Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 206
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Жаре - това е идеята, но си е скъпичко. Много е хубаво маслото, но трябва постоянство.

http://cnd.bg/GRIZhA-ZA-NOKTITE-I-KUTIKULITE/28/view/

Благодаря за инфото за витамините, но съм ограничила добавките на желязо и лецитин.

# 721
  • гр.София
Щото свате никой не ме е питал. Мм се сърди като отказвам,а и нямам право-там ходим за ден два,макс 3. Нищо де,прибрахме се вече.
Вие добре сте се забавлявали с Лия,визирам Лия  Mr. Green  Ти успя ли да излезеш по момински Wink ?
Фокси,дръж се жено! Или си намери мъж  Hug Толкова си оправна,че незнам кой Ша та върне!
Перу,се впряга много за всяко нещо с което се захване,според мен за това се изтощава така,а в тия случаи психическата умора е доста по-силна от физическата. Сигурна съм,че ще се случи това,което е най-добре за тях.
Венци,много ме кефиш. Ще надникна утре във албума!
Ели,имаш си слънце,щом успяваш толкова да си активна във форума Simple Smile . Целувки на София!
А Димана е страхотна,страхотна!
Мимче,как върви във доброволната работа?
Дидка,не с една дума де,кажи как сте,плануван преглед имаш ли?
Шери,успокои ли се А?
Изфиряса ми другото. Ще се върна да прочета и допиша.

# 722
Амини, каква е цената? Да не правя специално регистрация за това. Ами помня, че обсъждахме В12 с теб. Аз съм си взела. Че нали ми беше много ниско и на мен.

# 723
Дона, много се радвам за вас. Скоро и у дома. Да нагушкаш бебчо Hug
Манди, майната му. Важното е, че вие сте добре. Постоянно се случват такива неща. Не го мисли. Имало да става, станало Hug
Перу, много народ ще ви гостува. Къде ще ги настанявате толкова хора  ooooh!А и толкова приготовления ooooh!
Звездичката, много натоварена програма сте имали Peace
Мимче, да се оправя детенце. Дано да не е от ваксината и да е здрава Praynig
Даре, хич не се бях сетила за овулацията hahaha. То сигурно съм забравила как се прави това чудо сексът Joy
Фокси, и на мен не ми понасят тия жеги.
Скрит текст:
Винаги съм търсила топлото, но сега от хормоните или причатках нещо, зимата бях потна постоянно, сега имам чувството, че е 60 градуса. А Б. нямам идея кога да го изведа навън. Като се разхлади той заспива, а навън да спи е безсмислено – едно, че разходката е за него, друго, че легнал се поти много и да не изстине.
За столчето за кола-не го оставяме вътре. Всеки път се носи столче с Б. вътре, чанти и количка. Ама като е в него по-лесно го монтирам.
За разликата на децата – за мен самата е най-добре да имат 4-5 г. разлика. Имаме познати с дете на тази възраст – оправя се сам, помага. Чисто егоистично на мен ще ми е по-лесно. Но годините ще станат множко
Днес гушках малко прекрасно бебче на 40 дни. Невероятно Heart Eyes. Имах чувството, че Б. не е бил толкова малък, а не е минало много време от тогава.
Продават ли се водоустойчиви памперси?  newsm78И ако не – как се водят бебета на море. Аз съм против да водим Б. на море все още, но съм сигурна, че ММ ще ни замъкне.

# 724
  • На остров
Фокси  Hug Hug

Ели по добре е нослето според мен дави се не всеки път. Мъчат ни колики и така.

Перу вашето гости по голямо от нашата сватба  Sunglasses . Много весело да си изкарате !
За другото Сигма е права, като не искаш не го правиш, нищо не е задължително  Peace .

Мария добре прибрала се  Simple Smile , Сигме много активна мама си  bouquet !

Мимче как са гостите доволни ли са  Simple Smile ?

Много неприятно Манди, за колата, но не се ядосвай  Hug

Даре ти доста работа си свършила днес !

Ели как е малката дългокоска, обмислям аз кръщене вече, вие ще правите ли ?
Амини как мина вчера когато беше сама, мислих те цял ден и ти пращах далечна подкрепа Hug

Донна пожелавам много леко да тръгне и кърмене и всичко  Hug

# 725
  • гр.София
Ивка,не водоустойчиви,а такива,които не се надуват от водата. Като гащи са,за вода,иначе дупето е мокро де. Няма да разбере нищо Б от морето,ама той е кротушко,а и за имунитет Wink
Манди,да бе... Мн гадно тва с колата,но се случва често. Имаме съседи 4 пъти им разбиваха колата,що толкова търсеха там и те не знаеха. Една Шкодичка стара беше,махнаха я де.
Мимче,не е от ваксината според мен. Гледай да пресечеш настинката  Hug
Даре,на вътрешно ниво емпроблема с ноктите според мен,не толкова до дамата нокътна плоча. Нещо е в липса на организма ти.

# 726
А сега видях и Фокси какво е написала.
Спокойно, спокойно.. Всичко ще се нареди. Сутринта положението няма да е толкова лошо. Аз ти го гарантирам  Hug

# 727
  • София
Ививка, има памперс гащички за плуване. https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0 … BQKHU78A-EQsAQIHg

Страшни жеги  ooooh! В събота водихме малчо на гости, плацика се в един басейн и беше на върха на щастието. Днес най-после ползва гърнето по предназначение и навреме, та после сяда през пет минути да пишка там, за да му пляскаме. Дано не забрави до утре  Laughing

И аз не съм готова за второ, а по-млада не ставам, ама нейсе. Ако стане чудо, тогава ще го мисля.

Фокси, и аз понякога се чувствам така, нищо, че не съм сама.... Дано си намериш отдушник или рамо, на което да се опреш.  Hug

# 728
  • В градината...
Даре, дано печката да е оправена, но си мисля, че би трябвало да е ок.
Днес беше доста по-хладно, а и ветрец подухваше.

Аз само коментирах поста на Елена, не че не искам дете. Просто ми трябва време, а няма и това ме ужасява.

Фокси, пиши повече тук, нали сме за това. Аз не се оправдавам, просто няма къде да споделя, та давай смело  Hug

Няма да са всички роднини, майка ми са 5 братя и сестри.

# 729
Такъв памперс има в Декатлон.

# 730
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сигме така както Перу пише че се чувства като цяло още от раждането на Ида за мен си е чиста проба следродилна депресия, вече имах един пример пред мен поверва ми, призна си го след има няма 10 години че е било така.

Перу да не ми се обидиш на това заключение Simple Smile  Hug

Уанче ще минат и коликите  Hug София е добре - послушно бебе ми е тя Simple Smile. За кръщене не сме мислили по ред причини. Не искам да кръщавам в сръбска или гръцка църква, няма да се прибираме скоро, а и ако се скофтят нещата заради референдума, няма да смея да мръдна със София, за да нямаме проблеми с прибирането тук после. Догодина живот и здраве ще си го мисля, ако не когато стане.

Пиафче, Браво на Капитана за гърнето Simple Smile

Мария, ама вярно ми се е паднало прекрасно дете, дай боже все да ми е такава Simple Smile

# 731
Ививката, нали, и аз като го държах това малкото двумесечното това си помислих, колко ли отдавна беше това...И как се забравя. А майката на бебето ми вика, е, точно ти ли незнаеш как да го хванеш.  Mr. Green Е да, ама моите вече определено са батковци, и с характер.  Whistling
Ели, има и такива дни, утре ще слушка  Hug
Скрит текст:
Цирка беше много хубаво преживяване, покрай баткото от няколко години насам доста циркове посетихме, много ги харесвам, като дете съм  Embarassed Бати също си мре за тях, и на ютуб си ги търси, и на яве. Последните 2-3 години харесва не само животните, ами и акробатичните номера, интересно му е, вълнува се. Сега съм му направила клипчета, да има да си ги гледа. Този беше Цирк София - за пръв път ходим на негово представление, хареса ни. Ама аз съм си дечко по душа  Mr. Green Балкански обаче са си върха. Бати и на конче се качи, абе голяма промоция нацели днес.
Фокси, утре ще е друго  Hug
Мимче, Х. утре да е добре, дано да е било нещо временно. Hug
Пиафче, браво на Марти, няма да е забравил и утре.  Simple Smile
Черпя ви по едно такова, аз съм приятно изненадана от вкуса.
Скрит текст:

# 732
  • Истински се вижда само със сърцето.
Звездичка радвам се че ви е било забавно Simple Smile

И аз съм като теб Simple Smile малката като поотрасне с удоволствие ще я водя по такива забавления Simple Smile

Това изглежда вкусно, черпя се  Mr. Green

А София беше крива, защото я мъчи коремчето, обаче добре поспа и сега спи, което ме навява на мисълта че ще през ноща може би аз няма да спя Simple Smile

# 733
Благодаря за инфото за бебешките памперси. Не знаех, че има такова чудо бански памперс ooooh!. Аз като руса да питам отдолу се слага памперс нали  newsm78Сега разгледах в онлайн магазините, големи красоти. А размер като избирам реалните килограми или като памперс, по-голям?
Че Б. няма да разбере от море няма, ама родителите му hahaha. И не мисля, че за него ще е добре, де.
Пиаф, браво на голямото ти момче Hug. Много се смях с описанието ти. Чак тук се усети колко горд е бил.  Аз избирам гърне и скоро мисля да се опознават с Б.
Фокси, пропуснах да те прегърна. Не си сама Hug
Добре, че все още има циркове. И аз много ги обичам.
Звездичката, наздраве. По-миналото лято с една приятелка редовно пиехме на Бабълс, Фрутело май.
И двете с нея сме едни пиячки Joy. Много свежо и леко за лятото. Но е газирано.

# 734
  • София
Иви, как ще слагаш памперс отдолу, бре   Laughing Laughing Laughing Само това се обува. Целта е да няма "подаръци" в морето или басейна, докато се плацика. Малчо миналата година много обичаше да го топим във водата на морето. Беше на годинка. Повечето деца обичат водата май.

Общи условия

Активация на акаунт