Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 216
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • В градината...
Даре, другата седмица ще е, то 3 дни ще се подготвяме. За 20 души десерт не ми се прави, я  и няма да има място в хладилника - 2 огромни тави агне, 2 тави дроб сърма и т.н.

# 706
Манди, много е кофти самото посегателство, гуш Hug
Перу, да си изкарате страхотно с гостите,  и И. да слушка.
Нашата програма много натоварена напоследък.  По-предната вечер на рожден ден на заведение, дребния ходи да танцува пред певеца, прави се на маймунче и спъва сервитьорките. Вчера освен сутринтапомена на свеки, после на гости на едно 2 месечно бебче. К.ни се разсърди, че не му го даваме да си играе, ами искаше го да го сложа в него, и в тоя момент си представих колко е трудно с такава малка разлика, май по-добре да са близнаци. newsm78 След това отрашихме към нашите да им помогнем да приберем дървата и си набрахме вишни. И щото ме хапе кучето/то не че е от днес;) / сложих във фризера за пай и заложих за сироп, студено приготвяне. Чакам всеки момент да се прибере ММ, че го викнаха по спешност и да се подготвяме с бати да ходим на цирк, обещала съм отдавна.
Лили, аз пък казвам да се разписваш по-честичко Hug Има и други, които минават, драсват, ние отговаряме, питаме гинещо, ама отговор не получаваме, щотж те не го виждат ли, не стигат да четат ли...и така като стане няколко пъти и...
Честита половин годинка на К.на Фокси, да е здрав и послушко Hug
Тук е доста жегаво, добре че днес подухва.

# 707
  • Истински се вижда само със сърцето.
Звездичка да си изкарате добре с бати Simple Smile, а Калоянчето просто е грижовен батко вече  Mr. Green

Перу, много хора бе Simple Smile

Даре забравих одеве да кажа, че пак спим сладко в твоето одеялце  Heart Eyes особенно когато сме разстроени много се гушкаме там Simple Smile.

Мария вие до кога сте на село?

# 708
Мария, много горещо, и ти и Дарето при нас - къмто 20 градуса, има слънце, много приятно.

Звездичка, голяма програма наистина, ама теб наистина и кучето те хапе Wink за някои неща е сигурно по-лесно близнаци, да са на един етап, за други като носене и подобни докато са малки е трудно. Добре че Х вече върви  ooooh!

В четвъртък и биха на Х ваксината MFR, днес е с течащ нос, червени очи, без температура, но жална болна... Сега се чудя от ваксината ли е или вирус...

# 709
Ели, пълни ми се душата така като кажеш  Hug Hug
Днес съм с лудите. Събирах във вакуумирани торби дрехи, прах, простирах, готвих, сменях чаршафи .... не съм добре нещо Sad май ще приключвам и ще взимам душ. Кумовете ще минат през нас. Да види кума за пореден път печката - долния реотан или е откачен или изгорял. Последен шанс на двамата с печката им даваме. После ще го мисля.
Мимче, да се оправя бързо Х.

# 710
К.ни се разсърди, че не му го даваме да си играе, ами искаше го да го сложа в него, и в тоя момент си представих колко е трудно с такава малка разлика, май по-добре да са близнаци
Имам пример около мен с добра приятелка, децата и са с 14 месеца разлика, а тя е на ръба на истерията и психиатричната болница, и двете са едни диви момченца , прекрасни. Но само 2 часа в тяхната компания ми стигат. И моята така, иска да взима бебето, последния път за малко да го нахрани с пица.

# 711
 Hug Обичам ви!  Hug

# 712
Прочетох последните десетина страници  Mr. Green

Честит рожден ден, Манди. Пожелавам ти само здраве. Всичко друго се постига  Hug

Честит син и на Донята. Да расте здрав и палав.

Свате, в нашият край е супер жегаво. Що не си седя в Софето Mr. Green

Страхотна Диманка. След две седмици и първа торта.

Лили, на мен също са ми интересни твоите пътешествия.

Ние два дни в Люлин. Ма толкова кеф ми беше. Сутринта общината беше организирала пред нашите блокове детски празник- рисунка на асфалт, детска дискотека, конкурс за детска песен. На мен лично ми се наду главата. Но децата тоооолковао щастливи. Аз    рисувам, маненкото драска след мен. Нищо де, умря от кеф. За награда на всяко дете шоколадово яйце и сладолед. После ме пита- нали утре пак ще дойдем  Mr. Green

# 713
  • На остров
Дидка у дома ли си вече ?
За различните разлики в годините има плюсове и минуси със всяка. Отделно нещата са толкова индивидуални от семейство до семейство, темата според мен е безкрайна и няма грешен отговор.

# 714
Дидка  Hug

Сигме весело сте си изкарали с Лия Simple Smile

Уанче как е Леу?

# 715
  • В градината...

Елена, аз съм на ръба на нервна криза, даже получих пристъп, една вечер се будя, ще се задуша. Не ми се беше случвало.А с 2 не знам какво е  Shocked

# 716
Перу  Hug успокой се. И пусни една от всичките дини, дето си ги понесла, направи място за себе си и Ида (кой го казва само  Mr. Green )

Скрит текст:
Днес имах кофти ден. Чувствам се ужасно сама.
Прогнозата за сходни температури през следващите 2 месеца не ме прави по - щастлива.
Отивам да спя.

Лека и прохладна нощ на всички

# 717
Фокси  Hug лека и прохладна да ти е.

Перу дано скоро се отърсиш, следродилната депресия яко те държи. Ама трябва да се справиш   Hug

# 718
Фокси   Hug Hug
Перу, ясла почасово и време за теб!
Печката ще я бъде. Човъркаха я ММ и кума и обещаха да работи. Аз пък обещах да направя крем карамел.
Всичките ми нокти вече са с надлъжни изпъкнали ръбчета. Четох до преди малко и взех генерално решение да ги мажа със зехтин.
От вас някакви идеи?
Амини, в Ремедиум има течен В12. 21 лв. е. По 1 капка на ден е дозата на ден. Май е за поне 3 месеца флакона.

# 719
Добре бе Перу, като не искаш второ дете не раждай. Не е нужно да се оправдаваш и да вадиш от десет кладенеца вода, че не можеш, че ще се лишаваш. Не дължиш обяснение на никой. Разбере се вкъщи и това е.
Ели, каква следродилна депресия?

Общи условия

Активация на акаунт