здрава сестричката. Ама ти верно ли ще и подариш гинко?  Grinning

Венци, чудесно за магазина и късмет и на теб!

Дидка  Hug и аз да кажа ела да пишеш, че си прочела и не затопляш коремче и си лежиш колкото можеш

Уанче, недей да го мислиш - ако искате още едно, разбира се че ще се справите. Ние също го решихме в първите еуфорични седмици смед раждането на Тео Simple Smile а хубавото е, че като се роди вече не можеш да си представиш живота си без него, независимо че някои дни са по-трудни от други.

Кей, представям си, добрече си имате пазачи. А видя ли я поне каква е змията, може да не е била отровна, да не го мислиш всеки ден.

# 72
Ммммм, тая част от биоразнообразието никак не я харесвам, бррррр!
Кей, имате си пазачи! Да се успокоиш и да не се случва вече  Hug

Добро утро сега и от мен, въпреки че от 6:30 се мандахерцам наоколо. Ядохме, пихме кафе, снасяхме съкровища, михме дупета, писах мейли ... Сега спи вече от час и половина, чак влизах да го проверявам. А аз работя от час и вече имам нужда от още кафе.

Танзу, да е здрава сестра ти и да си намира щастието  bouquet другите неща за запомнянето ще ги записва в тефтера  Simple Smile

# 73
Мимче, подаръка наистина ще е тефтер, химикал и гинко  Mr. Green В хумористичен стил. Ще видим как ще го приеме  Rolling Eyes

Оставям ви, отиваме на разходка с ММ. Не знам от кога не сме имали свободна събота за шляене и кафе навън  newsm78

# 74
Добро утро,момичета!
Няма да затоплям и няма да пия парацетамол!
Амини,Дуфастон не съм търсила тук,но Утрогестана го намерих на 48 евро (30 хапчета) плюс доставка!  #Crazy
Календарът на Зачатие ме води 5г.с. +5д, но може би са малко повече,имайки предвид ранната О и по-къс цикъл.

Уанче,Танзу,да са ви много здрави и удовлетворени от живота сестричките! bouquet
Кейче,ужас,кошмар!!! Hug Дано е за първи и последен път. Ние имаме 3 котарака,които се борят със змиите.Имаме и няколко гнезда на смок.
До после,че патето се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт