СепТемвриЙскатА Мама доБра шАри ПъстРи яйчИца за ПослушнИте ДецА!!!

• 10 942
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Цитат на: Сватята
Аз пък му скрих на Калоян шишето с биберона, че в яслата не ги искат ....   и сега само ходи и вика "шише...шише..."   ама няма   иначе пие и с накрайник, и със сламка, и от чаша, и от тия шишета от мин.вода дето имат капачка като на препаратите   ама пусто все шишето си търси ... друго си е да си цокне   ама няма   вика...вика, пък като съвсем ожаднее пие - къде ще ходи 

..ох,милото!Да му нацелуваш муцката от мен Heart Eyes Hug Ей,мами кога порастнаха тез хлапета бе? Crazy ....малките ни сладки бебочета... Rolling Eyes ooooh! Heart Eyes

Цитат на: Дорка
Емили снощи не се е будила нито веднъж, спинка си много спокойно 
...нали ти казах! WinkУдържала си фронта,браво на теб! Hug

Мами,днес моето братче(с 3 години по-голямо от мен)си прави курбан за здраве!Има автосервиз и преди няколко години преживя енцидент с една машина в сервиза и си отряза единия пръст на ръката(,а можеше да е по-лошо  Sick)Голямата му щерка,пък вчера направи 10 годинки,на леля сладката принцеска. Hug Та ви черпя виртуално за тяхно здраве!  cook Wine Glass
ооох,толкова ми липсват всички... cry

# 136
Мами,днес моето братче(с 3 години по-голямо от мен)си прави курбан за здраве!Има автосервиз и преди няколко години преживя енцидент с една машина в сервиза и си отряза единия пръст на ръката(,а можеше да е по-лошо  Sick)Голямата му щерка,пък вчера направи 10 годинки,на леля сладката принцеска. Hug
ооох,толкова ми липсват всички... cry

ДА са ти живи и здрави и двамата и много скоро да можеш да ги прегърнеш  hug

# 137
  • София
Честит имен ден на Жожи и всички празнуващи!

Наздраве и на близките на HOLY!

Днес е много хубав ден и дано всички да се позабавлявате!

# 138
Благодаря мнаго на всички ви!!! Laughing Hug
Ние вече цял ден празнувам, и вече ми е замаяна главата и съм опиянена от водки,ракий ,бири и прочее.... Mr. Green Crazy Жожи само вилнее тук ,бързо ще се умори и ще заспи ,даже незнам дали ще иска и да вечеря щото цял ден яде сума ти неща сладки,соленки ,баници,шоколади и тем подобни:mrgreen:
Много хубави подаръци си има ,камиони,коли,кубчета и т.н....
Поздрави от нас и много целувки!
Айде аз изчезвам ,че още не сме свършили с празнуването,продължаваме до като не ни се приспи! Наздраве! Grinning Grinning Grinning  bigdance2 cheers Drunk cheers

# 139
Момичета желая ви лека седмица и по-хубаво време за разходки  dazzler1

Да ви поплача малко на рамото, може ли ?!?!?!  Cry
Преди малко си оставих сърчицето в яслата  Rolling Eyes пуснаха ме вътре да разгледам и да постоя малко с него  newsm78 беше му интересно, но като, че ли усещаше какво го чака и само се галеше в мен  Sad после сестрата го гушна да ме изпратят и той миличкия така жално се разплака и само вика "мамо...мамо.." и протяга ръчички   Sob 
Добре, че поне му дадоха биберона, че да се успокои по-лесно  baby_neutral
Мисля да мина по-късно като ги изведат на разходка и да надзърна лекичко какво прави, че направо ми се свива стомаха ... все едно някой е откъснал нещо от мен ... пусто като не съм научена да си давам децата на друг и сега толко ме боли  Sob

# 140
  • Велико Търново
Ox, Вярка - като се сетя как ревях с каката пред  детската градина, хем беше голяма - на 4 и като си представя какво ти е на теб сега Cry всичко ми се свива на копче Cry
Дано на Коко да му хареса и да свикне по-бързо .

Бобчо всяка сутрин , когато трябва да изляза за работа, баба му го взема и отиват на терасата да гледат гълъбчетата, щото иначе застава зад вратата и мучи сърцераздирателно, а аз мятам бързо през вратата чантата и обувките и се оправям отвън - само гледам да съм горе-долу облечена  Simple Smile
Не ми се мисли как ще е като опрем до ясла Cry

Всичко ще мине и ще замине - ами ние ще побелеем ей така  Sad

# 141
Ооо,Вярка мила едно голямо гуш  Hug и цун от мен  Heart Eyes !Знам,че е тежко,но бъди сигурна ,че ти страдаш повече от него. Peace Пази си нервите и си мисли,че съвсем скоро ще плаче когато отиваш да го вземеш първи от яслата! Wink

# 142
Ооо,Вярка мила едно голямо гуш  Hug и цун от мен  Heart Eyes !Знам,че е тежко,но бъди сигурна ,че ти страдаш повече от него. Peace Пази си нервите и си мисли,че съвсем скоро ще плаче когато отиваш да го вземеш първи от яслата! Wink
Благодаря ви за успокоението, знам, че ще свикне и може би ще му хареса дори, но това хич не ме успокоява за момента  Cry дори се чуствам малко като предател, че толко малък го давам на чужди хора след като целия му живот досега е само с мен  Rolling Eyes HOLY ти поне знаеш какво е да си без никаква помощ от баби и др.подобни  newsm78

Вчера миличкия се е справил горе-долу добре, плакал е в рамките на нормалното както се изрази госпожата  Sob Минах по едно време докато бяха навън и той си играеше, после си го взех спокоен  Wink Изплака ми се като ме видя и по пътя до вкъщи само нещо ми бъбреше  Joy След обяд и снощи беше много добре, сутринта стана в 6.30 усмихнат, тати ни закара ...маха му, раздава целувки, като се качихме все бъбреше докато го преобуя  hahaha ..... и тогава
излезе някаква друга госпожа дет не сме я виждали още ... ама точно като учителка от детско филмче ... строг поглед, зад очила, опъната на кок коса и леко начумерена  #Crazy направо го издърпа на вътре ... а той писна от сърце ... на коментара ми, че бибероната му е в шкафчето, ако се наложи ... ми изсъска, че няма нужда трябвало да се оттучва от нея и ми трясна вратата под носа  #Shocked
Направо ме уби, заедно с всичките ми надежди, че ще минем гладко по пътечката на яслата  no Честно да ви кажа много ми е зле ... така се молех да е здрав, по-малко да боледува и да попадне на добри учителки, ама за последното вече не съм сигурна  newsm78

Ооо поне ви се оплаках... добре, че ви има  Wink дано зверчето ми да е добре  Praynig

# 143
  • Стара Загора
Здравейте,
Вяра скоро ще свикнете и двамата Simple Smile.
 Аз мисля септември да я давам на ясла ама таткото и свекървата  не искат та ще видим какво ще стане. Сега я гледа майка ми, но септември като свърши платеното майчинство се връща на работа.
Бяхме в Търново в събота и неделя и нали беше празник се надявахем да има звук и светлина този път носехме камерата и се бяхме приготвили да снимаме, оба4е нямаше висяхме там 4ас и половина докато се усетим,че няма да има, а така ни се гледаше.
Ники беше много доволна и постоянно целуваше бебето на кумците  и му викаше"бебе". Беше много смешна като докопа проходилката сложихме я в нея и тя я вдигна и така върви голямо шоу Simple Smile.

Доскоро

# 144
Здравейте момичета! Вергилия съм.
Не съм писала толкова отдавна тук, че чак ме е страх, че няма да ме приемете.

Истината е, че нямаше нищо ново около нас, и нямахме с какво да се похвалим или оплачем.

Сега ще изчета цялата тази тема, за да видя какво става с вас, и ще се включа с въпроси.

Ако ме приемете пак тука с удоволствие ще се включвам, и особено ще търся съвети.

# 145
Чудни яйца сте боядисали, разгледах ги.

Тъкмо гледам снимките на Тано, на Бобо, на Емили, на Жори, на двамата юнаци на Вяра - пораснали са. Коко каква прическа има.  Grinning

Холи все така твори чудни курабийки.  Mr. Green

Гледам правите опити на гърне, махнали някои бибата.  Sunglasses

Успех на Коко на яслата. Милото.

# 146
Успех на Коко на яслата. Милото.

Благодаря и добре дошла отново   bouquet ще те приемем разбира се, иска ли питане  Joy

# 147
А да се отчета, преди малко си прибрах зверчето и вече спи даже.
Казаха, че бил по-спокоен от вчера (каквото и да означаваRolling Eyes хапвал изборно, само каквото той реши  Joy и щял да свикне скоро, както се изрази с усмивка  Shocked начумерената госпожа от сутринта newsm78

Като минах към 10 и половина си играеше с децата навън .... а като отидох на обяд да го взема ревеше на вратата и блъскаше яко по стъклото, чак долу се чуваше  Laughing отдалече си го познах  hahaha щом ме видя ревна с пълно гърло   Sob а като му отвориха ми се метна на врата  hug, спря да плаче и започна да ми обяснява нещо  Smile кой знае може и да ми тегли една  #Shocked ама нали не му разбирам, та му се радвам   loveuuu

# 148
  • София
Вяра,много гадно бре...........
Аз имам чуството че такова нещо не мога да преживея.........ама къде ще ида като ми дойде до главата.
Като знам как ми изтръгнаха Стела пред  операционната Cry,пък аз си мислех че е по-цивилизовано и ще я гушкам докато я приспят.

# 149
 Mr. Green

Много интересно звучи отстрани за яслата.

Вяра, вярно ли е, че за да го вземат на ясла трябва да може да се храни сам?  Thinking

Защото Иван не се справя много успешно, хвърля по себе си, изобщо не се спира на едно място като яде и аз го гоня с лъжица.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт