KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 78

• 77 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
                          От днес - с една от руските гостенки/ Лена/ Grinning Grinning

Благодаря за прекрасната снимка! bouquet Hug

-----------------------------

Чета коментарите тук за Пойраз...Позагледах още в началото първи епизод, но нещо не ме грабна и нямам идея какво се случва в този сериал. Но от новинките тук и там знам, че спечелиха награди, загаджеха се Бурчин и таткото, също, че малкото карадайче участва...И какво?
В КД го взривиха, сега - го оставиха без татко, така ли?

Сериал без главен герой може ли? Явно да. Нали и Нургюл така шитнаха, продължи се сериалът.
Много хора пишат, че после няма да гледат, но пак се изглежда.

Права си, Майдрим.  Heart Eyes Hug Ама шока от видяното те кара да го правиш. Точно днес разправях на едната девойка от екипа по преводи, за подобна ситуация. Когато ни пуснаха бомбастичния фрагман за финала, не само че ревах като бога  Cry ами и хлопнах капака на компа него ден. Включих го само за да кача готовия предходен епизод. Казвах, че няма да гледам, че не искам... ама  Wink Ама е гадно.  Confused

# 136
# 137
Привет Hug

Много бях разстроена покрай драмата на Цвети, и за капак снощи инфарктен финал на Пойраз Shocked

Пойраз има добър рейтинг и добри сценаристи- нормално е да искат да заснемат нов сезон.И понеже сценаристите наистина са добри, любопитно ми е по каква пътечка ще тръгне 3 сезон. Вече има тук- там подсказки ,че Пойраз е жив.  Малкият- голям артист- Атаберк играе страхотно, все пак има школовка като хулиганче Grinning

Аз съвсем случайно го загледах в бокса- дори не знаех ,че е турски- имаше преведени само 5 серии- първо ме грабна драмата на баща и син, а по- късно си помислих ,че ще е подобен на "Под прикритие"... забавлявах се с тримата мускетари... и така до снощи ooooh! когато ни поляха със студен душ... не, не съжалявам , че го гледах.

# 138
# 139

Ти...този джентИлмен ли наричаш хулиган!???  Joy Joy Joy Joy

# 140

Косенце, потребителка на име Marina Stroganova е написала, че е сложила пет разказа за срещите в Истанбул, но в "моята група". Не знам коя точно е нейната група, но видях, че е една от администраторките на затворената група на КД. Можеш ли да провериш по този профил какви постове ще ти излязат, защото аз последният, който виждам е от 29 май. Може би не ми излизат постове, които е слагала в закрити групи.

Когато имаш време, разбира се.

Или Галка  Hug, виждам че и тя има достъп.

# 141

Не ми се гледат убийства, мафиоти, погребения и т.н.

Искам семейни истории. Отношения родители- деца, семейни партньори, отношения между приятели, между колеги. Въобще човешките отношения да са в центъра, с психологически издържани образи.

Екшъни пък изобщо не гледам. Така че Байрактаров ще мине без мен, ако е вярно, че сериалът е полицейски, разбира се.

Исторически сериали обичам, но турската история не ме вълнува особено. Ако в сериала на Халит забият прекалено  в историческите събития и неща, които само те си разбират, трудно бих го следила.

За другите нови сериали още не съм срещала инфо на каква тема ще са.

# 142

Косенце, потребителка на име Marina Stroganova е написала, че е сложила пет разказа за срещите в Истанбул, но в "моята група". Не знам коя точно е нейната група, но видях, че е една от администраторките на затворената група на КД. Можеш ли да провериш по този профил какви постове ще ти излязат, защото аз последният, който виждам е от 29 май. Може би не ми излизат постове, които е слагала в закрити групи.

Или Галка  Hug, виждам че и тя има достъп.

А да, Марина е единия админ, а Нинола е другият!  bouquet
От работния компютър не мога, довечера ще ги намеря разказите на Маринка и ще ги копна  Peace

# 143

Или Галка  Hug, виждам че и тя има достъп.

Там, там.. само това е групата, Варничка.  Peace И тези, които качва в групата не се виждат като публикации от др потребители.

# 144

Там, там.. само това е групата, Варничка.  Peace И тези, които качва в групата не се виждат като публикации от др потребители.

Ами тогава ти ще помагаш, слънце.  Grinning Grinning

Или аз бях слънцето, ти си  месечината.  Joy

Благодаря и та теб, Косе.  bouquet

Когато стане.

# 145
# 146

Моля тези, които имат достъп до руския форум, ако излезе нещо, прехвърлете го в темата. Аз пратих заявка да ме допуснат, но още не са го направили. Може и да им съм се сторила подозрителна, защото имам само регистрация и нищо в профила.  Laughing Laughing
И мен не ме искат, снощи търсих линка да опитам пак, но Косето го е изтрила или от мамата са го изтрили, не знам  newsm78

# 147
Галка ми изпрати някои постове.  dancing dancing

Мерси, Галюш!  Heart Eyes

Сега ще почна да ги превеждам, докъдето ми стигне времето.

Не знам как се е държал Али на концерта на баща си в Бахрейн, но на концерта на Берг, сред останалите деца и своите близки, преливаше от енергия. Енергия на квадрат. Нашият адреналин също беше на макс.
Какво ли не прави...В началото шаваха с момченцето на Уур / това е мъжът на Сема/. Той го държеше в ръцете си. После Али също отиде в ръцете на Халит. Така се уви около него, че Халит вместо Берг виждаше бермудите на Али. След това реши да седне на стълбичките, водещи към сцената. После сложи една от пластмасовите поставки за деца на пода и започна да се пързаля с нея.
Още вчера забелязах, че Берг е много динамична, прави всичко много бързо. Не само успяваше да разказва приказката, но и правеше знаци на Халит да усмири Али. Направихме доста видеа, но ще ги кача, когато се върнем. Когато диригентът покани децата на сцената, Али се втурна към майка си. Вземаше по две стълби наведнъж. Диригентът първо подаде палката на едно момиченце, после на Али. Той започна много енергично да дирижира...залата.  JoyБерг и диригентът дружно се засмяха и обърнаха Али с лице към оркестъра.  rotfImao

С такъв възторг размахваше ръце, че в един момент Берг с жестове ни показа изражението на лицето му. Когато Берг спираше да чете, за да се включи оркестърът, всеки път поглеждаше към Халит, а той всеки път й изпращаше въздушна целувка.

Когато приказката завърши, синът ми отказа да излезе на сцената, за да поднесе цветята заедно с Лена. Тя не се вписваше много със своите 1.77 см в детската градина наоколо. И на двете представления залата беше пълна. Имаше основно майки, татковци и баби с деца. В нашия случай беше обратно- три мами и един малчуган. Никита беше горд, че Султанът го е познал и му е кимнал, но и се срамуваше. /те предния ден са били в кафенето и Халит го е видял тогава/
Наложи се Лена и Олга да се качат на сцената и да поднесат букетите. Берг беше много щастлива .
След края на мюзикъла Халит с Али и семейството на Сема излязоха от друга врата. Вероятно са завели децата да обядват. Ние в еуфория застанахме на опашката за автограф от диригента Хауърд Грифит. Не мога да не отбележа, че е забележителен и много интелигентен диригент. Много весел, прекрасно разказваше и показваше всичко самият той. Не отказа на никого автограф или снимка.
😚💖

-----------------------------------------

Получи се страхотно, че настоявах да отидем точно на представлението от 14 часа. Разсъждавах така- ако на Али му е харесала репетицията, той непременно ще бъде и на представлението. Ако отиде на това от 12 часа, не би останал и за второто. И реших, че е по-вероятно Али да бъде на втория спектакъл, за да могат всички да си тръгнат заедно след това и да празнуват. И логиката не ме подведе.

С големи усилия намерихме прилични букети. Не съм си представяла, че в Истанбул бизнесът с цветя е толкова зле. Някакви старци продават, какво разнообразие могат да осигурят. Както и да е, взехме едни розови рози и тръгнахме към центъра Зорлу с надеждата, че там ще открием някакъв цветарски магазин. Оказа се, че такъв изобщо няма.

Заехме места на третия ред. Тъкмо се бяхме настанили и видяхме по стълбите да се спускат Халит с Али, Уур с момченцето на ръце и Сема с двете им дъщери.

Публиката зае места. Светлините угаснаха. На сцената излезе оркестърът, след него диригентът и последна Берг със сплетена коса. Приличаше на момиченце. Няма смисъл да преразказвам приказката. Това е представление за малки деца и ученици в шеговита форма, запознаващо ги с музикалните инструменти. Всичко беше много интересно и се разбираше, дори да не знаеш езика. На заден план имаше слайдове, върху които бяха показвани страниците на книгата с приказката, която Берг разказваше.

Тя излезе на сцената, поклони се и  първият й поглед беше насочен към нейните мъже. А когато диригентът я представи, Али така силно ръкопляскаше, че се наложи Халит да се наведе към него и да му каже две приказки. В самото начало Берг много се вълнуваше, но после толкова се увлече в приказката, че се превърна в прекрасен разказвач. В продължение на час и петнайсет минути показа невероятна палитра от емоции- от нежен шепот / за най-малките/ до гръмогласна гротеска. Променяше не само изражението на лицето си, но и гласа си, направо до неузнаваемост. Говореше и високо, и тихо, с тънък, с дълбок глас, припяваше, танцуваше. Имах чувството, че ако не бяха дошли оркестърът и диригентът, и без тях прекрасно щеше да представи приказката.

................................

Това беше нашият ден. Тъкмо приключихме с автографите, снимките и подаръците и пристигнаха приятелите й, сред които беше и Неслихан. Почти всички бяха с кучета. Целунаха се, не лишиха от целувка и кучетата. Кафенето беше пълно. На някои от тях даже им се наложи да седнат на стълбите, където пушеше Берг. Тя сама им изнесе табуретка, върху която поставиха кафетата.

Кучетата започнаха да си играят. Каспър е много весел. Закачаше се с кучето на Неслихан. Нейното май се казваше Зули или нещо такова. Всички ги наблюдаваха и се смееха. Наистина беше забавно. Ние също се развеселихме. Трябва да кажа, че всички са една бохемска групичка и се държаха много дружелюбно.

В следващия момент шофьорът докара Али.

Али е една малка Берги. Само че момченце. Малка Берги, в смисъл, че даже за минута не седи мирно. Много беше приятно да се види как тича с разперени ръце към Берг и вика "аннееее". Тя го прегърна и започна да го целува. След това Али изтича при Халит и се опря в него. Халит по мъжки го обгърна с една ръка. После отново хукна при майка си. Тя го преоблече, стягаше му шортите. Може още дълго да описвам всичко това, а може просто да кажа "Али е едно много щастливо дете". Всички го целуваха, прегръщаха, щипеха по бузките, а той, както и Берги, мина да погали всички кучета.

Нямаше как да снимаме, защото знаем, че Али не обича, а и Халит винаги моли репортерите да не го фотографират. Даже в един момент ми се стори, че Халит се напрегна, когато видя телефона в ръцете ми, но аз снимах Лена и когато видя това, ми се усмихна. Изобщо, и двамата бяха в прекрасно настроение и това се усещаше. Шофьорът, след като доведе Али, прибра Каспър и ние решихме, че Берг отиде с него до ветеринарната клиника на съседната улица. Забелязахме клиниката, докато търсихме къщата на Кенан. Неслихан също пое в тази посока. Постепенно компанията се пръсна. Щом Берг и Али се върнаха, почти веднага й донесоха обяда. Мисля, че си го поръчаха от съседното кафене. Берг тихичко седна до стената с картината да се нахрани. В чинията имаше късчета месо, домати и рукола.  Ето това се яде, когато искаш да си строен. А ние все афогато, че афогато /кафеено-сладоледен десерт/. Али гризеше кафеени зърна. Халит през това време седеше и разговаряше с приятели. Човекът с него  страшно ми заприлича на Еркан Петеккая, но не си свали очилата и не мога да твърдя със сигурност. Пиха чай с лед. После дойдоха още клиенти. Съвсем не останаха места.

ЩЕ ПРЕВЕДА ДРУГИТЕ ПОСТОВЕ ПО-КЪСНО ДОВЕЧЕРА

Ще преведа отново и текста от вчера, защото той беше превод от английски, но сега като гледам оригиналния  руски вариант има доста неточности.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 17:15 от varna_2

# 148
Момичета,  bouquet Варна  Hug  bouquet bouquet

Благодаря ви, че ни доставихте удоволствие с разказа на руските фенове.

Много е интересно, когато някой очевидец споделя впечатленията си за нашите любимци.

# 149
Варна,едно г-о-о-о-о-о-о-о-ля-мо,благодарство! love001 Two Hearts
Хулиганки,спомняте ли си тази сцена?/Що за глупав въпрос от моя страна?Току що ми попадна този стар колаж  /Какъв любовен екшън беше само?. Представям си как сте се кефили? hahahaА сетих те ли се какво става със стомахчето на Халитко? newsm78 Не,нали?Милият.А,аз само това си мислех.  newsm12
Дали го гледа?Заедно ли го гледат?Как реагира той,а сладуша  при тези сцени?
Вярата си е вяра,ама да гледаш любимия си човек в любовни сцени е доста особено и със сигурност неприятно усещане,а тази сцена беше страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт