Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 200
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Лили,да те пиша тогава и теб в чакащите?

Дано всяка да прегърне своето чудо Praynig.

За утре палатката се отменя #Cussing out.ММ ще ходи да прекарва вода в една вила край Албена.

Мира,ние може и по-рано да дойдем към Бс.
Скрит текст:
ММ като му казах,че във ваше село имало язовир ,очите му светнаха.Даже тази вечер ми вика да сме ви навестили в края на месеца.

# 46
В края на месеца 24-25-26 сме във Велинград, улучим ли се, с удоволствие Simple Smile.

# 47
Уанче, стискам палци за още едно вълшебство да се сбъдне бързо  Hug и на Лилито сущо за другата пролет, и на Котето за още едно котаче.

# 48
Втората половина на юли в Бс супер ме устройва Simple Smile точно ще сме там Wink поне така сме го планирали.

# 49
  • При вещиците
Еййййй, каква бургаска тайфа се събира.
Хоупче аз си я имам пустата ИР, Мира глюкозата е ок но инсулина хвърчи и съм ма метформин. Но преди раждането ми спряха еутирокса, дали не е скочило ТСХ-то!?
Ще се тествам като се върна в БГ. До тогава на режим. Започвам и преси.
Шери, пиши ме!

# 50
Метформина кака го пиеш?

# 51
  • При вещиците
Метформина кака го пиеш?
3х850 на ден. Обаче често забравям Sad

# 52
  • На остров
Благодаря за съветите  Hug !

Иска ни се едно момиченце, но реално не знам дали ще се справим и дали няма да си е автогол, то гаранции няма дали и кога ще стане. Не сме отворили сеозна още  Wink .

Стискам палци на всички от списъка да се похвалят  Hug

Тоби нареждам се под прашеца  Heart Eyes .

Мира стискам палци да получи работата, след средата на юли ако и се пие кафе някой път може да я свържем с моя много близка там Simple Smile .

# 53
Шери, благодаря за прекрасната тема. И поздравления за приема, шансът е бил с вас Hug. Приятно да си изкарате с новата палатка на който и да било язовир Peace
Звездичката, доволна звучиш от новата докторица. Поздравления за Ц и за ТСХ, като момиченце си Hug
Перу, следвай си детето. Както й е добре на нея, щом заспива лесно с 5 мин плач, така да е Peace
Уанче, на погачата сладки неща се сервират, за да му е сладък живота на бебчо. Сладката пита не се получава добре /така ми казаха в една пекарна/ и затова ми предложиха не сладка, но сервирана с мед. Иначе освен сладките неща /сладкиши, пасти, дребни сладки, печени ябълки/, сладки алкохолни питиета /и не само/, аз  сложих сурови орехи – за да е здрав и здравец с червен конец. Иначе има доста поверия – да се слагат монети в кърпата на питката, на масата – лук и яйца /да е устойчиво на болести/, гостенките да оставят конец от дрехата си /за да спи спокойно и да не плаче/ и сигурно още други. Мира и Хоуп са казали останалото Peace
Мира, твоята помощ ще й е от голяма полза в такъв момент. Няма значение, че от разстояние. Мама си е мама. Нормално да е обезверена, давай й кураж. Тя е умна, ще успее.
Жане, благодаря. Дано да не ти се налага да ги ползваш повече Praynig
Лили, и аз съм така за килограмите. Бях слаба и с бърз метаболизъм, ядях за трима и нищо не качвах. Сега за пръв път се сблъсквам с дебелеене. Мислех да си пусна хормони, ама всичко отлагам за след кърменето. За ИР не се бях замислила.
Чесън – много обичаме и ядем. Болят ни стомасите после, но това не ни пречи. Естествено, когато няма да контактуваме с други хора.

# 54
  • В градината...
Аз бях бременна с ТСХ около 1, миналият месец - 4. Но аз не слабея заради нерви.

И аз искам второ, че и трето .Да бях само с 5 г. по-млада  Blush

Уанче, както каза моят док, след бременността си облагродена  Peace Т.е. имаш си млади органи.

# 55
Шери,Перу   bouquet
Евче,надявам се всички вкъщи да сте по-спокойни вече. Hug
Шери,честито!  Heart Eyes
Много интересни теми обсъждахте.Както е тръгнало се надявам скоро да се включвам и аз.
От вчера кървя в светло кафяво,според сестра ми имам спазми,не контракции,все едно сърцето ми туптеше много ниско долу.Днес навъртяхме поне 16-17км пеша.Просто така се случи.Но,пък според Патето театъра,който разиграх в спешното бил невероятен.Бог беше с нас.Приеха ни бързо и ме препратиха в болницата.Млада, много мила докторка ме прегледа.Питаме дали може да ме погледне с вагинално ехо.Момичета,не съм изпитвала по-голямо щастие.Веднага го видяхме.Голяма черна топка с едно много малко ембрионче.Гледаме,гледаме,а то на едно място потреперва.Докато Патето прави снимки тя прави знак с пръст да мълчим.Чува се биещо сърце.И,ме подгони параноята.Тя не разбира и това си беше моето сърце.Тя настоява ,че е на ембриончето.Обяснява ни,че няма право да го прави,защото било много рано и можело да навреди.За кървенето каза,че е нормално в ранна бременност и не вижда проблем.За болките -да затоплям корема и да пия само парацетамол.Не може да определи седмицата точно,но и се струвало ,че съм в пета. newsm78 (защото било много мъничко).
Тези дни намалих дозата на Утрогестана,за да имам докато пристигне другият.Надявам се кървенето да е от това и да спре скоро.
За протокола-обожавам чесън.Даже карам нашите да ми изпращат зелен.

# 56
Дидка мони, честито ти сърчице Hug Аз понеже съм пряма да си кажа - не затопляй корема в никакъв случай, нито краката в гореща вода, такива дълги ходения ги остави за друг път, с кървене се лежи, и дано скоро ти дойде утрогестана.  Има календари онлайн като си зададеш последната дата на цикъла и ти определят в коя гестационна седмица си. Щом имаш ембрион със сърчице си поне 6 г.с.плюс някой друг ден. Hug

# 57
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дидка честито сърчице  Hug и аз като Звездичка да кажа не топли корема, забранени са да взимаш вана и горещ душ. Можеш да пиеш ношпа мисля.

# 58
Добро утро и чао, че ще окъснея за работа ooooh! И аз гледам, че няма много нови постове, а то нова тема имало - пак ви изпуснах Sad Шери, надминаваш себе си bouquet
Тези дни не стига, че нямам време ами и нет нямам, а няма кога да отида да се разправям с вивакомци за тая работа #Cussing out Изобщо голяма боза и сигурно изпускам важни новини Tired
Дидка, честито сърчице и наистина - лягай и не мърдай от леглото, важно е - ще те наблюдавам и ако станеш за нещо друго освен за тоалет ще пристигам с точилката Naughty
Лек и слънчев ден, момичета Hug

# 59
Добро ви утро, пия второ кафенце и открадвам време да се явя. Мира - работя в магазин за книги икони и църковна утвар, уредих се с руския. Добре ми е с точно работно време, почивни дни и климатик.
Дидка честито сърчице, и аз да кажа- не топли.
Лили, Перу и Уанчето скоро да се похвалят с две черти, а аз си отстъпвам мястото в списъка на Уан - браво само 6 седмици след естествено раждане кроиш планове за ново чудо. Шери отпиши ме, ще чакам на полусъединител до август за горния списък. Апропо - помагайте за нова премяна и ник. На Сигма много й завиждам за динената роклА.
За детска или ясла моя опит показва, че всичко е до дете. Дребната я кърмих много и затова не я записах, но сега на третата седмица пита сутрин ще ходи ли и бърза, започна да говори и на кипърски, смесва езиците, сама се обслужва на масата и в тоалетната. Голям напредък.
Друго забравих... миди, петъци ... супер. Утре отивам на моренце, че миналата седмица ми остана една бяла длан на рамото от фактора на децата, себе си забравих да намажа. Хубав уикенд на всички.
Шери чуууудна тема, макове - а тях правила ли си ги?

Общи условия

Активация на акаунт