За детските бански

• 2 931
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
  • на кой му пука, майна

Довечера ще пусна снимки да ги видите .   bouquet

Чакаме снимки  Grinning

# 31
Ето ги банските : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13802&AlbumId=49233

Извинявам се , че така през BG PHOTO , ама малко бързам и неможах да ги кача в темата директно !  Hug

# 32
Банските са супер Peace

И аз искам такива..............

# 33
  16 лева от  ДаНет

аз поръчах този и го чакам тази седмица да пристигне,а по магазините за сега не съм попадала на детски бански - май още е рано

Точно тези са на Bambino mio.Днес си взех една малка книжка брошура от аптеката.Рекламират продукти на Bambino mio.Тези памперси не са като обикновените(хартиените) , а от плат , но в средата вътре имат специална платка , която пропуска влагата само от едната страна(същото , което прави и памперса).За многократна употреба са, перат се в пералнята.Банските са на същият принцип , пише че имат издръжливи ластици отстрани , които не пропускат вода на вътре и явно са от специална материя , която не пропуска вода.Ако е обикновен памперс ще попие много вода и ще стане огромен , ще тежи и ще започне да дърпа детето на долу от тежестта.

Хайде като пристигнат банските banbino mio да ги пробвате в банята и да пишеш как са.Много ми е интересно Simple Smile

# 34
Добре, де, как пускате дете на 1 година по бански? Освен естетически вид каква е ползата от него? Като се наака и напишка какво? Тази година и ние сме на море, та да съм подготвена...

Последна редакция: вт, 18 апр 2006, 13:22 от toninna

# 35
  • на кой му пука, майна
Ето ги банските : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13802&AlbumId=49233

Извинявам се , че така през BG PHOTO , ама малко бързам и неможах да ги кача в темата директно !  Hug

Наистина са много хубави  Peace

# 36
  • При хората, които обичам
Добре, де, как пускате дете на 1 година по бански? Освен естетически вид каква е ползата от него? Като се наака и напишка какво? Тази година и ние сме на море, да да съм подготвена...

Василена беше на 10м и малко. Във водата я топвах с бански. Излизаме, поизплаквам от солената вода и слагам памперс. С него си стоеше в количката или по пясъка. Не се случи да се наака. Може и да е пишкала в морето Mr. Green, ама то големите пишкат, та аз ще искам от бебе да се въздържа.
А миналата година си беше с бански.

# 37
Като се наака и напишка какво?

Ами почистваш Mr. Green(ако се наачка де), и стискаш палци да не се случи.
При нас нямаше аварии,но винаги си носих  памперс - гащи и къпрички.

Ако не искаш да " рискуваш ",банският може да го ползваш само когато сте във водата, а след това подсушаваш и слагаш памперс.

# 38
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Миналата година бебко беше по голо дупе на плажа, тази също ще е

# 39
Моля някой да посъветва каде може да се вземе бански на момче 1.5.
Предишното лято му вземах 68 см от ТСМ а сега не мога да намера.

# 40
  • София
Аз също се притеснявам да не стане замърсяване и инфекция от пясъка, но се чудя банския дали ще помогне newsm78 Като я оставя да си играе в пясъчника сега с памперс, върху него закопчано боди, чоропогашник и гащеризон и...после вадя поне чаена лъжичка пясък от памперса...полепнал върху намазано с крем дупе Close
Кажете при по-подвижните деца не влиза ли пясък и през банския?

# 41
сега в сайта на ТСМ има детски бански по 4лв за над памперса,какво мислите за тях,дали ще биват.До годинка са.

# 42
А от къде може да се купи хубав бански за момиченце на годинка?  newsm78

# 43
  • София
А от къде може да се купи хубав бански за момиченце на годинка?  newsm78

Аз много харесах едни сини момичешки в Бокал. Цели са! Ама ми е малко тъпо да я облека в цял бански newsm78
pipiole, снимката на аватара е супер!

Последна редакция: ср, 19 апр 2006, 21:32 от M_I_A

# 44
аз имам няколко чифта бански ,подарени на детето ми от разни приятели.но не ги обуваме,защото на детето му е най-удобно да си ходи голичко по плажа,освен това да се слага памперс,когато сте на плажа е малко странно.

Общи условия

Активация на акаунт