Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!Бъдещи мами над 35

• 35 207
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
На каква възраст са децата, на които им предстои или току що се е случило запознаване с гърнето? Аз съм във фаза отлагане на неизбежното, май, но пък около мен всички твърдят, че и е рано. Аз смятам, че е почти готова и смятам да и приложа 3 дневното отказване, напоследък станало хит сред майките тук в САЩ.

# 736
Мария, знаех си, че в групата някъде има специалист. И как не можах да се сетя  newsm78 Какво друго да взимам? Освен да си купя витамини някакви за нокти и да пия? Ама кои? Но определено смятам, че зехтина няма да им навреди.
Перу, и аз мисля, че тоя път ще работи печката. Ще я пробвам довечера.
Аз още месец ще помечтая за морето ....
Танзу, къде си с прекрасните кафета?
Елена, какво е това тридневно за гърнето?

# 737
Жар_птица, не пия кафе, ама снимката е супер Heart Eyes

# 738
  • Истински се вижда само със сърцето.
И аз не пия кафе, ама мога да си поседна тая масичка и да не стана Simple Smile а имало и сокче сервирано  Mr. Green

Ха Добриютру  Mr. Green

# 739
Добро утро момичета, аз ще дръпна кафето тогава. Дано е хубав деня ви, аз в събота снимах да ви покажа залеза, над морето беше толкова ясно, че се виждаше Турския бряг. Днес сутринта не виждам перилата на версндата от димна завеса. Вчера на обяд отидохме на плаж с децата и приятелка и след час ми звъни ММ , че се е разразил голям пожар над село и гасят десетина хеликоптера и самолети. Вечерта в 9 беше страшно да гледаш как огнените езици си играят и слизат надолу към къщите, заради вятъра беше ясно поне, сутринта е утихнал и към 6 са овладели огнищата, които са наблизо, но сме в димна мъгла. Зима изгорени пожарна, един къмпинг нагоре по пътя и продължават да гасят по билото. Едно селце на високо по пътя на вятъра ги евакуираха горките. Добре че морето е близо да пълнят вода хеликоптерите, че язовирите са полупразни.
Дребното го боля ушето снощи, сложих топло олио - знаете ли и нещо друго да помага, че сме официален празник и всичко е затворено. Ако пак писне довечера и аз ще ревна.

# 740
  • В градината...
Шери,

Летни жеги, палещ зной, за две черти се хвърляме във бой!

Добрутро!

Утрото е винаги по-хубаво от вечерта.

Теодосия, мале, с тези горещини и пожар  ooooh!

# 741
Жаре,прекрасно кафе.Ако може да съм там и да релаксирам няколко часа..

Ививка,на А. минала година му взех памперс гащи за плуване,същия размер като обикновен памперс.А.много плака от морето,когато се опитвах да му потопя крачетата.

Фокси Hug,дано мине бързо този период.

Манди,много неприятно.И нашата кола я бяха разбили,когато Мими беше бебе.

# 742
  • Варна
Добро утро!!!
В понеделник след хубав уикенд...
Ние бяхме на селото при нашите и при свеки... Хубаво си изкарахме. Но Мира дето казва, за какво ни е къща като имаме две... ох, там кипи едно земеделие... След като реших да помогна на майка да изчистя една камара грах (нямах представа, че граха идва от такава шума...), казах на ММ да ми обещае, че като си купим къща няма да гледаме грах! Всъщност ще гледаме само басейн, цимент и райграс... и цветя... Другото не мога да го поддържам...
Манди, много гадно за колата... Ей, големи смотаняци! Моята кола също няма аларма...
Перу, голяма шетня те чака значи... Ама поне имате онзи хубав навес Simple Smile Като каза за десерт, аз правих ей това от рецептите на Йоли. Много хубаво стана. Особено с топка сладолед... Между другото скоро правих на Инчето ягодовото тирамису, но с малини. Стана супер! (то беше преди две седмици, не помня дали споменах)
Лили, и аз не знам защо реши, че си невидима... За мен си толкова видима и толкова много ви се радвам на снимките във ФБ! А тази Ясмина... бебе-картинка! Момичетата са ти казали, наминавай по-често и ни мятай по едно разказче...
Звездичке, толкова ме размечта като спомена "цирк"... Хубаво е това винце, така ли? Аз всяка вечер си пийвам по чаша бяло винце или сайдерче (това като излезем)... Ще пробвам това, което си предложила с удоволствие.
Хайде, мацки, хубава седмица и много Усмивки от мен!

# 743
 Laughing Peace
Супер заглавие Перу, веднага ми изникна мелодията от " На всеки километър" - нас не ще ни уплашат пожари, нас не ще ни уплаши дъжда- ние сме на всеки километър...
По едно време бях започнала да издирвам и сравнявам времената в езиците, които зная - дали има по- завъртян от българския.

# 744
  • В градината...
хахаха, Евче, наивно! И аз така мислех. В темата съм разказвала как сме ходили до морето и на плажа чоплихме един чувал грах, ама ти не си ме чела тогава  Joy Joy хубави времена бяха. Тогава се заричах, а сега ... ето, днес някой трябва да обере моя грах и да го пощи  Whistling

А за къщите са много прави всички - имате си две. Най-много един фургон да сложите в едно празно място, ако чак толкоз искате да сте сами, има си начини и той да стане като къщичка.

Венци, уби мА  bowuu

# 745
  • Варна
Ама техните къщи са на 65км. Аз искам къща на максимум 20км. от Варна. Твърде градско чадо съм за да ида толкова далеч. А и искам да живея там постоянно, но да работя в града и да бъда в града толкова често, колкото ми се иска. Не мога да се лиша от вечери с приятели и изобщо от контактите си... Варианта "живот в града-къща извън града" е само ако къщата е близо.

# 746
  • В градината...
Дам, Кали е по-далеч от теб, отколкото ние от града.

# 747
  • гр.София
Даре кафето е супер! За изграждането на ноктите отговарят мн витамини и минерали,но за външния вид,формата и повърхноста отговаря желязото. Аз навремето бях доволна от Гератимн Нео!
Специално за теб пиша,че по-Гала дават за В12!!
Венци,радвам се,че няма опасност за вас!

# 748
  • Пловдив
Венци,за ушето...чела съм сок от праз.Виж в нета...http://www.dunov-knigi.com/bolki-uhoto-p-3491.html
 Hug

# 749
  • Истински се вижда само със сърцето.
Теодосия радвам се че сте добре и пожара не е съвсем до вас  Hug Да се оправя бързо мъничето  Hug

Евче като си купиш къща тревата гледай да е само райграс Simple Smile че тук са барнали една тревна смеска и като окосим и после завали и пропуснем различното от райграс така избуява нагоре все едно една година не е работено в градината Simple Smile.

Перу много хубаво заглавие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт