Лека бременност!Аз изпратих мъж ми в Сърбия тази нощ, ще е там до събота, Ники ходи да го търси сутринта в спалнята, и сега ми се спи, ще увелича кафетата сигурно.
Приятен ден
) и много усмивки 
.... прибира се късно, събота и неделя все нещо изниква и хуква нанякъде ... и така 
затова си обикаляме сами с хлапетата... ама тук из СФ
една служебна
и като се попрестраша и ощракам малко като
, че сега почти не карам
да станем малко по-мобилни и независими с децата и да не гоним все половинката, да се оправяме самички и да скиториме
, че аз по душа съм големо миткало и сега ми е много терсене

и за това така се радвам на другите:lol: 
ти ме убиваш .... цяла сутрин ти се чудя на смелостта за хлапета с такава малка разлика..... а ти и близнаци даже искаш
или има кой да помага !?!?
и преди малко се обадих и ... на мама гарджето е заспало

Страхотен пикник сте си направили 
Пък може и близнаци да се окажат,знае ли се
, ако имате в рода.... 
И без това кашля отвреме на време и ни отложиха ваксината за другата седмица.Сега ще пие сироп Флудитек и кафявите капки Коларгол.Ама незнам как ще му давам сиропа,не иска и ми бяга.А той е така вкусен ,като банан мирише и има вкус.
същото си яде ,няма промяна.....иначе горе-долу добре яде,ама нищо се не лепи...
Повече го засища,а и от финансово съображение също ми е много по-евтино....

.
В неделя мъж ми заварва и ве4ерта му дразни едното око. Ставал през ноща да си капи капки "Визин" и ги е забравил на нощното шкаф4е. Сутринта става Емили и ги отваря и изпива
След което постоянно спи и става много отпаднала. Оттам се 4увам с докторката ни и тя ми казва веднага да тръгваме към Пирогов
Там веднага ни приемат и я слагат на системи. Милата как е плакала и се е дърпала
А,онея ку4ки само и крещат,4е била лигава, що изпила капките, да не ревяла,4е щели да изгонят майка и
Само мъл4ахме с мъж ми,4е знам ли ако се развикаме да не вземат да я оставят
Овцете не спираха да крещят
Искат урина, оставям аз урината няма един 4ас кой да я вземе. Ина4е ми крещи да бързам за урина
Развиках се накрая
Те направо прекаляват. Казах,4е искам да си тръгвам,неможело трябва да стоим 48 часа,а не 24. Няма кой да и махне абоката от ръката,на вси4ки в стаята ги махна но не и на нея
Три пъти и повторих да и я махне. Не и не. Ей сега и заминава
Взех Емили отидохме в стаята казах да и махне абоката отново и,4е искам да изляза по собствено желание. Махна и я най накрая със злоба, естествено. Разписах се и си тръгнахме.
И само вика "не боц, не боц"

Докторите и казали ,че повече не може да има деца, тя имала вече едно нейно и две доведени ,но в един момент се оказала бременна с близнаци.