Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 223
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • София/Стара Загора
Днес ми се скапа целият ден, още от сутринта...
Скрит текст:
нагласихме се с ММ да ходим на пазар...слизаме и ММ вика, а аз вчера съм забравил да заключа колата....да, ама - не....разбили са я....прецакали са стартера....нямаше никакви видими щети по колата ...ключалката малко заяжда сега, но успяхме да заключим....ние нямаме аларма.... и сега ми е едно тъпо....чудим се какво да искали...тъпо ще е ако я гепят, защото е над 20 години, освен за части....ММ казва да не го мисля, ама ми е смотано

# 691
Ех, Манди Sad лоша работа. Да не е оня съсед дето се заяжда?
Днес ще се живее. Някак нормални са температурите.

# 692
  • Варна
Мандиии, не се ядосвай наистина за такива глупости. Важното е, че вие сте здрави. Нашата я разбиваха три пъти. Търсят дребни неща из вътре, нещо, което могат да продадат. Касетофона ни бяха взели и разни дреболии. Сега ако вземат столчето, много ще ме е яд, ама все си повтарям, че това са маловажни неща...

# 693
Мизерници...

# 694
Дона  bouquet честито - добре дошъл на Теодор, да е жив и здрав, много да ви радва!

Честито на всички с поводи тия дни, чета набързо, но с гостите тука въобще не смогвам за нищо.

Перу, голяма прегръдка, разбирам те. Аз мисля дали да не почнете яслата по-рано и да я водиш за кратко време, за да свикне. Дори за час- два да я оставяш ще е по-плавно и ти ще имаш час да си сама със себе си. Мисля че на И ще и хареса и на теб ще ти е по-спокойно като почнеш работа ако тя вече е свикнала.

Добре дошли на новите момичета и късмет

Манди  Hug

# 695
  • Варна
По-скоро изтървани дечурлига-наркоманчета...

# 696
  • Истински се вижда само със сърцето.
Манди  Hug наистина да сме живи и задрави, ама и мен това би ме накарало да се почувствам зле. Някакви кретени да чупят това за което се грижиш и ти е нужно.

Кали вие столчето в колата ли го оставяте? Ние държим само базата вътре.

Днес имам криво и непослушно дете Simple Smile

# 697
По-скоро изтървани дечурлига-наркоманчета...
И това Sick

# 698
  • София/Стара Загора
Ми съмненията са, че най-вероятно има глад за авточасти и са се пробвали...но не са успели да я подкарат или нещо ги е стреснало и са духнали....гадничко е...майсторът ни ще дойде във вторник да види колко са щетите и какво ще трябва да се сменя...отвратителна работа....ММ има един колега, който разнася призовки и той му е казвал, че наркоманчетата действат по заявка, та и това може да е....намерете ни пасат

# 699
  • Варна
Кали вие столчето в колата ли го оставяте? Ние държим само базата вътре.
Да беее, винаги, когато ходим някъде, все има някакъв багаж за качване + бебе и ММ каза "абсурт да монтирам и демонтирам столче всеки път". Дано не им се стори интересно, че те такива неща по-няма къде да пласират. Иначе колата я спираме точно пред входа, пред вратата на магазина и под най-ярко светещата улична лампа, ама това не им попречи да я разбият на 01-ви срещу 02-ри януари. И то не са разбили ключалката, ами най-нагло са разбили единия прозорец с камък. Явно са разчитали, че всичко живо изтрезнява след Нова Година...  

# 700
Дописвам се...

Теодосия, стискам силно палци

Дидка, радвам се, че така сте решили, само спокойствие и хубави мисли сега

# 701
Кали много гадно че са я разбивали.

Но те разбирам за багажа Simple Smile При нас е лесно защото я спираме на алеята пред къщата и лесно се пренасяме, а София директно със стола я сваляме, но като вземем голямата седалка след 9 тия месец ще стои в колата.

# 702
  • В градината...
Манди, гадно е като посегателство  Naughty

Елена, ние стационарен период не сме имали. Аз имам снимка на 1г. като ставам с тортата, седнала и гледам послушно. С И. такава снимка не можах да сколасам да направя  bowuu

Ели, аз мъкнех кошницата с И. до едно време,  след като общото тегло стана 15 кила, вече е трудно. Гаражът ни е на 20-тина метра от къщата. Сега, със столчето няма как и трябва да се мъкнем на ръце и с багаж, затова измислих с ергораничката да я пренасям. И пак си е зор де.

Ние се стягаме за роднински гости, дето ги гласим от миналата година, най-после официално да видят И. Ще печем умрялото от студ агне, че то, завалийчето 1г. кара зимен сън. Голяма какафония ще е, но да минава. Сега мисля салатите, а за десерт май не става торта, а сладолед  Thinking

# 703
Ама днес ли ще ви е гостито? Направи крем панакота с плодове. Или в моя вариант на желирано кисело мляко. След обилно ядене на агне, не знам кой ще има сили за десерт. Може би само тия като мен дето няма да ядат от агнето.
Е за чий ми беше да спа от 13 до 14? Можех още де. Ама някакво много тръшкащо се дете под прозореца ме събуди.

# 704
Даре че няма лошо да поспи човек Simple Smile

Перу на нас колата ни е на две крачки от входа, но аз и не нося кошницата с бебето, това е работа на баща й. Ама при нас е така щото аз не шофирам и не ми се налага по друго време това упражнение.

Да си изкарате добре с гостите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт